Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no czelakam na kogos kto dojrzy w koncu mego malego cwaniaka nad cwaniaki

dotad nie udalo mi sie zrobic zdjecia jak NIko skacze do aportu ale potege skosku ma imponujaca i to jak siatkarze mowia dosieznego !!!!
tym tez by zachwycil skubaniec

ale nie tym sprzetem

Posted

Wiesz Magda, wiem jak taki skok wygląda, bo mam takiego skoczka w domu - a nawet dwa skoczki, bo Lotos nie ustępuje Gordonowi w skakaniu;-) Kiedyś wstawiałam foty jak Gordon z miejsca przeskakuje ławki od tej tylnej strony bez siedziska;-)

Posted

skok przez cos jest inny od skoku dla samego skoku, Niko skacze tak przy mnie na wysokosc moich oczu a czasem mam wrazenie ze potrafi i wyzej, tak z miejsca , przykucnie i skacze ile pary w tych czterech nozkach
a przez cos to juz zupelnie inna bajka, czasem bez dotykania a czasem sposobem ,najpierw na przeszkode byle sie zaczepic a potem ino coby srodek ciezkosci przelozyc na druga strone i juz hop jestem po drugiej stronie
wszystko zlaezy przez co i o jakiej wysokosci przeszkody mowimy hihihi

Posted

U mnie też pogoda do bani, ponuro okrutnie, wszędzie lodowe ścieżki, nogi idzie połamać co trzy kroki. Za to Futrzak jest w miłosnym nastroju i wiosnę ma w rozumku :mad: