Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
noo u mnie też kiedyś - ale sie wystrachałam wtedy :D szybciutko spylałam do domu :D

Powalony jakis ;)
wilczy zew napisał(a):
to tok godowy,czy się wystraszył?

po nocy to słowik

Powalony ten słowik? spac nie może?

Posted

ja tylko wpadłam zameldować, że krzewuszka od Ciebie nie tak całkiem umarła - wypuściła listusieńki na jednej dolnej gałązce - więc będę je pielęgnować jak umiem i może się rozrośnie :loveu:

Posted

A dziękuję moja wątróbka ma się świetnie :) Cała reszta człowiek również, no może poza jednym miejscem z lekka bolącym po wycieczkach rowerowych.
Teraz zgoniła nas burza to se tu zajrzałam i się ubawiłam z naszego asortymentu :D

Posted

Ale miło spędzona niedziela.:lol:
Zdjęcia fajne,tylko suczynek się nie doliczyłam mimo iż Olga jest na zdjęciu.
Piesy miały cudny spacer i kąpiel,aż im zazdroszczę.W mieście upał jest nie do wytrzymania.
Donka w mleczach wyszła jak prawdziwa dama.:lol:

Posted

my tyz wcale duzo nie pijemy , somy bardzo grzeczne ale malo czasu na wszystko niestety, ale zdjec masa jest ino nie ma kiedy wstawiac

a co do slowika to pisalam wczesniej ze razem z zabami[ktorymi nota baene zachwycaja sie moi goscie gremialnie] idzie w zawody nocami i szczerze mowiac nie rozumiem jak mozna sie przestraszyc jego spiewu ??? moze to byl wystraszony zuraw noca ? bo slowik to spiewa treluje i tego sie przestarsszyc nie idzie hihihi
wilgi tez juz nadaja oj wiosna w pelni!!!! bzy kwitna tez mam cudne zdjecia

ps
nie na tej sesji Olgi jeszcze nie bylo bedzie pozniej , one byly jeszcze w drodze do nas