Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
SZIS SLYSZLAM KRZYCZACE ZURAWIE !!!!

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU coby wszystkie marzenia sie spelnily i malo bidow bylo !!!

aaaa, że co?? żurawie?? :-o:-o no nie mogę :crazyeye:

Dla całej Waszej rodzinki wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia oraz wielu powodów do radości w nadchodzącym 2012 roku :BIG:

Posted

no to somy znowu rok dalej !!!
przezylismy w miare spokojnie , Tekla ino wkurzona dotad i szuka na czym sie wyzyc hihihi, mlode tez troche poszczekaly ale normalka bo co im nocny spokoj zaklocaja , Borys nie panikowal, nie wciskal sie pod lozka nie telepal sie uwalil sie w korytarzu bezpiecznie i nocke przetrwal ino ..... narobil nad ranem ale nie dziwota i tak sie ciesze ze tak daleko okrzepl mimo tych wszytskich przypadlosci z jakimi do nas przybyl to juz jest bulka z malsem ze tak powiem
ciesze sie i to mocno bo nie dawalam mu szans az na taki spokoj.
koty bez problemu i daniele tyz wiec somy w calosci z czego sie ciesze

Posted

Madziu wszystkiego dobrego w Nowym Roku;-)

U nas masakra - Raper jakoś przeżył, Lotos o dziwo zero reakcji na wystrzały, ale Gordonek ledwo zipie:crazyeye: Zaplutek na maksa i szczekał prawie całą noc wciśnięty pod najniższy z foteli - nie mam pojęcia jak się pod niego wcisnął:roflt:
Mi się żyć nie chce, ale to inna inszość:sad:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to somy znowu rok dalej !!!
przezylismy w miare spokojnie , Tekla ino wkurzona dotad i szuka na czym sie wyzyc hihihi, mlode tez troche poszczekaly ale normalka bo co im nocny spokoj zaklocaja , Borys nie panikowal, nie wciskal sie pod lozka nie telepal sie uwalil sie w korytarzu bezpiecznie i nocke przetrwal ino ..... narobil nad ranem ale nie dziwota i tak sie ciesze ze tak daleko okrzepl mimo tych wszytskich przypadlosci z jakimi do nas przybyl to juz jest bulka z malsem ze tak powiem
ciesze sie i to mocno bo nie dawalam mu szans az na taki spokoj.
koty bez problemu i daniele tyz wiec somy w calosci z czego sie ciesze

Dobrze się zaczyna ten nowy rok :)

Posted

o 10 jak wyjezdzalysmy coby cioteczke odwiezc na pociag to......
na niebie ukazzala nam sie ogromna cudna kolorowa tecza i to w caosci!!!!

w tej chwili pada deszcz i.... jest cieplo

Posted

u mnie tyz piekny ranek, mrozny troszeczke ale z cudnym wschodem i teraz ju sloncem

ale powiem wam co innego
dzis ok 8ej na moim niebie ;ecia;y na wschod 4 ZURAWIE a w zasadzie tanczyly na niebie i wcale nie wysoko

Posted

no nie mogę, znowu żurawie :-o
co to się dzieje z tą przyrodą, żurawie nie odlatują, roślinki szaleją, tęcze na niebie się pokazuja :question::eek3::niedowia:

Posted

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Sforo!!!! :BIG:

a u nas od 1 stycznia trwa wiosna :lol: serio! słońce świeci, temperatura w okolicach 8 stopni... wiosna na całego!

w sumie niedziwota, w lipcu mieliśmy jesień, lato w listopadzie to i wiosna w styczniu być może ;) tylko... kiedy będzie zima?! :razz:

Magda, podziękuj Moni za doskonały przepis - wyszło znakomicie! wszyscy chwalili! :) ino... skopałam troche piane, ale i tak nikt sie nie poznał :roflt: