Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']witam serdecznie Bonita i zapraszam czesciej o ile ci sie podoba, mnie od siebie juz nie wygonisz hihihi
ciesze sie ze zawitalas do nas
na tym zdjeciu brak Borysa ten sie zawsze chowa przed obiektywem.

Wiedziałam:diabloti:. Wiedziałam że kogoś mi tam brakuje.
Skubaniec:loveu:

Posted

agbar napisał(a):

Kolyski nie kupilam,cena wyskoczyla powyzej tej na ''kup teraz''..ludzie sa nienormalni:roll:

:crazyeye:hahahaha to sie nazywa hazard :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):

wieta co ja sie poddaje one nas osaczaja , teraz juz sa dwa z roznych kierunkow !!!!

a jednak rodzinka uhhh

Posted

[quote name='Tekla64']Witam witam
i jak widac nie ja jedna :lol: zainspirowalam cie [to znaczy moje nowki awatarki i banerki robine przez Erie?]???

wieta co ja sie poddaje one nas osaczaja , teraz juz sa dwa z roznych kierunkow !!!!
co to naparly sie czy jak?
moje psy sa rozumne a nawet wyrozumiale ale ino do pewnych scile okreslonych granic!!!!
podziwam Gustawa!!!! oba nadal zyja.

A co se będę żałować, pory roku się zmieniają to i graficzki trzeba zmienić ;) (tylko mi cuś nie bardzo adekwatnie wyszło do pogody :eviltong:)

Ha ha inwazaja jeży - może kiedyś o tym film nakręcą :evil_lol:;)
U mnie jeże pociskają ulicami i myślą, że z autami wygrają, już niejednego osobnika do lasku lub na trawe znosiłam i nic uparte dziady i tyle :angryy: więc nie licz na to, że wygrasz :shake:

Posted

czesc wam
szybko odpowiadam.
JEZE DALY ZA WYGRANA , poszly se w calkie, inna strone i juz mam spokojne sapcery i wyjascia na swoj teren.
psow wlasnych mam 4sztuk do tego Borys ,sataly rezydent [pies corki] i obecnie swiezusienko wykastrowanego Aresa,psa mlodszego ziecia, ale on se wroci do siebie do domku.
zaczela sie jesien , swieci sloneczko czasami , sa chmurzyska i przepiekne kolory a ja czekam na wieksza cieplote na zewnatrz na co licze bardzo, zdjecia robil mlodszy zieciu ale jeszce mi ich nie wrzucil na mego kompa wiec beda pozniej.
to na tyle na dzis

• 2 weeks later...
Posted

no musze powiedziec ze jak sie zebraly we czworke do kupy to fajowo to wygladalo a i mnie tak fajnie sie na ranne spacerki chadzalo.
w weekend mielismy goscia [potem wstawie pare zdjec z wizyty] wiec piesow mnie sie troche w te dni narobilo ale dalim se rade

Posted

weszka napisał(a):
Im więcej sznaucerów tym fajniej :loveu:

Może dużych :eviltong:
Jakbym miała tak 2, wiecej nie wspominajac, wzajemnie się nakręcajacych na wrogów u drzwi, to łby bym poodstrzelała :angryy: No chyba, ze jak sie toto tępi od maluczkiego, to nie jest takie zacięcie stróżujace ;)

Posted

Zerduszko
nie wiem jaki ja mam ewenement w postaci tego troche wyrosnietego przedstawiciela miniatury poza tym ze duuuzzzooo szczeka na wszystko to pipa grochowa kocha w zasadzie wszystko i wszystkich[a bede to troche zmieniac pracujac z pozorantem].
Eria co do Aresa to mnie sie tyz coraz bardziej podoba ino moze ty mnie powiesz czemu un ma coraz wiecej bialych wlosow na tulowiu???? nie wydaje mnie sie to ze siwieje ale smiejemy sie ze jeszcze troche a bedzie bardziej sol zpieprzem niz Niko.
a moze inna ciotka ma odpowiedz na te biale kudly u Aresa????

Posted

Wiesz, ja jeszcze nienawiść potrafię pojąć.... ale to darcie japy :grab::chainsaw:
Póki z tym czarcim pomiotem jestem, to jest cicho, ale ja tylko się oddalę otworzyc drzwi, to się rozdziera, jakby ją rozrywali :shake: Naprawdę podziwiam każdego, kto ma więcej niż 1 takiego :lol:

Posted

a tu troche roznych zdjec
na poczatek kanapowiec doskonaly i proby uchwycenia jej fascynujacych oczu

Ares za to zapatrzony w oko kamery

no i to tyz kanapowiec jak mu sie uda