Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety Tekla sie posuwa w latach i ostatnio stracila kla wiec tyn usmiech staje sie coraz bardziej szczerbaty nie tylko krzywy
ale wigor jeszcze w niej jest mimo ze duuzo wiecej spi

Posted

[quote name='Tekla64']niestety Tekla sie posuwa w latach i ostatnio stracila kla wiec tyn usmiech staje sie coraz bardziej szczerbaty nie tylko krzywy
ale wigor jeszcze w niej jest mimo ze duuzo wiecej spi[/QUOTE]

...starość nie radość

Buziaki dla sfory:)

Posted

no u nas tez to co napadało to leży, ale za wiele tego nie ma, tak z 10 cm, od wczorajszego popołudnia juz nie pada, jest delikatny przymrozek tzn -1 - -2stopnie i kilogramy soli na ulicach :angryy: w parku natomiast tylko zmiecione z wierzchu a zostawili to co śliskie i można było sobie nóżki połamać :roll: nawet F się łapinki rozjeżdżały, ale zeby alejki posypać piaskiem to nikt nie pomyślał niestety :shake:

Posted

no wisz ???? dyc to moje wlasne od poczatku do konca koty!!!! to jedynie ty mozesz miec takiego mojego kota hihihi
a o ktorego ci chodzi ? jesli to tyn z samochodu to raz ze od malego go widujecie na zdjeciach nie tylko moich a dwa ze od maja ino jak sie urodzil to jest moj i niepodmieniany ani podrzucony hihihi

Niko zaczal mi przeskakiwac clkiem tylnia futreczke i chodzil se na prywatne spacery a ze wkoncu namowilam mego Mla coby podwyaszyl ja to dzis moje skoczne bydle przezylo szok!!!! ale jaki hihihi

leci se z ranca swoja sciezynka i siup na furteczke a tu ogromnaiste zdziwko!!!! odpadl , postal zszokowany , poogladal i nastepny skok tyz sie nie udalo wiec pomyslal chwilke , sprezyl sie i potezny hop , uczepil sie przednimi i probowal podciagnac ale go odwolalam hihihi a on taki jakis deczko zadziwony przyszedl do mnie
no jak to mozliwe ze nie dalo sie leciec samemu???? nie dalo sie przeskoczyc?!!!

ja jestem pewna ze opracuje maupiszon metode mimo wszytsko ino to chwilkie potrwa hihihi moze zdazy Irek jeszcze dwa szczebelki dolozyc?

ale to zdziwienie Nikodema , ten szok byl boski dzis, pieknie se patrzec na takiego deczko kumajacego psa jak cos nie idzie po jego mysli hihhi

Posted

Zerduszko
mysle ze samochodami to jest tak jak sie ma egzempalrz co nie szwankuje a zdaje wszytskie egzaminy mu stawiane to jest oki, kiedys tyz sceptycznie bylam nastawiona do paru marek ale w tarkcie eksploatacji mnie sie nastawienia pozmienialy, teraz samochod ma pomiescic wsio co chce i dojechac bez awaryjnie tam gdzie chce.
do tej pory nie narzekam na mego forda i tak ma byc jeszcze jaaakis czas hihihi
jaaa ludziska se na nartach pomykaja a ja nie buuuuuu