Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bociany nie krzycza na ludkow ewentualnie se odfruwaja lub odchodza a zurawie dra sie jak opentane i zwiewaja natychmiast, sa bardzo plochliwe i ostrozne
ale jakie piekne jak juz sie daja podejrzec

Posted

Trochę mnie nie było ale już wszystko nadrobiłam.

obawiam się że Dona przekroczyła dozwoloną dla psów prędkość jak i wysokość lotu :D
http://www.fotosik.pl/

bardzo piękne te fotki z szacią w promieniach słońca :)

inne też nacieszyły moje oka;żurawie mają bardzo duży dystans ucieczki,raz na jesiennych przelotach próbowałam je podejść

co do długości sierści to jestem tego zdania co Jambi

Posted

to sa co prawda malo widoczne lae zurawie , bociany nasze jeszcze sie nie objawily!!!!

ale co do bocianow mam plana i dzialam coby wypalil ino chyba jeszcze nie w tym roku a szkoda, fajnie by bylo

Posted

Fides79 napisał(a):

ale że dobrowolnie? :-o szalona :evil_lol:

Dobrowolnie dobrowolnie :)

Jambi mi nagadała ze to fajna praca :lol: i rzeczywiscie pobrudziłam łapki :lol: Potem załozyłam rekawiczki;) Fajnie było:lol:

Tekla64 napisał(a):
to sa co prawda malo widoczne lae zurawie , bociany nasze jeszcze sie nie objawily!!!!

ale co do bocianow mam plana i dzialam coby wypalil ino chyba jeszcze nie w tym roku a szkoda, fajnie by bylo

Kurde te zurawie czarno białe sa ;)

Jakiego plana?

Posted

w koncu widac te jego kropke wedle ktorej jest Kropek

to sa wczorajsze wieczorne zdjecia wiec jak widac Sylwka ma sie calkiem dobrze hihihi i nadal spi na poduszcze pod piecem w towarzystwie Dony

Posted

nie w zasadzie nie przybrala ino ona ma .... taka budowe, mala klata [znaczy brak], dlugi tulow i szrokie ledzwie a do tego duzo za duzo skory

teraz jak jest lysa to swietnie widac hihihi jak troche odrosna firnaki juz bedzie lepiej

ona nigdy nie miala wystawowej lini ale ja wole takowe, nie za chude ale nie utyte

Posted

[quote name='Saththa']Nom :) ale chyba mi kazali załozyć rekawiczki :( nie bardzo pamietam :lol:

:icon_roc: no to nieźle się działo:-D