Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dyc mowie ze jezyk tyz naparty!!!!
ja juz go na pastwisko wnieslam tam ma tez fajne miejsca na przezimowanie ale on chce koniecznie po tej drugiej stronie siatki tam gdzie Niko go moze wygrzebywac!!!!
nie wiem jak wylaz z pastwiska ale widocznie do uporu spryt dolaczyl.
a wiesz wlasnie sie zastanawialam czy on przypadkiem tak jak moja stara kotka nie wybral takiej smierci, moze ma depresje???

Posted

zerduszko napisał(a):
Strażniczka lasu normalnie :eviltong: Może jeszcze odrobaczyć i wyczyścić gruczoły okołoodbytowe :diabloti:

jakem przyrodnik moim obowiązkiem jest dbanie o środowisko :grins: :eviltong:

Posted

Tekla64 napisał(a):
NO TO JAK JUZ TO WSZYSTKO ZROBIE TO SPOKOJNIE MOGE GO DO DMOU WZIAC I CZEKAC AZ MOJA MEZA MNIE DO SPECJALISTY WYWIEZIE:razz:

Eeee tam od razu tak specjaliste w to mieszać, toż trzeba mężowi wytłumaczyć, że pan jeżyk to nowa Nikusiowa poduszeczka o specjalnych właściwościach :evil_lol:;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
NO TO JAK JUZ TO WSZYSTKO ZROBIE TO SPOKOJNIE MOGE GO DO DMOU WZIAC I CZEKAC AZ MOJA MEZA MNIE DO SPECJALISTY WYWIEZIE:razz:

nie daj się!!! bo kto wtedy zajmie się Panem Jeżem? :eviltong:

Posted

Natka
jak myslisz ile lat mozna takie[ i temu podobne] wytlumaczenia swej drugiej polowce podsuwac?kiedys nastapi kres jego wyrozumialosci:razz:

Waszko
podejrzewam ze kolga jezy tak czy inaczej se poradzi jesli ino wydostanie sie z domu ale mam obiekcje czy reszta by se dala jakby mnie do specjalisty wywiezli[ bo jak juz tam trafie to chyba za szybko mnie nie puszcza, za duzo mozliwosci do zdiagnozowania:evil_lol:]
a tego ryzykowac nie bede dla dobra calej reszty mej ferajny.

Posted

Tekla64 napisał(a):
Natka
jak myslisz ile lat mozna takie[ i temu podobne] wytlumaczenia swej drugiej polowce podsuwac?kiedys nastapi kres jego wyrozumialosci:razz:

Jak do tej pory połowica wytrzymała, to całą reszte też przetrzyma ;)
bo jak to było? ... miłość jest cierpliwa :evil_lol:

Swoją drogą to ten jeżyk oj uparte stworzenie jest :razz:

Posted

Straszysz mnie? chcesz bym miala sapcerow-jezowa nerwice czy w paranoje mam popasc???

tak naprawde to niech se idzie w calkiem innym kierunku , ja juz mam go dosc i w koncu Gustaw nie wytrzyma a po co mi to?

Posted

Tekla64 napisał(a):
MAM DOSC JEZYKA

JAK JUTRO ZNOWU BEDZIE TO GO WSADZE W SAMOCHOD I WYWIOZE :mad:

Do lasu z nim!!I kolanka przestrzel!!:diabloti::evil_lol:

dzien dobry bardzo:multi:

Posted

Las to on ma w kolo a wybral se moj plot od pastwiska, naparl sie , kazde inne zwierze tak molestowane wialo by gdzie pieprz rosnie byle z dala od tego co go w zebach nosi masochista ,
normalnie przesladowca.
wywioze go do miasta moze on tam chce

Posted

swego czasu Pysia miała ten sam problem z jeżami - ciągle wracały a jej niufka przynosiła pod drzwi domu - w ten sposób Pysia odpchliła chyba wszystkie jeze w okolicy bo kazdego posypywała środkiem na pchły - to dla ochrony swoich psów robiła też, jeże wynosiła za ogrodzenie a one albo wracały albo pojawiały się następne bo skąd wiadomo czy to ten sam jeż? może rodzinka mieszka w okolicy?

Posted

witam serdecznie Bonita i zapraszam czesciej o ile ci sie podoba, mnie od siebie juz nie wygonisz hihihi
ciesze sie ze zawitalas do nas
na tym zdjeciu brak Borysa ten sie zawsze chowa przed obiektywem.

Posted

agbar napisał(a):
Do lasu z nim!!I kolanka przestrzel!!:diabloti::evil_lol:

Za takie namawianie, to kryminał grozi :mad:

Mordercy jeżyka :placz: Czego obrończyni przyrody, dzikiej :diabloti: nie reaguje :placz:

Posted

Witam witam
i jak widac nie ja jedna :lol: zainspirowalam cie [to znaczy moje nowki awatarki i banerki robine przez Erie?]???

wieta co ja sie poddaje one nas osaczaja , teraz juz sa dwa z roznych kierunkow !!!!
co to naparly sie czy jak?
moje psy sa rozumne a nawet wyrozumiale ale ino do pewnych scile okreslonych granic!!!!
podziwam Gustawa!!!! oba nadal zyja.

Posted

No to jak nie mozna w kolanko to moze betonowe buciki?:hmmmm::evil_lol:

dzien dobry:p
Kolyski nie kupilam,cena wyskoczyla powyzej tej na ''kup teraz''..ludzie sa nienormalni:roll: