Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
...jaaa ludziska se na nartach pomykaja a ja nie buuuuuu

Magda, rzuć wsio w cholerkę i dawaj do nas:lol: W Zakopanem są miejsca, np. w Arizonie jeszcze są i nie drogo i ze śniadaniem:lol:

Posted

Irek se wlasnie pojechal do Czech a mnie deczko sciska zwlaszcza jak widze twoje zdjecia hihihi
no wisz ja swoeim kartki zostawic nie moge ze jade na narty i niech se poczekaja

ale moze jeszcze zdaze w tym sezonie poszusowac:lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Irek se wlasnie pojechal do Czech a mnie deczko sciska zwlaszcza jak widze twoje zdjecia hihihi
no wisz ja swoeim kartki zostawic nie moge ze jade na narty i niech se poczekaja

ale moze jeszcze zdaze w tym sezonie poszusowac:lol:

No wiem, niestety niektórzy muszą pracować ciężej od innych:sad:
Ale mam nadzieję, że jednak i Tobie się uda pozjeżdżać na nartkach, czy desce:thumbs:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Zerduszko
mysle ze samochodami to jest tak jak sie ma egzempalrz co nie szwankuje a zdaje wszytskie egzaminy mu stawiane to jest oki, kiedys tyz sceptycznie bylam nastawiona do paru marek ale w tarkcie eksploatacji mnie sie nastawienia pozmienialy, teraz samochod ma pomiescic wsio co chce i dojechac bez awaryjnie tam gdzie chce.
do tej pory nie narzekam na mego forda i tak ma byc jeszcze jaaakis czas hihihi
jaaa ludziska se na nartach pomykaja a ja nie buuuuuu

Tak właśnie jest i nam się fordziki nie sprawdziły niestety. A renówka jak najbardziej i jednak, mimo wszystko mnie ciągnie do tej marki ;) Mojemu bratu strasznie felerny golf się trafił i teraz sobie kupił też golfa :lol: Ten to się nie przejmuje ;)

Posted

http://images10.fotosik.pl/604/8b4cc09371e44fcb.jpg kot jak to kot. Byle wyżej od reszty:evil_lol:
http://images10.fotosik.pl/617/8fe737cb6969c008.jpg widzę, że wszyscy grzeją doopki przy piecyku:cool3:
http://images10.fotosik.pl/604/8daf86a49354395f.jpg obłędny po prostu:loveu:

Co do samochodów to ja też się zgodzę z tym, że wszystko zależy
od egzemplarza. Nawet najlepsza marka może być g....:roll:
Ale francuzów nie lubię i nie polubię:diabloti:

Posted

a ja sie dzis dowiedzialam ze nie ma sznas na to coby w tym tyg jeszcze moje doprowadzic do stanu przyzwoitego, ostrze bede miala dopiero pod koniec przyszlego tyg wiec cyab do konca miesiaca zdaze je opitolic hihihi

mam serdecznie dosc baranow

Posted

Magduś, NARESZCIE i Twoja podobizna stała się dostępna, kotów jak mrówków, pieski tez liczne, ale TY - to nowość. Ślicznie wyglądasz tej zimowej wiosny
Twoje kociaki żywotne i pomysłowe niesłychanie. Psa w pralce już widziałam, ale
kota w zmywarce - nie. Zapaszki Twojej smakowitej kuchni go tam zawiodły. Coś jakby powoli rosły, a futerka zimy nie zapowiadają, POGODYNKA też nie.
Ruda z Brunetem pozdrawiają M

Posted

Cioteczko bo to wypairdki sa hihihi mnie sie rzadko udaja duze koty niestety
do zmywarki malucha naewno zapachy zawiodly ale czy smakowite???? moze dla niego hihihi on w ogole ciekawski jest
Pusia sie za to jak juz bywa doma cudnie bawi roznymi rzeczami

my tyz pozdrawiamy wiosennie choc wcale nie przyjemnie bo pada bloto, szaro maskara
ale trza to przetwac i doczekac tej prawdziwej pieknej wiosny

Posted

Papai najezdzony , zadowolony i zmeczony juz nazad
u nas maskara za oknem , nawet borys przyszedl dzis do domu z wlasnej woli hihihi
padal snieg co to zaraz topnial teraz pada deszcz jest okropna chlapa masakra koty tyz sie zwalily tlumnie do domu a kury ino zzarly ziarenko i spowrotem do kurnika

Posted

Tekla64 napisał(a):
Papai najezdzony , zadowolony i zmeczony juz nazad
u nas maskara za oknem , nawet borys przyszedl dzis do domu z wlasnej woli hihihi
padal snieg co to zaraz topnial teraz pada deszcz jest okropna chlapa masakra koty tyz sie zwalily tlumnie do domu a kury ino zzarly ziarenko i spowrotem do kurnika

To tak cudnie jak u nas......

Witanko:)