Tekla64 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 nie tylko mala szara jak na zalaczonych obrazkach widac Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 http://global.images10.fotosik.pl/772/f7c78e8005a07e69.jpg nie ma to jak chwila drzemki hihihihihihih widac towarzystwo bardzoo senne ..co Ty im sypiesz do żarcia hę ????????? buziammm mroznie moja Koffana !!! Quote
Fides79 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tekla64 szara mala bardzo spaiaca byla że kto?? toż to chyba Kleopatra miała być? a nie jakas tam szara:mad: no ale widzę całe towarzystwo psio - kocio - ludkowe mocno senne :p Quote
Tekla64 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 no patrz zapomnialam kurde mozlek !!! musisz mnie przypominac pewnie ze Kleopatra , sorki skleroza cos zaczyna mnie mocno nekac wszystkim sypie to samo wiec wsie sie popsaly hihihi aaa zwazylam i zmierzylam to moje ogromne jajo i wazy 115g, dlugosci ma 76mm, szer 53mm OBWOD 170mm dla mnie rekord jak nic hihihi Quote
Fides79 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 hihi no to niezły wynik :p czym ty karmisz te swoje kuraki? :lol: Quote
eria Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 to nic tylko się zgłosić do tych od tv co to mówili o tym rekordowym jaju hihhi i rekord pobić ! Quote
Tekla64 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 one dzis nie spaly!!!! wrecz sie dzis domagaly wypuszczenia i wykorzystaly to do swego maksimum caly czas to samo ziarenko, raz pasze i to co na zostaje , a sobie wygrzebia tyz jak idzie Quote
Saththa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Łooooo no zatrzęsienie fotek ;) Ja sie normalnie napatrzec nie moge na taka ilosc kotów u Ciebie, wciąz w szoku jestem ;) Jajo wielkie ;) A atmosfera jaka senna ;) Quote
wilczy zew Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 na jakiś dwóch fotkach Teklunia wydała mi się smutna dlatego zapytałam, towarzystwo się pospało,to jajko to aby nie jest napromieniowane :D Quote
Kajusza Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tekla i Dona są piękne :-) Teraz takie wystrzyżone to cudo :-) To moje ulubienice ;-) Quote
Tekla64 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 dzis -6 i napadalo sniegu a pada caly czas Dona w koncu przeszczesliwa , Niko mniej bo jednak taki mokrawy snieg to nie jego bajka a Tekli sie nawbijalo sniegu w lapy Borys....... no to jest Borys i dzis nadal jest malo szczesliwym psem Jajko moglam jednynie ownicka atmosfera napromieniowac ale i tak sie ciesze ze takowe mam Quote
#Etna# Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Faktycznie coś senne to całe towarzystwo:cool3: http://images10.fotosik.pl/772/5bf4a862892432b9.jpg kocio psie towarzycho. A tych kotków to coraz więcej albo mi się tak już w oczach dwoją i troją:roll: http://global.images10.fotosik.pl/769/b9f75e5ab68c78e4.jpg Ale jaja! Jak takie jajo to ciekawe czy byłoby z niego więcej kurczaków hehe Quote
Tekla64 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 nie jest ich wiecej hihihi caly czas tyn sam sklad nie dowiemy sie czy byloby wiecej kurakow bo z niego sie niestety nic nie wykluje, nie mam warunkow na takowe eksperymenta kotom snieg nie podpasowal zobaczyl ze bede robic zdjecia Quote
Tekla64 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 zostala ino lazienka coby sie schowac przed obiektywem ale nawet le odwraca coby ino nie patrzec na kamere Quote
Saththa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Biednego Boryska zes zapędziała z Kamera w kozi róg? Nie ładnie...:) Hmmm nTa kura co tego giganta zniosła to ma zaburzenia heh Quote
Margi Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 No wreszcie macie piękną zimę.Zwierzaki pewnie zaraz wzięły kąpiel śniegową. Kociakami jesteem zachwycona. U nas też pada śnieg,ale wygląda na jakiś taki drobny,mokry. Quote
Recommended Posts