Fides79 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Tekla64 napisał(a):SZIS SLYSZLAM KRZYCZACE ZURAWIE !!!! SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU coby wszystkie marzenia sie spelnily i malo bidow bylo !!! aaaa, że co?? żurawie?? :-o:-o no nie mogę :crazyeye: Dla całej Waszej rodzinki wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia oraz wielu powodów do radości w nadchodzącym 2012 roku :BIG: Quote
weszka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Żeby Wam i nam wszystkim w tym Nowym Roku było dobrze :) Quote
Tekla64 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 no to somy znowu rok dalej !!! przezylismy w miare spokojnie , Tekla ino wkurzona dotad i szuka na czym sie wyzyc hihihi, mlode tez troche poszczekaly ale normalka bo co im nocny spokoj zaklocaja , Borys nie panikowal, nie wciskal sie pod lozka nie telepal sie uwalil sie w korytarzu bezpiecznie i nocke przetrwal ino ..... narobil nad ranem ale nie dziwota i tak sie ciesze ze tak daleko okrzepl mimo tych wszytskich przypadlosci z jakimi do nas przybyl to juz jest bulka z malsem ze tak powiem ciesze sie i to mocno bo nie dawalam mu szans az na taki spokoj. koty bez problemu i daniele tyz wiec somy w calosci z czego sie ciesze Quote
FredziaFredzia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No to super zwierzęta zniosły Sylwestra! :) Quote
Saththa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 U mnie niestey sylwester masakra.... Tazzman masakra i strasznie sie ciesze ze... zostałam z nim w domu ;/ Magda wszytskiego NAJ!! Dla Ciebie i wszystkich Twoich;) Quote
Kajusza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Tekla - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku .... oby udało Ci się zrealizować wszelkie plany i cieszyć każdym dniem :-) Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Madziu wszystkiego dobrego w Nowym Roku;-) U nas masakra - Raper jakoś przeżył, Lotos o dziwo zero reakcji na wystrzały, ale Gordonek ledwo zipie:crazyeye: Zaplutek na maksa i szczekał prawie całą noc wciśnięty pod najniższy z foteli - nie mam pojęcia jak się pod niego wcisnął:roflt: Mi się żyć nie chce, ale to inna inszość:sad: Quote
zerduszko Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Tekla64 napisał(a):no to somy znowu rok dalej !!! przezylismy w miare spokojnie , Tekla ino wkurzona dotad i szuka na czym sie wyzyc hihihi, mlode tez troche poszczekaly ale normalka bo co im nocny spokoj zaklocaja , Borys nie panikowal, nie wciskal sie pod lozka nie telepal sie uwalil sie w korytarzu bezpiecznie i nocke przetrwal ino ..... narobil nad ranem ale nie dziwota i tak sie ciesze ze tak daleko okrzepl mimo tych wszytskich przypadlosci z jakimi do nas przybyl to juz jest bulka z malsem ze tak powiem ciesze sie i to mocno bo nie dawalam mu szans az na taki spokoj. koty bez problemu i daniele tyz wiec somy w calosci z czego sie ciesze Dobrze się zaczyna ten nowy rok :) Quote
Tekla64 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 o 10 jak wyjezdzalysmy coby cioteczke odwiezc na pociag to...... na niebie ukazzala nam sie ogromna cudna kolorowa tecza i to w caosci!!!! w tej chwili pada deszcz i.... jest cieplo Quote
malawaszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 u nas tez ciepło :mdleje: rośliny powariują Quote
weszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dobrze żeście w nowy rok weszli bez większych stresów. I oby taki był cały rok! Quote
Doginka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Mam dosyć - ni to zima, ni to wiosna, a może to jeszcze jesień?:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witojcieeeeeeeeeeeee !!! wrocili myyy !!!!! cieszycie sie ??? hihihihi noworoczne buziaki Złociutka!!!!! Quote
#Etna# Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witam się i ja w nowym roku:lol: U nas piękny poranek więc ruszamy niedługo na spacer:p Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 u mnie tyz piekny ranek, mrozny troszeczke ale z cudnym wschodem i teraz ju sloncem ale powiem wam co innego dzis ok 8ej na moim niebie ;ecia;y na wschod 4 ZURAWIE a w zasadzie tanczyly na niebie i wcale nie wysoko Quote
Fides79 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 no nie mogę, znowu żurawie :-o co to się dzieje z tą przyrodą, żurawie nie odlatują, roślinki szaleją, tęcze na niebie się pokazuja :question::eek3::niedowia: Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzień dobry Sforo:):) u nas pieknie świeci i jest ciepło i miło!!!! Quote
jambi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Sforo!!!! :BIG: a u nas od 1 stycznia trwa wiosna :lol: serio! słońce świeci, temperatura w okolicach 8 stopni... wiosna na całego! w sumie niedziwota, w lipcu mieliśmy jesień, lato w listopadzie to i wiosna w styczniu być może ;) tylko... kiedy będzie zima?! :razz: Magda, podziękuj Moni za doskonały przepis - wyszło znakomicie! wszyscy chwalili! :) ino... skopałam troche piane, ale i tak nikt sie nie poznał :roflt: Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 to sie ciesze ze smakowalo!!! a teraz troche takich Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 tak mnie to moje duze dziecko w ktoryms momencie przywalilo z milosci[ mam nadzieje] Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 i za szybko nie chciala odpuscic a tak sie wyleguja czasem kociska Quote
Recommended Posts