Tekla64 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Balejaz najnowszy!!!! a ja nie na deske ino na deski dwie hihihi i pod te potrzebowam bialego i z gorki a popatrz moje wszytskie jak spadnie dostaja glupawki totalnej i szaleja jak dzikusy zreszta tez zapominajac o waznej dla nich rzeczy hihihi ale w koncu organizm im przypomina Quote
Saththa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Paniii co tu robic? Dona- to sobie umocze brodę Tekla- trochę gimnastyki dla rozrywki Niko A ja sobie tutaj posiędzę... troche później a to ja sobie tutaj poleżę Gustaw- Pańciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hyhyhy Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 w koncu wzielam Done i Borysa na rower i co? pol dystansu zaliczone ale sie okazalo ze .... Borys albo nie daje rady albo nie chce dalej wiec powrot byl nieunikniony a mowilam ,mowialam coby starych na rower nie brac to mnie podkusilo!!!! albo chlopak jednak w kiepskiej kondycji, biega i rusza tylko tyl ile sam chce wiec to mozliwe albo chlopak stwierdzil ze go do lasa wywiode i uciekne mu pedlujac jak furiatka na tym rozowym wehikule Dona deczko zdziwiona ze ledwo sie rozbeigala a juz do domu no ale przyjela to za pewnik wiec bez wiekszych problemow ino ze stttrrraaasznie dluuugim ogonem w postaci truchtajacego wolniutko Borysa dojechalismy we troje do domu czekam naszelki dla Nikusia ale i tak jego do Dony brac nie bede chyba ze bedzie ktos jechal ze mna Quote
malawaszka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 noo Borysek pobiegł ile mógł - obydwa na smyczy miałaś? wow!!!! podziwiam! Quote
eria Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ma święte prawo nie dawać rady :) niech za to młodzież ma radochę! Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 nie Borysa nie musze na smyczy prowadzac, lecial luzem Nikodem z Dona musza koniecznie na smyczach bo te to jak przyslowiowe ogary poszly by w las Quote
weszka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Znudzone fotki rewelacja. Oj no Borys ile chciał i mógł to sobie potruchtał i tyle. Nie można za wiele wymagać od starszego bądź co bądź psa. Quote
WATACHA Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Tekla ma miny przebojowe.Pieski znudzone...szkoda, może jutro będzie lepiej Ja nie lubię zimy.Leoś też, a czemu to poniżej (pozwoliłam sobie wkleić ;)) Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzolandia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='WATACHA']Tekla ma miny przebojowe.Pieski znudzone...szkoda, może jutro będzie lepiej Ja nie lubię zimy.Leoś też, a czemu to poniżej (pozwoliłam sobie wkleić ;)) Uploaded with ImageShack.us to namiastki snieznych kulek hihihihi moje futra to dopiero mają fabryke hihihih witaj Kofanaa ..wpadam buziaka dac i siersciuchy wymiziać !!!! Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 witaj wiatj ponownie i mam nadzieje ze juz znowu w miare regularnie?! hhihi no wlasnie ze wzgledu na te tony kulkow i bloto wymyslilam se ze na zime te kudlte beda mialy mniej futra na lapskach moze mnie bedzie latwiej bo im to chyba rybka hihihi i tak szaleja jak dzikie Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 sfora juz przed switem wyglaskana na dzien dobry u nas pochmurno i popadywa teraz wlasnie sie dra na smieciarzy hihihi Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 U nas pogoda bardzo ładna :) A czemu Ty sie tak drzesz na tych śmieciarzy ? Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 myslalam ze zle napisalam ale nie stoi jak byk "dra sie"a nie "dre sie" ja nie mam powodu sie na nich drzec, uprzejmi panowie Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Tekla64']myslalam ze zle napisalam ale nie stoi jak byk "dra sie"a nie "dre sie" ja nie mam powodu sie na nich drzec, uprzejmi panowie A jaka to różnica :oops:? Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 troche ciemne ale na zywo wygladalo fajnie Quote
Saththa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='WATACHA']A jaka to różnica :oops:? dra sie" Oni sie drą dre sie ja sie dre ;) Quote
Fides79 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 a ja mysle, ze te pół dystansu to dla Borysa i tak duzo, i ze był bardzo dzielny, szczególnie ze bez smyczy :p http://images10.fotosik.pl/173/91fa80c13cb843bf.jpg ooo jakie przytulaski miedzy gatunkowe :loveu::loveu: Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Saththa']dra sie" Oni sie drą dre sie ja sie dre ;) Teraz się już kapnęłam hi,hi,hi o co biega oooooooooo ja głupolek :) Quote
WATACHA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ależ miłe przytulanki :), tylko ktosik przeszkadza :) http://images10.fotosik.pl/173/91fa80c13cb843bf.jpg Quote
Saththa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 http://images10.fotosik.pl/173/91fa80c13cb843bf.jpg :loveu::) Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 ten oto kocur wlasnie przed chwila byl doma i chyba oba i on i Dona chcialy sie pobawic ale .... chyba kazde ma wlasny pomysl na zabawe. Bilay lezac uzarl zaczepiajaca go Done w nochala jak... pies na zimno uzarl i se lezal dalej rozciagniety na plecach a Dona w szoku pstala jeszcze chwilke nad nim i poszla sie polozyc na skorze baraniej hihihi i tyla bylo z zabawy oczywiscie nie zdazylam zrobic zdjecia ale na zywo byl to piekny obrazek no musze jednak powiedziec ze on to taki wlasnie gryzon wszytskich traktuje zebami jak cos nie po jego mysli Quote
Tekla64 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 takie pozostawione na zas kosteczki sa zawsze super a ajmniczysko mnie sie starzeje Quote
Recommended Posts