Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bedzie szczesliwy jak skojarzy ze szelki = rower
ma razie za pierwszym razem jak mu ubralam chcial je zdjac i potargac , jak Moni mu ubrala to sie deczko krygowal, jak Irek przymierzal coby popodziwiac to byl juz w lekkim szoku, jak Tali musial obejrzec na nim to juz mial dosc a na koniec ja go ubarlam i wstawilam na stol hihihi
cudnie wyglada ten moj gladiator no nie???? na tym stole
nikt by nie powiedzial ze on ciagnie Irka na rowerze hihihi

Posted

to jest kocur!!!!
i juz pare razy pislam ze koty wchodza do domu do momentu jak nie laza po stolach, blatach i nie zagladaja mi w gary!!!!
i ze jak tak zaczynaja se urzedowac na wyzszych pietrach to psy sie burza i bez mojego hasla gonia je z domu
bo im nie wolno to czemu kotom ma byc wolno hihihi

Posted

No niech mu będzie kocur :D A kudłaty tez on? Pisałaś to niedawno, a poprzednie koty wcale nie były na fotach domowych, oprócz tego jednego co se poszedł i jeszcze kiedyś dawno pisałaś, ze koty w stajni czy gdzieś tylko urzędują :P No :P

Posted

mieszkaja w stajni to fakt ale normalnie wszytskie koty ,jak se dadza rade z psami ,to zyja na rownych prawie prawach , czasem sie zdarzaja koty ktore calkiem nie zyja z psami i te urzeduja po stajni, stodole i polach, mijajac sie z psami jak ino sie da , te nie wchodza do domu . Te co se poukladaja jakos stosunki to bywaja czesto w domu do momentu lazenia na wyzszych pietrach, blaty , stoly ,gary wtedy konczy sie zabawa i sa ganiane przez psy z domu.

kudlate nie wiadomo co jest bo jest za kudlate hihihi ale jednak ostatnio bardziej somy na to ze to ona jednak , choc sie nie zdziwie jak wylizie ze ma jendak jajka

Posted

aaa tak wlasnie jeszcze o terazniejszych kotach to te diachly przeniosly zwyczaj lezenia w doniczkach z tarasu do domu !!!!

teraz maupiszony pokladaja sie w mich domowych wiekszych kwiatach ino nie mam jak zdjecia zrobic bo za ciemno przewaznie jest

jak tak dalej beda mi w kwiatach urzedowac to tez bedzie powod coby je z chaty wyprosic bo amlo ze pokladaja sie to zacyznaja sie bawic inmi!!!
a tego kwaty za dlugo nie zniosa

Posted

Elegant tylko mało zachwycony, no ale jak tyle miał przymiarek to nic dziwnego. Ale pewnie lepsze będą fotki z użytkowania szelek.
Kocio-psie przytulasy zawsze fajnie wyglądają :)

Posted

http://images10.fotosik.pl/183/d6ccd12d5dd5c87d.jpg hi hi hi ten to wszystkie piesy kocha, pokochał nawet Felka :lol::lol:

ja mam propozycje, wymyslmy jakies normalne imiona dla tych kotów, bo przeciez ciagle nie mozemy na nich mówić, biały kudłaty i rudy :roll:

http://images10.fotosik.pl/184/003c923c58f637d0.jpg wzorek bardzo ładny, super te szele a ze Nikus siedzi jak na skazaniu to inna sparawa, choc jak przy kazdym miał tak przymierzac a potem na stole pozowac to sie nie dziwie ze zdegustowany :cool3:

Posted

no test szelek wypadl bardzo pozytywnie , Niko se ciagnal se ciagnal az sie zmeczyl a potem se lecial i lecial i wrocilismy w tak dobrych nastrojach ze nic ino sie cieszyc a dzis zrobilismy wiekszy dystans i suk w koncu przylecial deczko nabiegany hihihi
odkrywam na nowo moje lasy w kolo hihihi jesienne sa cudne i jaka cisza

Posted

Ale Nikodemowi pięknie w tych szeleczkach:cool3:
Pewnie mu teraz super wygodnie. Zazdroszczę wypadów rowerowych z psiskami.
Mi też by się przydało pojeździć, ale Etna jeszcze za mała na taki wysiłek to zostaje nam bieganko.
http://images10.fotosik.pl/183/7d724630df4ab729.jpg
Nie ma to jak mizianko he he mój wilczur tak samo z kocurem się miziają.
Zabawny widok za każdym razem:lol:
A mówi się: jak pies z kotem...
Z tego wynika, że to chyba całkiem pozytywne ma znaczenie:p

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też zazdroszczę jeżdżenia z psami! ja kupiłam rower 2 lata temu i nie jeżdżę bo szkoda mi psów w domu zostawiać i jechac samej więc albo idziemy na spacer albo siedzimy w domu :lol:

A razem nie mozecie?

Tekla, nie chciałabym Cię denerwować, ale do ciągnięcia to te szelki są kiepskie :eviltong: Do częstego oczywiście ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
A razem nie mozecie?

nie :lol: ja sama jadąc na rowerze mogę się zabić a jakby jeszcze psy.... :roflt: Luna skacze i szczypie mnie w dupsko jak wsiadam na rower :D i panikuje, że jej ucieknę, wiem wiem wszystkiego mozna nauczyć, ale ja jednak nie...