bonita Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Byłam poglądać fotki :) Widzę że również masz aporty robione z naturalnych produktów ( czytaj jabłko :evil_lol:) U nas dziś strrrraszna pogoda...leje...wieje , gdzie tam do wiosny Pozdrowionka Quote
weszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/564/9a57d3bd32a83a03med.jpg Hektorowa grzywka :loveu::loveu::loveu: Wariatka :diabloti::eviltong: Ale jestem pełna zrozumienia - wczoraj odfutrzałam Sympę i tez jej zostawiłam dłuugą grzywkę, która nadrabia brak brody. Strasznie wolno jej ta bródka odrasta niestety :shake: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://images6.fotosik.pl/564/02dc3ea068ca2845med.jpg agresor pełnym pyskiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witankoo..u na dzisiaj egipskie ciemnosci ..co moje futra wykorzystuja na....spanie hihihih... co do aportowów ..Zuzol to nawiedzony aportowiec niewazne czym rzucam byle rzucałam :diabloti::diabloti: buziowankooooo:loveu: Quote
M&S Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hello :) Super zabawy :multi:, a jabłuszka dobre na wszystko :evil_lol: A. Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Moje kundle ostatnio wolą marchewkę:diabloti:Może zamieniają się w kozy?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Doginka']Moje kundle ostatnio wolą marchewkę:diabloti:Może zamieniają się w kozy?:evil_lol: z wiekiem smaki sie zmieniają :evil_lol: witankoo..a gdzie Wy sie podziewacie ???? Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Przyszłam pooglądać sobie co też psia banda wykombinowała a tu taka cisza :-( Quote
Tekla64 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Banda sie leczy!!!! pogoda nie na zdjecia, nawet moje :evil_lol: a ja mam niechcieja i tyla , zlapal mnie straszny dol, Hektor ma sie stanowczo gorzej, pada ta juz i czeka az go podniose i podtrzymam, bidak, on by bardzo wszystko jeszcze chcial ino mu cialo nie do konca podlega niestety, z grzybem jest duzo lepiej ino dolna szczeka nam przysparza wielu prolemow,ale mam nadzieje ze jak sie juz pogoda zdecyduje czym chce byc to i Hektorowi sie wszystko poprawi. Borys znowu wpadl w swoje leki nie wiedziec z jakiego pwoodu anijak im zaradzic, wkurza mnie to a moje wkurzenie mimo ze probuje je opanowac ino nakreca jego spirale strachu, jakas totalna kolomyja i najgorsze ze nie wiem jak temu naprawde zaradzic:-( Niko za to jakby dostal zastrzyk adrenaliny , nakrecony na odwyrtke i nie moze chwili usiedziec spokojnie ani zostawic w spokoju reszte. krety wprowadzily mi sie na moj przydomowy trawinczek i dwa kopacze sa w pelnym szale a ja dostaje kociokwicku patrzac jak wszystkie do kupy i z dolu i z gory rujnuja moja zielona oaze i pewnie z cebulowych tyz na wiosne nic nie bedzie bo je krety zezra:mad: A Tekla ino tyje mimo ze jest na diecie niech sie zmieni ta pogoda bo mnie szlag trafi a tak wszystko normalnie:cool3: Quote
zerduszko Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Biedny Borys, czemu on taki?? On się czegoś konkretnego boi?? Hektorowi zdrowia, trzym się chłopaku. Quote
weszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 U mnie dziś pogoda się nieco poprawiła, przynajmniej nie pada i jest jakoś jaśniej, a nawet nieśmiało wygląda słonko. Od razu milej tylko szkoda że człek w pracy siedzieć musi :( Quote
NATKA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tekla64 napisał(a):Banda sie leczy!!!! pogoda nie na zdjecia, nawet moje :evil_lol: a ja mam niechcieja i tyla , zlapal mnie straszny dol, Hektor ma sie stanowczo gorzej, pada ta juz i czeka az go podniose i podtrzymam, bidak, on by bardzo wszystko jeszcze chcial ino mu cialo nie do konca podlega niestety, z grzybem jest duzo lepiej ino dolna szczeka nam przysparza wielu prolemow,ale mam nadzieje ze jak sie juz pogoda zdecyduje czym chce byc to i Hektorowi sie wszystko poprawi. Borys znowu wpadl w swoje leki nie wiedziec z jakiego pwoodu anijak im zaradzic, wkurza mnie to a moje wkurzenie mimo ze probuje je opanowac ino nakreca jego spirale strachu, jakas totalna kolomyja i najgorsze ze nie wiem jak temu naprawde zaradzic:-( Niko za to jakby dostal zastrzyk adrenaliny , nakrecony na odwyrtke i nie moze chwili usiedziec spokojnie ani zostawic w spokoju reszte. krety wprowadzily mi sie na moj przydomowy trawinczek i dwa kopacze sa w pelnym szale a ja dostaje kociokwicku patrzac jak wszystkie do kupy i z dolu i z gory rujnuja moja zielona oaze i pewnie z cebulowych tyz na wiosne nic nie bedzie bo je krety zezra:mad: A Tekla ino tyje mimo ze jest na diecie niech sie zmieni ta pogoda bo mnie szlag trafi a tak wszystko normalnie:cool3: Ło żesz choinka jasna ale masz fajny nastrój aż sama doła załapałam jak przeczytałam ale słoneczko już dzisiaj nieśmiało wychodzi to może przegoni chmury i zły nastrój i w ogóle wszystkie smutki te psiakowe też :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witankoo :loveu: no to macie jazde bez trzymanki...wspólczuwam :shake: i pozytywne flluidy przesyłam :lol: u nas dzisiaj ladne sloneczko ale ja uziemiona w domu :placz: buziole koffaniutka :multi: Quote
bonita Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 My również z pozytywnymi wibracjami przybywamy Nie wiem jak tam z prognozami pogodowymi, ale po deszczu zawsze przychodzi słońce :) Trzymajcie się! Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ojejjjjj i jak Hektorek? jak Borysek? bo o resztę wariatów nie pytam bo pewnie zajęci sa i kopią :mad: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cześć :) Widzę, że masz super nastrój :cool1:. Pogoda taka cudna i wszystko się "pierdaczy".... Wygłaszcz futra :p A. Quote
zuzolandia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witamy sie poniedzialkowo i buziaczki przesyłamy :loveu: Quote
Tekla64 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ja was tez witam poniedzialkowo i cale szczescie ze juz z lepsza pogoda, przynajmniej jasniej sie zrobilo!!!! no niestety zdjec nie mam, bo nic ciekawego sie nie dzieje, co prawda Hektor zaczyna chyba tyz sie coraz lepiej czuc mimo ze pod ta szczeka nic lepiej sie nie robi niestety za to werwy wiecej jakos ma i checi do zycia tyz wiecej ,na tyle ze dorwal sie do tej reszty glowy z dzika co to ja juz wczesniej napoczal i chcial ja se wytargac z drewutni by dlaje sie nad nia pastwic ale ze to bylo juz o zmierzchu to zdjec zadnych nie mam. Borys wylazl juz z tej nuzycy, zaczyna zarastac ale psychicznie to mu sie mocno pogorszylo,znowu ma leki , ma .... nie umiem tego nawet okreslic, ale Nikus nad nim mocno pracuje [ wiecznie go wyciaga na zabawy, nawet jesli nie chce to nie ma wyjscia musi sie przynajmniej odgryzac a potem juz sie dalej toczy samo] i w takich momentach Borys zapomina o tych strachach, wiec nie bardzo chce z kamera jeszcze w to sie pchac by mu nie robic dodatkowego stresu. Kopacze dalej poluja na krety i ja tez na nie poluje ale jakos poza rozgrzebana ziemia i zrujnowanymi trawnikami no i moimi strganymi nerwami zadnych efektow wymiernych nie ma. reszta ma sie calkiem dobrze no i cale szczescie bo bym chyba calkiem oszalala. dzieki ,sloneczka moje, za pamiec i jak tylko bedzie co, to bede focic bo i mnie juz brakuje zdjec. mam nadzieje ze z Hektorem to byl tylko kryzys i teraz juz bedzie lepiej. Quote
NATKA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To ja trzymam kciuki za Hektorka co by broda wyzdrowiała i oczywiście za Boryska straszka też ;) przy okazji pozdrawiam cieplutko :loveu: Quote
eria Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 a ja się witam wtorkowo :) badam nowy wygląd forum! Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 czesc w koncu jakos udalo mnie sie dotrzec ale ze ja juz taka nie bardzo teges w tych tematach komuperowych to nie wiem czy sie odnajde i bede umiala teraz wstawiac zdjecia ?! jejku czemu to tak nie moze byc by bylo latwo milo i przyjemnie??? czemu sie starszy czlek musi wiecznie dostosowywac? wszystkie moje zwierzaki zyja porobie troche zdjec i bede sie bawic wstawianiem ale nie recze za rezultat Quote
eria Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Super że dotarłaś - to znaczy że w temacie komputerowym jednak nie jest najgorzej :klacz: Ja tam jestem dobrej myśli - z tego co widzę admini chyba w ogóle nie śpią bo co chwilę pojawia się coś nowego na dogo! :lol: Napewno efekt końcowy będzie fajny Quote
NATKA Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Tekla64 napisał(a):czesc w koncu jakos udalo mnie sie dotrzec ale ze ja juz taka nie bardzo teges w tych tematach komuperowych to nie wiem czy sie odnajde i bede umiala teraz wstawiac zdjecia ?! jejku czemu to tak nie moze byc by bylo latwo milo i przyjemnie??? czemu sie starszy czlek musi wiecznie dostosowywac? wszystkie moje zwierzaki zyja porobie troche zdjec i bede sie bawic wstawianiem ale nie recze za rezultat Witanko, będzie dobrze, z tego co się rozeznałam to większość rzeczy działa tak jak działało tylko ewentualnie zmieniło się umiejscowienie lub graficzne oznaczenie ;) Pozdrawiam cieplutko i czekam na focie prawie brodatej brygady :loveu: Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 no to teraz " moj pierwszy raz w nowym dogo" Hektor dzis na wietrze ale swieci slonce mnie sie podoba bo takie dopasowane wzrostowo!!! noo rzuc , rzuc!!! proszszee tak ladnie prosze!!! Quote
Recommended Posts