Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihih tak mokro a Ty psy ze smyczy puściłaś :D Ja dziś na spacerze spotkałam gościa z młodym goldenem, który bardzo chciał bawić się z Foxi, ale pan go nie puścił i skomentował " nie mogę go puścić bo jest mokro".... Jedno z bardziej bezsensownych uzasadnień jakie słyszałam :) Kiedyś słyszałam też że pan nie spuści szczeniaka ze smyczy " bo on jest jeszcze młody":evil_lol:

Posted

Donna kocha Irka i to baaaardzoooo :loveu:

bajorko niezłe tam się u Was zrobiło, ale jaka woda w nim czysta :p

szaleństwa Donnowo-Nikowe powalające :evil_lol:

[QUOTE]
eria [INDENT] hihih tak mokro a Ty psy ze smyczy puściłaś :-D Ja dziś na spacerze spotkałam gościa z młodym goldenem, który bardzo chciał bawić się z Foxi, ale pan go nie puścił i skomentował " nie mogę go puścić bo jest mokro".... Jedno z bardziej bezsensownych uzasadnień jakie słyszałam :smile: Kiedyś słyszałam też że pan nie spuści szczeniaka ze smyczy " bo on jest jeszcze młody":evil_lol:[/INDENT]
[/QUOTE]
panu się pewnie później tego goldena prać nie chciało ;)

ja F niekiedy nie spuszczam, ale tylko w przypadku jak w pobliżu sa psy, z którymi może wywiązać się awantura :roll:

Posted

Tekla się tuli cudnie,ale mówcie co chcecie a Dony i tak nikt nie przebije w przytulankach.:loveu:
Piesy sobie pobiegały tylko potem prania nie zazdroszczę,ale takie są uroki posiadania czworołapów.

Chciałam zauważyć,że masz piękne,kwitnące storczyki na oknie.:lol:

Posted

one powinny byc pieken a nawet kiedys byly teraz sa ino kwitnace hihihi jako tako

a psow nie piore bo.... siedzialyby ino pod prysznicem lub na dworze
za to podlogi mam ..... sale mokre i w lapy

Posted

[quote name='Tekla64'](...)podlogi mam ..... sale mokre i w lapy[/QUOTE]
Jeśli źle się z tym czujesz, to możemy o tym porozmawiać .... :eggface: :sg168: :megagrin:

Posted

pewnie ze sie z tym zle czuje , moje lenistwo wylazi wtedy bardzo widocznie na wierch ale uwierz rozmawiac o tym nie chce!!!!!! nie nie bede o tym gadac!!!! wiem , wiem mam problem ale to moj problem i se kiedys z nim poradze s a m a

albo moja meza mi powie dwa slowa i bedzie pozamiatane z probelmem hihihi

a jak mam inne temety do rozmow tyz mozemy pogadac?

Posted

wiem , wiem mam problem ale to moj problem i se kiedys z nim poradze s a m a

Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą,
''Anonimowe Czyściochy''
Życie w czystości zabija powoli
Czystość może być przyczyną wielu groźnych chorób
Życie w czystości powoduje impotencję

Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;)

Posted

No i znowu trawa u ciebie. Nie nacieszyliście się śniegiem. Ale towarzycho zadowolone tak czy inaczej :)
Ja wychodzę z założenia że dom to nie muzeum i nie mam kompulsji z obsesją żeby wszystko lśniło i było idealne. Wolę się zająć czymś fajniejszym niż ganianie ze ścierą ;)

Posted

ponuro i malutki mrozik , potem sloneczko i znowu chmury psy zadowolone a zurawie urzadzaja sobie loty po darciu z samego rana
ptsie drobne sie wydziera wiosna idzie , gdzies tam se idzie hihihi

Posted

[quote name='Erhan']Kochamy Cie, jesteśmy z Tobą,
''Anonimowe Czyściochy''

Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;)
Dobre:roflt::klacz:

Magda, ale mam polewkę z tej obłędnej miny Nikowskiego:roflt::loveu:
http://images10.fotosik.pl/851/2bdbc178467f1b29.jpg

Posted

''Anonimowe Czyściochy''

Moja Ewcia już z tego wyszła, podłogi myjemy i odkurzamy raz na tydzień i to jak nam się chce ;)[/QUOTE]

tak jest!!!!! i jeszcze życie w czystości powoduje pogłębianie się problemów z alergią - sterylnej czystości mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!:sg168:

Posted

[quote name='malawaszka']tak jest!!!!! i jeszcze życie w czystości powoduje pogłębianie się problemów z alergią - sterylnej czystości mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!:sg168:[/QUOTE]

Dokładnie tak!!!

Posted

''Anonimowe Czyściochy''

Bardzo zdrowe podejście.Popieram

Ownicki leśny to coś jakby coraz bardziej puchaty.:lol:

Nikuś taki rozgadany.To chyba tak z wiosną.;)
Zdjęcia fajne zreszta jak zwykle.

http://images10.fotosik.pl/860/3ab6b983c54aa970.jpg Tekla zrobiła cudnego maślaczka jak mawia mój syn.