Tekla64 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 my znowu po wycieczce ale dzis nie wzielismy kamery a szkoda szkoda ale nastepnym razem pokaze wam co moje psy potrafia poza bieganiem po lesnych drozkach hihihi Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Tekla64 napisał(a):my znowu po wycieczce ale dzis nie wzielismy kamery a szkoda szkoda ale nastepnym razem pokaze wam co moje psy potrafia poza bieganiem po lesnych drozkach hihihi Zaostrzyłaś moją ciekawość!!!!! Quote
Tekla64 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 wyjasnienie nastepnym razem a teraz z innej beczki czy u was tez dzieciaki co chwile dzwonia do drzwi z okrzykami "cukierek albo psikus" czy " helolin , helolin ,cukerka labo zgin"? bo moje wsytskie psy siedza doma i co chwila dra ryja na tych roznistych przebeirancow a Borys to chyba bedzie mial traume gorsza jak po sylwestrze przez te rozniste potwory przed brama zdjec tych wsyztskich cudakow nie bedzie bo amm taki a nie inny sprzet i noca nie robi zdjec a szkoda momentami Quote
weszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czyli u ciebie Hameryka ;) ja nie mam takich atrakcji. Rok temu sama byłam na helołinowej imprezie przebrana za topielicę ale po domach nie chodziliśmy, a może szkoda hahaha Quote
malawaszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 hahaha ale jaja - na szczęście do nas to nie doszło (jeszcze :lol: ) Quote
Fides79 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 oooo jaki cyrk kurna z tym helołinem :lol::lol: u nas spokój, dzieciaki nie biegają, przebierańców żadnych nie widać, zyc nie umierać :p Quote
Saththa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mi dwie czarownice pod oknem szły... ale nikt nie dzwoni :) Hmm w sumie to ja mam taki dzwonek ze u mnie na samej górze nie słysze :evil_lol: mam nadzieję, ze nie uznają tego jako psikus :P dwa lata temu jeszcze jak jasno było jeszcze to mnie koło mamy mojej 2 chłopców zaczepiła :) Cukierek albo psiku... psikusa chciałam ale wzieli i uciekli nooo :( Quote
eria Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Do mnie dwa razy ta sama grupka dzieciorów dziś dzwoniła. Przez podgląd widziałam,że mają jakieś maski na całych głowach czarne bez oczu założone hihihiih. Ale nie otwarłam hihi bo klienta miałam, a za drugim razem nie otwarłam...bo nie :D Za to Foksik darł się jak najęty. Z dziewczynami w klinice wpadłyśmy na pomysł,że usmarujemy się krwią i tak będziemy ludzi przyjmować hihiih , a potem ktoś dodał,że idzie poszukać zwłok coby jelito se przyszyć do fartucha:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Branża wet ma specyficzne poczucie humoru. Quote
ariss Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Tekla64 napisał(a):wyjasnienie nastepnym razem a teraz z innej beczki czy u was tez dzieciaki co chwile dzwonia do drzwi z okrzykami "cukierek albo psikus" czy " helolin , helolin ,cukerka labo zgin"? bo moje wsytskie psy siedza doma i co chwila dra ryja na tych roznistych przebeirancow a Borys to chyba bedzie mial traume gorsza jak po sylwestrze przez te rozniste potwory przed brama zdjec tych wsyztskich cudakow nie bedzie bo amm taki a nie inny sprzet i noca nie robi zdjec a szkoda momentami u mnie jest to samo:roll: jakimiś grupkami chodzą, niektóre dzieciaki przebrane i dra ryjki pod bramą :roll: psy tylko człowiekowi denerwują, a ja jeszcze nie zaopatrzyłam się w cukierki:mad: Quote
Saththa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='ariss']u mnie jest to samo:roll: jakimiś grupkami chodzą, niektóre dzieciaki przebrane i dra ryjki pod bramą :roll: psy tylko człowiekowi denerwują, a ja jeszcze nie zaopatrzyłam się w cukierki:mad: no nie no ja nie wiem na jakim swiecie Ty zyjesz ;) Quote
ariss Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Saththa napisał(a): no nie no ja nie wiem na jakim swiecie Ty zyjesz ;) a czemu miałabym nie dać cukierków:hmmmm: dzieciaki po 10-12lat, doczepione skrzydełka aniołków i jakieś tam przebrania, mają frajde;) Quote
Saththa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ariss napisał(a):a czemu miałabym nie dać cukierków:hmmmm: dzieciaki po 10-12lat, doczepione skrzydełka aniołków i jakieś tam przebrania, mają frajde;) Nooo ja właśnie w tą stronę ciągnełam :lol: Że cukierków nie kupiłas nie dobra istoto ;) Quote
Tekla64 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 no to zdjecia z dzisiaj dwa chlopaki se na rowerach i w piekna pogode jedno z bardzo wielu bagienek-oczek w naszych lasach Quote
Tekla64 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 a Dona lubi sie tapalc w nich bardzo Quote
Recommended Posts