eria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Taaa trzyma biedną Teklę na mrozie i karmi psy obierkami :D Kolory nieba cudne! Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 eria napisał(a):Taaa trzyma biedną Teklę na mrozie i karmi psy obierkami :D Kolory nieba cudne! właśnie, własnie i co do 1 i co do drugiego :lol: Quote
#Etna# Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Widzę, że i u Ciebie dziś był piękny dzień i nastrój na focenie jego uroków:roll: http://images10.fotosik.pl/385/958ff8b5485b9a63.jpg Bajecznie:loveu: A tak w ogóle to kot był na kanapie a psy nic?:eviltong: Daniele superowe. A one dają się pogłaskać czy tak na dziko bardziej sobie biegają? Ha! Nie wiecie co dobre:eviltong: obierki od jabłka= rarytas:cool3: Etna by była zachwycona. To prawdziwy owocożerca. Quote
Tekla64 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 obierzyny z jablka przegryzla koncowkami z marchwi na przemian z Gustawem bo one dwa sa takie dzikie za takimi rzeczami reszta zje jak musi Quote
Tekla64 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 a u nas wczoraj wieczorem padalo troche i dzis jest pochmurno i wietrznie ponoc czekamy na silne wiatry no to czekamy Quote
eria Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 czekajcie, my takich nie chcemy :) padania czymkolwiek też nie ;) Quote
M&S Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Tekla64 napisał(a):a u nas wczoraj wieczorem padalo troche i dzis jest pochmurno i wietrznie ponoc czekamy na silne wiatry no to czekamy Wieczorem było ok. Ale teraz wieje, niezbyt mocno na szczęście... Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 no skoro mamy pogaduchy meteo, to Wam powiem, ze u nas wczoraj wieczorem pomimo dodatniej temperatury było zimno okropnie przez lodowaty wiatr, a pada padało w nocy, a dzis tez nie jest zbyt pięknie, niestety :roll: to niebo o wschodzie jest niesamowite, ja sie napatrzyłam na cudne kolory zachodów u Was, ale na wschód to sie nie zmobilizowałam :lol: http://images10.fotosik.pl/387/30c166d75c667ce7.jpg kobieto daj jakies normalne żarcie a nie jak dla kozy :evil_lol::evil_lol: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Tekla, zbieram kasę na wykastrowanie i usunięcię naddziąślaków u schroniskowego Hermesa, głosując na moją fotkę mogę wygrać kasiorkę, a z mojego bazarku kasa też pójdzie dla Hermusia .... Kajusza napisał(a):Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-) to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011 na bazarku obroże, szarpaki, i praparaty na stawy - może coś potrzebujesz dla swojej sfory? serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom! Quote
Saththa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A mnie rpozedchwilą prawie łeb oberwało jak wyleciałam z drzwiami z domu, tak wieje;/ Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 no wicher przetrwalismy w calosci pare razy nam prad zabralo i neta ale wsio oki a teraz mam wrzenie ze jest wczesno-wiosenny ranek Quote
M&S Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Całą noc koszmarnie wiało......teraz wieje trochę mniej, ale świeci słońce:) Spokojnego dnia!!! Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 wczoraj wieczorem cale psio-kocio towarzycho wladowalo sie do domu , przeczekalo najgorsze i te co normalnie zyja na zewnatrz wylzalo a reszta zostala doma, madralinskie hihihi zwlaszcza Borys domagal sie doma uwalil sie w korytazru gdzie najchlodniej i spokojnie [ o dziwo bez piszczenia , gwizdania i chodzenia se spal pod drzwiami do piwnicy Dona calymi dniami wystaje na drzwiach stajni i obserwuje male koty , bo te juz zaczely zycie na dolnym pulapie i dzis po spacerze miala uczte nad ucztami , wszytskie byly na dole , wszytskie mogla zlapac w paszcze ,wylizac , obwachac ale ze ruchliwe diachelstwa to sie na zadnego konkretnego nie zdecydowala cos mi sie zdaje ze jej ciaza urojona sie mocno przspieszyla i jest juz po porodzie teraz chetnie by se przygarnela takie male jako swoje i sie nim intensywnie zajela hihihi Quote
Kajusza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ja jestem ciekawa jak moja Wega by się zachowała jakby zobaczyła takie małe kociaki .... dorosłe to nie koniecznie lubi ;-) ale może takie maluchy by zaakceptowała. U nas też starsznie wiało w nocy a teraz .... jak wiosna, wyszłam opatulona na spacer to musiałam sie rozebrać trochę ;-) Tekla - u was też tak sucho? U nas nad Wartą rowy melioracyjne suchutkie, a jeszcze kilka tyg. temu goldeny w nich pływały.... Quote
weszka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kolory nieba piękne - aż trąci kiczem! Mroźne łąki o poranku piękne. U nas ostatnio ciepło i sucho, nawet nie pamiętam kiedy padało. Widzę że nowi sąsiedzi wam się na terenach spacerowych pobudowali, wszędzie się wcisną ;) Moje też uwielbiają obierki i ogólnie owoce i warzywa. Dirki zwłaszcza, a reszta widaomo jak w stadzie - jak ona je to trzeba nawet jak trochę kłuje w zęby (Vesperkę). Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 znowu seria 'zycie wlasne kanapy' Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 nietykalski Nikodem zostal ruszony!!!! Gustaw sie o jego zadnia czesc otarl i zwyciezyl hihihi perswazja Quote
Saththa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 A ja myślałam, ze Gustaw na kanapę się właduje ehhh Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 on tak zamierzal ale ani dolna straz ani durgi pulap nie chcialy hihihi Quote
weszka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jak ładnie http://images10.fotosik.pl/406/7faf002eaf558218.jpg damy na górze, kawalerowie na dole :) Quote
eria Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pełna kulturka ze strony kawalerów, albo bezczelne zagarnięcie kanapy przez panie ? :D Podejrzewam raczej to drugie hihiih Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 ja sobie wypraszam !!!prosze mnie tu nie imputowac u nas zawsze kultura !!!! nie ma zgrzytow, nie ma klotni jest szacunek i zrozumienie kazdemu wedle potrzeb i zaslug!!!! Quote
Saththa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tekla64 napisał(a):on tak zamierzal ale ani dolna straz ani durgi pulap nie chcialy hihihi Biedny Gucio.... Gucio ze zdjęcia razem z Tazzem doprowadza moją mamę do łez heh moze nie powinnam jej była takiego zdjęcia wysyłać :hmmmm: Quote
Tekla64 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 EEE tam biedny czemu biedny ma wszystko co mu do psiego szczescia potrzebne a ze czasm mu przypomna gdzie jego miejsce z tym sie juz dawno pogodzil a tu reszta surowki dwa zarloczne koty i miska Dony wcale nie mniej zarloczna Dona zreszta hihihi Quote
Recommended Posts