bonita Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Tekla64']witam serdecznie Bonita i zapraszam czesciej o ile ci sie podoba, mnie od siebie juz nie wygonisz hihihi ciesze sie ze zawitalas do nas na tym zdjeciu brak Borysa ten sie zawsze chowa przed obiektywem. Wiedziałam:diabloti:. Wiedziałam że kogoś mi tam brakuje. Skubaniec:loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 agbar napisał(a): Kolyski nie kupilam,cena wyskoczyla powyzej tej na ''kup teraz''..ludzie sa nienormalni:roll: :crazyeye:hahahaha to sie nazywa hazard :evil_lol: Tekla64 napisał(a): wieta co ja sie poddaje one nas osaczaja , teraz juz sa dwa z roznych kierunkow !!!! a jednak rodzinka uhhh Quote
weszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Byłam, nadrobiłam, obejrzałam, Gratuluję grafik :) Quote
NATKA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Tekla64']Witam witam i jak widac nie ja jedna :lol: zainspirowalam cie [to znaczy moje nowki awatarki i banerki robine przez Erie?]??? wieta co ja sie poddaje one nas osaczaja , teraz juz sa dwa z roznych kierunkow !!!! co to naparly sie czy jak? moje psy sa rozumne a nawet wyrozumiale ale ino do pewnych scile okreslonych granic!!!! podziwam Gustawa!!!! oba nadal zyja. A co se będę żałować, pory roku się zmieniają to i graficzki trzeba zmienić ;) (tylko mi cuś nie bardzo adekwatnie wyszło do pogody :eviltong:) Ha ha inwazaja jeży - może kiedyś o tym film nakręcą :evil_lol:;) U mnie jeże pociskają ulicami i myślą, że z autami wygrają, już niejednego osobnika do lasku lub na trawe znosiłam i nic uparte dziady i tyle :angryy: więc nie licz na to, że wygrasz :shake: Quote
Kora- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie przeglądałam całej galerii, ale mam pytanie ile masz psów?:loveu: Quote
NATKA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dzień Doberek :loveu: Jak tam najazd jeżykowy ;) Pozdrawiam i życze miłej soboty Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witam cieplutko w ten zimny poranek:loveu: Quote
Tekla64 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 czesc wam szybko odpowiadam. JEZE DALY ZA WYGRANA , poszly se w calkie, inna strone i juz mam spokojne sapcery i wyjascia na swoj teren. psow wlasnych mam 4sztuk do tego Borys ,sataly rezydent [pies corki] i obecnie swiezusienko wykastrowanego Aresa,psa mlodszego ziecia, ale on se wroci do siebie do domku. zaczela sie jesien , swieci sloneczko czasami , sa chmurzyska i przepiekne kolory a ja czekam na wieksza cieplote na zewnatrz na co licze bardzo, zdjecia robil mlodszy zieciu ale jeszce mi ich nie wrzucil na mego kompa wiec beda pozniej. to na tyle na dzis Quote
Tekla64 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 WITAM A TO ZDJECIA ROBINE PRZEZ ZIECIA W ROLI GLOWNEJ ARES PO KASTARACJI Quote
weszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Im więcej sznaucerów tym fajniej :loveu: Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 no musze powiedziec ze jak sie zebraly we czworke do kupy to fajowo to wygladalo a i mnie tak fajnie sie na ranne spacerki chadzalo. w weekend mielismy goscia [potem wstawie pare zdjec z wizyty] wiec piesow mnie sie troche w te dni narobilo ale dalim se rade Quote
zerduszko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 weszka napisał(a):Im więcej sznaucerów tym fajniej :loveu: Może dużych :eviltong: Jakbym miała tak 2, wiecej nie wspominajac, wzajemnie się nakręcajacych na wrogów u drzwi, to łby bym poodstrzelała :angryy: No chyba, ze jak sie toto tępi od maluczkiego, to nie jest takie zacięcie stróżujace ;) Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Zerduszko nie wiem jaki ja mam ewenement w postaci tego troche wyrosnietego przedstawiciela miniatury poza tym ze duuuzzzooo szczeka na wszystko to pipa grochowa kocha w zasadzie wszystko i wszystkich[a bede to troche zmieniac pracujac z pozorantem]. Eria co do Aresa to mnie sie tyz coraz bardziej podoba ino moze ty mnie powiesz czemu un ma coraz wiecej bialych wlosow na tulowiu???? nie wydaje mnie sie to ze siwieje ale smiejemy sie ze jeszcze troche a bedzie bardziej sol zpieprzem niz Niko. a moze inna ciotka ma odpowiedz na te biale kudly u Aresa???? Quote
zerduszko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wiesz, ja jeszcze nienawiść potrafię pojąć.... ale to darcie japy :grab::chainsaw: Póki z tym czarcim pomiotem jestem, to jest cicho, ale ja tylko się oddalę otworzyc drzwi, to się rozdziera, jakby ją rozrywali :shake: Naprawdę podziwiam każdego, kto ma więcej niż 1 takiego :lol: Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 a tu troche roznych zdjec na poczatek kanapowiec doskonaly i proby uchwycenia jej fascynujacych oczu Ares za to zapatrzony w oko kamery no i to tyz kanapowiec jak mu sie uda Quote
NATKA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 HEJKA ;) wpadłam w odwiedzinki i co ... i superaśnie tu u Ciebie, tyle fotek :loveu: Aresik pięknisty zresztą pozotałe stadko też :lol: pozdrawiam Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jej oczy mowia wszystko co tylko chce nam powiedziec sa momenty kiedy moja suka nie jest wcale olbrzymem Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 a tu powoli sie ujawnia nasz gosc Pluto na poczatku raczej sie ukrywal i szukal swego miejsca w tej sforze ino ze latwo mu to nie szlo Quote
zerduszko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tekla64 napisał(a): Czy to Gustaw?? Jaki aniołek :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts