Tekla64 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 i dzielnie mu dzis sekundujaca i nie mniej rozbrykana Tekla a tu plamy jeieni Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oooo :crazyeye: zabawy piaskowe ;) Rogaczki są superaśne i te ich białe plamki :lol: A te Twoje widoczki ech człowiek napatrzeć się nie może, a najchętniej to by na żywo zobaczył (no co pomarzyć w końcu sobie można:razz:) Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 oooo widzę udało Ci się uchwycić walki byków ;) Eria - bannerek super, ale w miejscy Gustawa powinien być Hektor :eviltong: Quote
eria Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 malawaszka napisał(a):oooo widzę udało Ci się uchwycić walki byków ;) Eria - bannerek super, ale w miejscy Gustawa powinien być Hektor :eviltong: Wasia nie mów żebym to zmieniła , właśnie udało nam się razem z Teklą korespondencyjnie przez GG wstawić drogą okrężną podpis z odnośnikiem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Bo napis wchodzi na Gustawa i wygląda jakby to on był Hektorem :diabloti: Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ja tam jestem zachwycona!!!!!!:multi::multi::multi: i ogromnie wdzieczna Erii i za robote i za cierpliwosc ze mna :oops: Banerek pikny ze az strach :diabloti: prawie wszystkich zmiescila:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [SIZE="5"]OGROMNE SUPER DZIEKI ERIA:lol: MAM BANEREK [SIZE="1"]A JAK eRIA BEDZIE MIALA JESZCZE TROCHE CIERPLIWOSCI I OCHOTY TO MOZE KIEDYS I AWATAR BEDE MIEC:evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tekla64 napisał(a):Witam cie Zerduszko, dawno sie nie odzywalas u mnie ale fajnie ze dalej tu zagladasz. Nie tylko zaglądam, ale i wszystko oglądam, z czytaniem gorzej :roll: Ale mam kupe roboty, oszczędzam "słowa" ;) Banerek piekny, ale tez uważam, ze Hektor powinien byc na pierwym planie :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ten banner jest po prostu niepoprawny politycznie :diabloti: :eviltong: Quote
NATKA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A co tam, będzie że się powtarzam ale podpisik fajowy ;) Quote
Tekla64 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Witam i troszeczke wstawie z rana na poczatek " pani sprzata wiec lepiej sie zmniejszyc" prawie wszystkie zmiescily sie na jednym poslaniu :razz: a tak mielismy z rana SZRON, to biale to szron Quote
Tekla64 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a to jeszcze kwitnaca konieczynka a juz zmrozona a teraz edzie wschod slonca , choc mocno podobny do zachodu hihihi wierzcie ze to tym razem wschod Quote
Tekla64 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a tu upozowane moje piesy, a szczesliwe , zupelnie to widac krzak holundra i sloneczko Quote
NATKA Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :loveu::loveu::loveu: jak ja lubie te Twoje fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://images8.fotosik.pl/106/f76bd2e71ad5d81bmed.jpg jak zachód słońca w afryce na sawannie :loveu: Quote
zerduszko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ktoś tu chyba jakieś lekcje fotografii brał :p Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Witam w mokry, ponury ,zimnawy jesienny ranek moje tubulcze zurawie chyba ustalaja termin odlotu bo dra sie na cala okolice zaczynaja sie pojawiac na razie nieliczne klucze gesi nade mna ale chyba z tendencja zwyzkowa, jeze szukaja zimowego leza, wiec mamy nieodwolalnie jesien.. no i Nikodem znowu ino w innych krzkach tego samego malca jezego wypatrzyl i co tym razem zrobil?! ano chyba chcial go przeflancowac do nas bo se go na koniec spaceru poprostu wzial ze soba :razz: a co mialby nowego kumpla no nie. Mialam kiedys takiego mieszanaca ni to kaukaz ni to leonberger i tyz cale dwa tyg meczyl takiego bidaka co to chcial se przejsc przez nasze ziemi by se poszukac zimowiska, no i Bos [Bosman] cale dwa tyg z samego rana latal jak dziki w poszukiwaniu bidaka i znosil go spowrotem do nas , nie pomagaly rozkazy tlumaczenia ani inne srodki persfazji , chcial go miec na podworku , az jez [ten byl dorosly] stwierdzil ze skoro nie chca mu dac przejsc z lewa na prawo to pojdzie se calkiem w lewo i wtedy skonczyly sie wieczne poczatki jego wedrowki w tym samym miejscu, Bos juz go nie znalazl. nie wiem czy Niko nie baedzie mial tego samego z tym malym jezykiem, dzis znowu jest w tym samym punkicie co pierwszy raz go Gustaw wyniuchal, ale o dziwo Gustaw go zostawia totalnie Nikusiowi i nawet nie probuje sie do niego zblizyc. Zerduszko lekcji zadnych nie biore ale obserwuje i na razie zaczynam od tego ze juz nie wstawiam wszystkich zdjec jakie robie hihihi znaczy juz wiem ze nie nalezy kazdego totalnego badziewia wstawiac, staram sie te moje lepszejsze wypociny wkejac tu, ale dzieki serdeczne z komplement.;) Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 tak nas budza jak tylko zacznie sie rozjasniac, takie ranki mamy czesto w weekendy ino Hektor czeka niecierpliwie na dole bo nie wejdzie po schodach a tak bylby komplet, Borys uciekl bo robilam zdjecia a tak tez tam byl Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 hahahaha jak dzieci które rano pakują się rodzicom do łóżka i się wałkonią:evil_lol::loveu: Quote
eria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://images8.fotosik.pl/107/0562b8f557211e3amed.jpg ale że co ?! że JUŻ wstawać ?!!! :crazyeye::evil_lol: http://images6.fotosik.pl/548/e6d9007b5abd71e2.jpg tak samo wyglądało jak do mnie rano Kreoś przyłaził :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 no wiesz , TOKIO mogla wszystko!!!! moja meza nawet pokryjomu ja od swojej strony na nocke baral o ile sucze chcialo z nim w lozku spac, a ja sie orientowalam jak na rancie sie budzilam bo moja meza sie do mnie zawziecie tulila by suczce dac jak njwiekszy komfort spania :evil_lol: a polz ycia mi zatrul z powodu jamnikow w lozku tak calkiem w nozkach zwinetych :p byly momenty gdy bylam o nia zazdrosna :cool3: Quote
NATKA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://images8.fotosik.pl/107/0562b8f557211e3amed.jpg Ta pozycja mnie rozwaliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ten wzrok: "No co Ty pańcia ja tu taki w negliżu, a Ty zdjęcia pstrykasz" Boski ten jamniorek jest :loveu: Quote
Tekla64 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No to sie okazuje ze Niko pamietliwy i cierpliwy jest bardzo ale ten jezyk chyba tez:lol: znowu w punkcie wyjscia ale nadal zywy:multi: mam powtorke z historii ino zminimalizowana:razz: Quote
Recommended Posts