Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla - pieknie tam u Ciebie.... nawet mi przez myśl przeszło, żeby sie u Ciebie ugościć na kilka dni urlopu, ale chyba niestety kasa pójdzie na coś innego a nie wczasowanie :-( Ale może na nastepnym urlopie mi się uda :-)

Nie obrazisz się jak zapraszę Twoich gości na bazarek z którego dochód przeznaczony jest na Done, pitbulkę z gorzowskiego schroniska, ktora w chwili obecnej ma tylko 60zł stałych deklaracji na hotelik :-( a jej sytuacja jest mniej niż nieciekawa :-(

Posted

no spamuj spamuj a noz cos sie ruszy

rankiem ladym wydawalo sie ze wyjdzie slonce ale jednak teraz bardziej sie ma na deszcz jak na slonce niestety

za to psy miala swoje ulubione zarelko dzis

Posted

a co zrobil indianski????

jak ino zobaczyl kamere w try miga porzucil swoja czesc i spitolil jak ino mogl najszybciej i juz nie wrocil do swego lupu , musialam mu znaiesc do budy
znowu mu odwalilo kompltnie na punkcie zdjec

Posted

moje tyz do kitu bo na zywo wygladalo to troche inaczej ale i tak mnie sie podobaja ale ja sie nie znam hihihi

Zerduszko!!!!
widzialas numer swego posta????
nie diabelskie ale same szostki hihihi

Posted

no zachód słońca piękny, super Ci wyszedł :p
u nas było śliczne niebo o 7:30 jak wyszłam z F na poranny spacer, ale oczywiscie nie miałam nawet telefonu zeby cyknąc zdjęcie :roll:

a Borysowi naprawde sie przestawiło, ja miałam wrazenie ze jakos mojego aparatu tak bardzo sie nie bał, ani telefonu a juz najmniej jak był zajety zabawa :lol: