Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balejaz najnowszy!!!!

a ja nie na deske ino na deski dwie hihihi i pod te potrzebowam bialego i z gorki
a popatrz moje wszytskie jak spadnie dostaja glupawki totalnej i szaleja jak dzikusy zreszta tez zapominajac o waznej dla nich rzeczy hihihi
ale w koncu organizm im przypomina

Posted

Paniii co tu robic?

Dona- to sobie umocze brodę
Tekla- trochę gimnastyki dla rozrywki
Niko A ja sobie tutaj posiędzę... troche później a to ja sobie tutaj poleżę
Gustaw- Pańciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hyhyhy

Posted

w koncu wzielam Done i Borysa na rower i co?
pol dystansu zaliczone ale sie okazalo ze .... Borys albo nie daje rady albo nie chce dalej wiec powrot byl nieunikniony
a mowilam ,mowialam coby starych na rower nie brac to mnie podkusilo!!!!

albo chlopak jednak w kiepskiej kondycji, biega i rusza tylko tyl ile sam chce wiec to mozliwe
albo chlopak stwierdzil ze go do lasa wywiode i uciekne mu pedlujac jak furiatka na tym rozowym wehikule
Dona deczko zdziwiona ze ledwo sie rozbeigala a juz do domu no ale przyjela to za pewnik wiec bez wiekszych problemow ino ze stttrrraaasznie dluuugim ogonem w postaci truchtajacego wolniutko Borysa dojechalismy we troje do domu

czekam naszelki dla Nikusia ale i tak jego do Dony brac nie bede chyba ze bedzie ktos jechal ze mna

Posted

[quote name='WATACHA']Tekla ma miny przebojowe.Pieski znudzone...szkoda, może jutro będzie lepiej

Ja nie lubię zimy.Leoś też, a czemu to poniżej (pozwoliłam sobie wkleić ;))

Uploaded with ImageShack.us

to namiastki snieznych kulek hihihihi
moje futra to dopiero mają fabryke hihihih

witaj Kofanaa ..wpadam buziaka dac i siersciuchy wymiziać !!!!

Posted

witaj wiatj ponownie i mam nadzieje ze juz znowu w miare regularnie?! hhihi

no wlasnie ze wzgledu na te tony kulkow i bloto wymyslilam se ze na zime te kudlte beda mialy mniej futra na lapskach

moze mnie bedzie latwiej bo im to chyba rybka hihihi i tak szaleja jak dzikie

Posted

[quote name='Tekla64']myslalam ze zle napisalam ale nie stoi jak byk "dra sie"a nie "dre sie"

ja nie mam powodu sie na nich drzec, uprzejmi panowie

A jaka to różnica :oops:?

Posted

ten oto kocur wlasnie przed chwila byl doma i chyba oba i on i Dona chcialy sie pobawic ale .... chyba kazde ma wlasny pomysl na zabawe.
Bilay lezac uzarl zaczepiajaca go Done w nochala jak... pies na zimno uzarl i se lezal dalej rozciagniety na plecach a Dona w szoku pstala jeszcze chwilke nad nim i poszla sie polozyc na skorze baraniej hihihi i tyla bylo z zabawy

oczywiscie nie zdazylam zrobic zdjecia ale na zywo byl to piekny obrazek

no musze jednak powiedziec ze on to taki wlasnie gryzon wszytskich traktuje zebami jak cos nie po jego mysli