Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sa wszystkie zrobione na krotko jak zawsze, nie nie mam obaw lataja ile chca, w tempie jakim chca i do domu wchodza jak chca nic im nie bedzie a przynajmniej Niko nie wysiaduje bez sensu pod brama by ryja podrzec na cobadz] hihihi
zainteresowanie? Dona jak zwykle sie kreci w kolo kociakow nie wazne co robia i ile ich jest, ona jest zawsze nimi zainteresowana

ciesze sie ze fotecki sie podbaly

Posted

o matko, ile Dona miała tego kłaka , na kołdrę by starczyło :)
a walizka z nożyczkami to i na mnie zrobiła wrażenie jak byłam u Magdy hihihi

Posted

pikne :)

Kocykowi tylko trochę głowę robimy bo on lubi sobie stróżować,dziś rano (-18)zachęca moją mamę do szaleńst na co mama: duży mróz jest,to Kocyk zaczął się rozglądać jakby szukał jaki duży :)

Posted

moje jakos dotychczasowe zimy tyz bywaly optolone [ a bywalo u nas i -28 ] i przeca Gustaw tyz nie byl ofutrzony a wsie wiedzialy jak o siebie zadbac. ciesze sie bardzo ze na razie Nikusiowi w dupala chlodno to nie siedzi i nie wydziera sie bez wielkich powodow.
Dona mimo duzo mniejszej ilosci futra nie ograniczyla pobytu na zewnatrz ale ona sie tak nie drze cale szczescie.

A Anus faktycznie jak ja cielam mialam wrazenie ze rownie dobrze moglabym strzyc owce, masakra z takim dlugim i taka iloscia na raz niegdy wiece!!!!

noramlnie runo z niej odpadalo , a mimo ze upchana to cala rekalmowka byla, z Tekli i Nikusia razem byla taka troche nie rowna polowa rekalmowki a z niej cala
ale za to teraz przypominaja snzupy nie merynosy hihihi

Posted

Kocyk to lubi sobie poleżeć,postać przy bramie,posiedzieć,porozkoszować się śnieżycą,to futro zostawiamy :cool1:

inaczej jak nie ma futra a inna sprawa jak nagle zostaje bez;ja piszę tylko o naszym źwierzu ;)

Posted

Ale odpicowałaś psiury:loveu: Ja w lutym rwę towarzycho na łyso - mam nadzieję, że temperaturka się trochę podniesie, bo inaczej będę musiała z psów lalki zrobić i poubierać je w kaftany:roflt: