Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda ;) Bylimy na wybiegu... zadnych obcych samców nie było tylko znajome... :) A jednym sie tazzman ustawiał bo Kongo chciał go podporzadkowac ale sie Tazz nie dał ale ejst narazie ok;)

Posted

a niedawno spielam sie i umylam je ale jak widac ..... efekt czystych okien juz chyba mam na stale z glowy
jak ino sa czyste to tym bardziej nalezy je upitolic i zaczynaja byc w tym coraz lepsze , coraz bardziej sie przykaldaja do zasmarowania szyb swoimi brodami i nochalami ile ino siegna, a koty w tym bardzo mocno pomagaja swoimi lapami i nochalami

Sandra
ciesze sie ale pamietaj ze to moze byc chwilowe i pracowac trzeba stale , stale trzeba byc czujnym i wyprzedzac swego psa zawsze o krok

Posted

przedwczoraj psy byly jakies pobudzone pod brama i zaczelam sie rozgladac i znalalzlam !!!
psy czuly sie nieswojo bo byly obserwowane

taki oto obserwator sie umiescil po przeciwnej stronie ulicy w calkiem bezpiecznym i swietnym punkcie obserwacyjnym

Posted

jesienne amory pana bez jajcow i chetnej panienki

wczoraj , ktorys raz z rzedu , nagrabilam tyle lisci

bylam dumna i blada ze znowu kawal dobrej roboty wykonalam choc nie do konca bo nie wywiozlam

a tu z rana taki widok mnie sie ukazal

Posted

sprawca tego calego balaganu jest ten oto kaszttan co to se zatrzymal liscie na zas coby mnie wkurzac

te inne kasztany juz sa calkiem lyse, a ten se dozuje maupa jedna

no i jeszcze moj piekny dab mnie raczy swoimi lisciami

i taki znowu efekt mam

Posted

tak wyglada moja rozowa trzmielina

a tak czerwona

Borys wybral sie ze mna przed dom ale jak sie zorientowal ze robie zdjecia chcial sie wcinac przez kraty a jak sie nie dalo chcial sie wprowadzic do sasiada bo mial brame otwarta

biedne wiejskie burki za kratami

bialy oczywiscie tez sie wybral z nami hihihi a co!