Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis zabraklo czasu na zdjecia choc pogoda do popoludnia byla cudna bo potem sie zrobilo brrrrr strasznie wieje

ale choc takie z okna za to z Borysem

aaa wiecie Borys sie mocno zestarzal jednak i chyba ja tyz , od bardzo dawna zaden z psow mnie nie zaczepil zebami nawet przy zabawe a ... wlasnie niedawno bawlilam sie z Borysem i od paru dni mam cudnego siniaka na przedramieniu

zdziwiony i on i ja jestesmy i teraz o dziwo uwazamy na siebie hihihi

Posted

pozostawione same sobie takie kawalki....

kolezanak Dona juz swoje zjadla i zaglada przez okienko

..... sa anektowane natychmiast przez chetnych i cierpliwszych

po czym szybciutko konsumowany w zacisznym miejscu

Posted

oo kurde ale się Donniastej na amory zebrało, najpierw z Talim, potem z Tobą, no no :evil_lol:
:evil_lol:

Magda, podziękuj Moni za doskonały przepis - wyszło znakomicie! wszyscy chwalili!

a na co ten przepis?? może ja też bym chciała :modla:

Posted

eria napisał(a):
Hahaha tego jeszcze nie było :evil_lol::evil_lol: Magdy tarzającej się z Doną po podłodze hihihih :loveu:

W końcu Magda ma psy, które też lubią się tarzać, a podobno kto z kim przystaje...:roflt:

Posted

No nie powiem mizianko przyjemne:cool3:
Dona tez chciała się poczuć jak mały piesek i wskoczyć na kolanko:diabloti:
A Borys jaki cwaniaczek... Mam niesamowity sentyment do owczarków.
Mój Parys też już nie najmłodszy i to zaczyna być widać.
No cóż czasu się nie zatrzyma;)

Posted

najsmieszniejsze z tego kochania na podlodze jest to ze chwilkie przedtem mialam kucajaca sesje z Nikusiem i to on mnie przewrocil a Dona natychmiastowo to wykorzystala walac sie calym swoim jestestwem na mnie

Borysek jakby w ostatnim czasie mocno nabral wigoru, bawi sie chetnie, biega w ramach swoich mozliwosci i w ogole zachowuje sie jak nie on ale jednak widac ze i sluch i wytrwalosci juz nie ma a i z wyczuciem odleglosci i sily tyz ma problemy ale ostatnio czesto bawi sie z Nikusiem .

Posted

M&S napisał(a):
Fotencje, jak miło:):)

A u nas w nocy wiało jak głupie i dziś słońca nie ma......

Dobrego dnia:)

U nas w Markach też wiało i dziś musieli nam dach naprawiać, bo blachę ochronną z komina zerwało:cool3:

Posted

no wieje nadal co prawda nic nam nie zwialo cale szczescie ale malo przyjemna pogoda
jak sie obchodzi, rytual na to nowe swieto ????
czy poprostu jest nastepny swiateczny dzien bez rytualu?

Posted

nie wiem jak u Was ale u nas zapewniają moc atrakcji :cool3:
od rana msza święta(tzn o 10:00), potem Anioł Pański, następnie przemarsz przez pół miasta Trzech Króli pod Katedrę i złożenie darów(co wiąże się z utrudnieniami w poruszaniu się po Łodzi zarówno własnym środkiem transportu jak i miejskim) , potem jeszcze jakieś błogosławieństwo biskupa, śpiewanie kolęd, występ Trubadurów i inne dziwactwa :roll:

Posted

Zamknięte prawie wszystkie sklepy i zostałam dziś bez obiadu, bo zapomniałam, że to 3 Króli i nie zrobiłam zakupów:oops::angryy::cool3: - schudnę trochę:evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
nie wiem jak u Was ale u nas zapewniają moc atrakcji :cool3:
od rana msza święta(tzn o 10:00), potem Anioł Pański, następnie przemarsz przez pół miasta Trzech Króli pod Katedrę i złożenie darów(co wiąże się z utrudnieniami w poruszaniu się po Łodzi zarówno własnym środkiem transportu jak i miejskim) , potem jeszcze jakieś błogosławieństwo biskupa, śpiewanie kolęd, występ Trubadurów i inne dziwactwa :roll:

faktycznie MOC atrakcji hihiihih
Dla mnie to miły, leniwy dzień po krótkim tygodniu. Wprawdzie miałam jedno strzyżenie,ale i tak spałam do 12 (dobrze że miałam ustawiony budzik:evil_lol: bo by mnie klienci obudzili). :lol:
Wieje okrutnie, leje od 3 dni, nic nam nie urwało , ale i tak mogłoby się to już skończyć.

Posted

eria napisał(a):
faktycznie MOC atrakcji hihiihih
Dla mnie to miły, leniwy dzień po krótkim tygodniu. Wprawdzie miałam jedno strzyżenie,ale i tak spałam do 12 (dobrze że miałam ustawiony budzik:evil_lol: bo by mnie klienci obudzili). :lol:
Wieje okrutnie, leje od 3 dni, nic nam nie urwało , ale i tak mogłoby się to już skończyć.

taaa, tylko pogoda na te atrakcje mało fajna, bo padało, padało i padało :roll:

Posted

Tekla cudnie się w pasowała w Was,a Dona patrzy zazdrosnym okiem.:lol:

Kociaki fajne,ale to chyba te z drugiego miotu,bo jakoś czarnego sobie nie przypominam.