Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku i tu tez bedziesz nas trzymac o glodzie???

jak dlugo jeszcze bedziesz nam robic zdjecia i nie dasz tej michy???

nooo w koncu , ufff

eeee w zasadzie ja juz jadlem sniadanie i chyba lepsze

jak se nie zlapali to niech se teraz jedza to suche

Posted

[quote name='zerduszko']Czy to Gustaw?? Jaki aniołek :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

tiaaaaa z diabłem za skórą czy jak to tam było :evil_lol:

piękne fotki czarnych z Jaśkiem - SUPER!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Elza niestety nas opuscila i z jednej strony jej sie nie dziwie, moja meza zaczela korzystac ze swoich maszyn wiec co jakis czas bywalo w stodole glosno , jak sie okazalo dla niej za glosno.
ale moje fachwocy od ptakow twierdza ze to byla mloda sowa i jest szansa ze jak zamontujemy jej budke legowa to sie wprowadzi na dobre. tylko ze tarez to ja chcemy zwabic do stajni tam nie ma stolarskich maszyn wiec wiekszy spokuj .
bedziemy probowac ale jesli sie nie wprowadzi to nie bedziemy umierac , najwazniejsze ze nietoperze sa jak byly a reszta musi se sama wybierac czy chce z nami zyc czy tez nie, my jakby co nie mamy nic przeciwko no moze nie chce stanowczo norek, fretek i tym podobnych szkodnikow-drapiezcow , ale o to dba Gustaw.

Posted

Witam
i serdecznie witam nowych obserwatorow a zapraszam do czestszych odwiedzin i gadulca:lol:

uwielbiam takie ranki przy domu minus jeden to za zabudowaniami minus 1,5-2 bylo ani grama waitru zapowiadalo sie nawet na jakies sloneczko mlodziutenkie ale zakryly je chmurzyska i teraz juz tak piknie nie wyglada, wszystko lekko zmrozone oszronione ale rzezkie .

psy tez uwielbiaja taka pogode, sceneria bajkowa na dole bialo od szronu i lecace na akord spokojnie kolorowe liscie a w tym mozna szlac do woli z czzego w zasadzie wszystkie skrzetnie korzystaly ino Hektorek po wczorajszej maksymalnej zwyzce ruchowej dzis byl bardzo slabiutki i szedl ze mna zwolnionym tempem za to widac bylo ze i on sie cieszy choc mu ciezko.
az se przedluzylismy nasza zwykla ture spacerowa.

bardzo mnie takie ranki dobrze nastawiaja do swiata ino czemu te chmurzyska pozakrywaly znowu wszystko?!

Posted

Bonita
w tyg to ja mam obie lapy zajete wiadrami i niestety nie mam jak wziac jeszcze kamery ino w weekedy jak chodzimy na cztery nogi i cztery rece to moge se wziac ale wtedy to Borys ma juz po spacerze i w zasadzie po calym dniu tak boi sie kamery, komorki czy jakiegokolwiek aparatu co robi zdjecia.ja juz pisalam jak wyglada nasz ranny spacerek a nawet sa jakies foty z niego
najpierw sa kury potem daniele a na kocu spacer z psami ino ze one we wszystkim uczestnicza, musze wziac smycze[niestety bo czasem trza je zlapac] do tego dwa wiaderka z owsem zoledziami,jablaki, czy co to aktualnie jest pod reka i poginam na pastwisko danieli tam wchodze zadawam strawy kopytnym i potem ide na stal ture z psiskami.
moze jak nie zapomnimy to jutro jakies zdjecia z rana znowu beda , tak samo nie mam zdjec Nikusia z jezykiem a zal ale nic nie poradze tak to juz jest

Posted

pozazdroscilam wam jesiennych fotek i tez chcialam takie miec wiec se zrobilam

no otwieraj w koncu te furtke chcemy isc dalej

no w koncu!!!! jestesmy wolni, i tak ladnie jest a ty nas przetrzymalas w domu

ooo a tu co ciekawego???

tak wlasnie jesiennie

i Gustawek sie zalapal bo Borys dal w dluga i zostal w kojcu

Posted

[quote name='Tekla64']Witam
i serdecznie witam nowych obserwatorow a zapraszam do czestszych odwiedzin i gadulca:lol:

uwielbiam takie ranki przy domu minus jeden to za zabudowaniami minus 1,5-2 bylo ani grama waitru zapowiadalo sie nawet na jakies sloneczko mlodziutenkie ale zakryly je chmurzyska i teraz juz tak piknie nie wyglada, wszystko lekko zmrozone oszronione ale rzezkie .

psy tez uwielbiaja taka pogode, sceneria bajkowa na dole bialo od szronu i lecace na akord spokojnie kolorowe liscie a w tym mozna szlac do woli z czzego w zasadzie wszystkie skrzetnie korzystaly ino Hektorek po wczorajszej maksymalnej zwyzce ruchowej dzis byl bardzo slabiutki i szedl ze mna zwolnionym tempem za to widac bylo ze i on sie cieszy choc mu ciezko.
az se przedluzylismy nasza zwykla ture spacerowa.

bardzo mnie takie ranki dobrze nastawiaja do swiata ino czemu te chmurzyska pozakrywaly znowu wszystko?!

Przeczytałam i się rozmarzyłam :loveu:

Ooo widze, że czarne sznupkowe też barwy jesienne przybrało :evil_lol:
http://images6.fotosik.pl/559/396d4e4676852a80med.jpg

Posted

[quote name='Doginka']Liście robią się kolorowe jesienią, to broda też może:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

podążam Twoim sladem :cool3::cool3::cool3:

witankooo:loveu:

http://images8.fotosik.pl/118/5aeecff2586ebb7amed.jpg

no sooo przeca siadły :evil_lol::evil_lol: ja mam przynajmniej u moich to perfekcyjnie wyszkolone ze jak powiem siad to siedzą do oporuu az mi sie znudzi focic :diabloti::diabloti:

Posted

witam

moje sie dopiero tego ucza :lol: ja zreszta tyz dopiero co zaczelam sie bawic w te fotki ale sprawia mi to radoche za to im chyba nie bardzo przypadlo do gustu moje nowe hobby:diabloti:

Posted

Witanko ;)

Spodoba się nowa pasja psikulcom, napewno się spodoba tylko trza czasu i zapasu smakołyków - moja francka to już tak się wycwaniła, że nie ważne czy foce jego czy co innego to leci po smaka i jeszcze na mnie pyskuje co bym nie udawała, że nie wiem o co chodzi :diabloti:

Posted

Witam
mokro buro i ponuro do tego wieje :cool3:

a teraz leczymy Hektorka na grzyby!!!! i mamy zwiekszyc dawke sterydu bo bidak chcialby a nie bardzo moze sie ruszac, przodek jeszcze jakos slucha glowy ino tylek chce zupelnie co innego czasem az tak bardzo ze chlopak pada na psyk doslownie!!!
bedziemy sie kapac w specjalnych szamponach i pryskac jakimis swinstawmi a co najgorsze
to to ze musze go powygalac wiec bedzie jakis czas w laty-placki.
reszta ma sie calkiem dobrze ino Nikus zaczyna zyc wlasnym zyciem , dzis sie na wies sam wybral bo plot jeszcze dalej nieszczelny wiec ma mozliwosc swobodnego wyjscia jeszcze :roll: