Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany boskie ! ! ! Nikuś w kaftanie bezpieczeństwa? Bezcenne!Jutro w Warszawie wg pogodynki ma być
minus 20. Twoje golasy wszystkie winny mieć kaftaniki wydziergane rączką Twą białą.
Do życzeń się dołączam, choć złożyłam je bladym świtem . Kobieta - pamiętaj o tym - kończy TRZYDZIEŚCI lat, a potem dopiero siedemdziesiąt pięć. Pomiędzy są jedynie kolejne rocznice trzydziestych urodzin. Niech tak zostanie! To która to była?
Buźka

Posted

jeszcze raz dzieki za zyczenia!

Cioteczko
ja mogie ino cos na szybko przysposobic do ewnetualnego ogrzania moich kundli a nie dziergania wlasnymi lapkami bo moglyby sie nie doczekac tych wyrobow dziewiarskich hihihi

a wracajac do rocznic to.... no jak sama madrze mowisz , byla to jedna z kolejnych trzydziestych...

ale dobrze mi z tym i oby tak bylo juz zawsze

u nas poza mrozem zadnej innej oznaki zimy nie ma, suki sa ..... calkiem zadowolone ze nie maja futra, Done jakby i rozum obcieli razem z runem , glupieje jak za szczylowatego czasu, Tkli tyz jakby wigoru przybylo ino Nikus cierpi ze pod brama nie moze siedziec godzinami, ale to akurat mi bardzo na reke hihihi

Bawic sie bawia ze tak powiem podwojnie

Posted

chyba nie tylko bo zawsze jak pozbeda sie siersci to sa jakby lzejsze jakby bardziej lotne, bardziej skore do zabaw
marzly by pewnie gdyby siedzialy godzinami na zewnatrz a siedza tyla ile same chca i robia co chca ino jak ja jestem gdzies obok to szlenastwa sa podwojne

Nikodem napewno marznie jak leci bez body pod brame powypatrywac hihihi wtedy szybko leci do drzwi i daje znac ze chce do doma