eria Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 hihih tak mokro a Ty psy ze smyczy puściłaś :D Ja dziś na spacerze spotkałam gościa z młodym goldenem, który bardzo chciał bawić się z Foxi, ale pan go nie puścił i skomentował " nie mogę go puścić bo jest mokro".... Jedno z bardziej bezsensownych uzasadnień jakie słyszałam :) Kiedyś słyszałam też że pan nie spuści szczeniaka ze smyczy " bo on jest jeszcze młody":evil_lol: Quote
Erhan Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Krety wam obrodziły, piołunem trzeba je poczęstować, to się wyniosą ;) Quote
Fides79 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Donna kocha Irka i to baaaardzoooo :loveu: bajorko niezłe tam się u Was zrobiło, ale jaka woda w nim czysta :p szaleństwa Donnowo-Nikowe powalające :evil_lol: [QUOTE] eria [INDENT] hihih tak mokro a Ty psy ze smyczy puściłaś :-D Ja dziś na spacerze spotkałam gościa z młodym goldenem, który bardzo chciał bawić się z Foxi, ale pan go nie puścił i skomentował " nie mogę go puścić bo jest mokro".... Jedno z bardziej bezsensownych uzasadnień jakie słyszałam :smile: Kiedyś słyszałam też że pan nie spuści szczeniaka ze smyczy " bo on jest jeszcze młody":evil_lol:[/INDENT] [/QUOTE] panu się pewnie później tego goldena prać nie chciało ;) ja F niekiedy nie spuszczam, ale tylko w przypadku jak w pobliżu sa psy, z którymi może wywiązać się awantura :roll: Quote
Margi Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tekla się tuli cudnie,ale mówcie co chcecie a Dony i tak nikt nie przebije w przytulankach.:loveu: Piesy sobie pobiegały tylko potem prania nie zazdroszczę,ale takie są uroki posiadania czworołapów. Chciałam zauważyć,że masz piękne,kwitnące storczyki na oknie.:lol: Quote
Tekla64 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 one powinny byc pieken a nawet kiedys byly teraz sa ino kwitnace hihihi jako tako a psow nie piore bo.... siedzialyby ino pod prysznicem lub na dworze za to podlogi mam ..... sale mokre i w lapy Quote
Erhan Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Tekla64'](...)podlogi mam ..... sale mokre i w lapy[/QUOTE] Jeśli źle się z tym czujesz, to możemy o tym porozmawiać .... :eggface: :sg168: :megagrin: Quote
Tekla64 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 pewnie ze sie z tym zle czuje , moje lenistwo wylazi wtedy bardzo widocznie na wierch ale uwierz rozmawiac o tym nie chce!!!!!! nie nie bede o tym gadac!!!! wiem , wiem mam problem ale to moj problem i se kiedys z nim poradze s a m a albo moja meza mi powie dwa slowa i bedzie pozamiatane z probelmem hihihi a jak mam inne temety do rozmow tyz mozemy pogadac? Quote
Erhan Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 wiem , wiem mam problem ale to moj problem i se kiedys z nim poradze s a m a Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą, ''Anonimowe Czyściochy'' Życie w czystości zabija powoli Czystość może być przyczyną wielu groźnych chorób Życie w czystości powoduje impotencję Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;) Quote
weszka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No i znowu trawa u ciebie. Nie nacieszyliście się śniegiem. Ale towarzycho zadowolone tak czy inaczej :) Ja wychodzę z założenia że dom to nie muzeum i nie mam kompulsji z obsesją żeby wszystko lśniło i było idealne. Wolę się zająć czymś fajniejszym niż ganianie ze ścierą ;) Quote
Tekla64 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 ponuro i malutki mrozik , potem sloneczko i znowu chmury psy zadowolone a zurawie urzadzaja sobie loty po darciu z samego rana ptsie drobne sie wydziera wiosna idzie , gdzies tam se idzie hihihi Quote
M&S Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Witanko, niech już ta wiosna przyjdzie...... Quote
Doginka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Erhan']Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą, ''Anonimowe Czyściochy'' Życie w czystości zabija powoli Czystość może być przyczyną wielu groźnych chorób Życie w czystości powoduje impotencję Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;) Dobre:roflt::klacz: Magda, ale mam polewkę z tej obłędnej miny Nikowskiego:roflt::loveu: http://images10.fotosik.pl/851/2bdbc178467f1b29.jpg Quote
Saththa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 jej jak tak patrze to wychdoze z załozenia ze Tazzio by u Ciebie nie wysychał heheh ejdno wielkie cozko Wodne :) Ale fajnie psiuki poganiały:) A Ty i Tekla- cudo;) Quote
malawaszka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Erhan']Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą, ''Anonimowe Czyściochy'' Życie w czystości zabija powoli Czystość może być przyczyną wielu groźnych chorób Życie w czystości powoduje impotencję Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;)[/QUOTE] tak jest!!!!! i jeszcze życie w czystości powoduje pogłębianie się problemów z alergią - sterylnej czystości mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!:sg168: Quote
M&S Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='malawaszka']tak jest!!!!! i jeszcze życie w czystości powoduje pogłębianie się problemów z alergią - sterylnej czystości mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!:sg168:[/QUOTE] Dokładnie tak!!! Quote
Margi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Erhan']Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą, ''Anonimowe Czyściochy'' Życie w czystości zabija powoli Czystość może być przyczyną wielu groźnych chorób Życie w czystości powoduje impotencję Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;) Bardzo zdrowe podejście.Popieram Ownicki leśny to coś jakby coraz bardziej puchaty.:lol: Nikuś taki rozgadany.To chyba tak z wiosną.;) Zdjęcia fajne zreszta jak zwykle. http://images10.fotosik.pl/860/3ab6b983c54aa970.jpg Tekla zrobiła cudnego maślaczka jak mawia mój syn. Quote
Tekla64 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 jak nie moj suk!!! nie moja Dona hihihi kociak wlazl w dziure pod kanape Quote
Recommended Posts