Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po ciekawym dniu dla wszytskich [Dona pod wieczor nalatala sie po naszym prywatnym potoku jak dzika i szukala miejsca coby doschnac] wspolne wyciszenie przy bajkach

Posted

Widzę, że tu to od razu nadrobione zaległości hehe
Fotek jak zwykle co nie miara :)
Bocian super. Fajnie Ci się udało go uchwycić.
Zresztą bociek nie tak płochliwy jak np żuraw i jeszcze czasami uda się mu zrobić porządną fotkę.

Jaśko to ma fajnie. Dzieci i psy to zawsze bardzo wdzięczne "obiekty" do fotografowania.
Szkoda, że jak ja byłam mała to nie towarzyszył mi pies na bajkach ;)

Posted

zabraklo Gustawa faworyta a Jaśko uwielbia ogony i to chyba go przekonuje do Dony
poza tym jemu sie poprawiaja stosunki ze zwirzyncem jak na chwilke dluzej zjezdza niz na dwa dni, Dona chyba tyz dojrzewa do dzieci jako takich , bardziej uwazna sie zrobila i dostrzegla ze nie tylko zarelko monza od dzieci wycyganic ale i pobawic sie czasem da i poglaskac

Posted

u nas nie pada ale pogoda .....pochmurno i zimnowato
Dona mu pare razy juz przywalila ogonem ale tak ogolnie to chba jest mimo wszytsko fascynacja ogonami w ogole hihihi chetnie lapie za ogony coby se je potrzymac , pocieszyc sie z samego faktu zlapnia
szkoda troche ze zdjec z tej gry w pilke nie bylo bo zabawa byla przednia dla wszytskich

Posted

Rozmazane, ale pokazują fajną zabawę:lol::klacz:
Ale Jaśko urósł:crazyeye::loveu: Fajny chłopak z niego wyrośnie:loveu:

Bociusia zrobiłaś całkiem całkiem:lol:;-)