eria Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 http://images10.fotosik.pl/161/6241857658d0be05.jpg o proszę jaka symbioza !!! a ten Twój maine coon jest coraz piękniejszy !!! Quote
Saththa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='eria']http://images10.fotosik.pl/161/6241857658d0be05.jpg o proszę jaka symbioza !!! a ten Twój maine coon jest coraz piękniejszy !!! Że kto przepraszam? Quote
zerduszko Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Saththa napisał(a):Że kto przepraszam? Kot kudłaty zapewne ;) Quote
Saththa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 http://images10.fotosik.pl/161/9a2966340319435c.jpg ooooo Tazzmonkowy ulubieniec :) Quote
eria Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Saththa napisał(a):Że kto przepraszam? zerduszko napisał(a):Kot kudłaty zapewne ;) hihihi pewnie że tak ;) Quote
malawaszka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 to nie MCO - to norweski leśny :lol: a Dona udaje żabę przed kotami :lol: Quote
Saththa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 eria napisał(a):hihihi pewnie że tak ;) Aaaaha :) Dziekuję za odpowiedź;) Quote
zerduszko Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 malawaszka napisał(a):to nie MCO - to norweski leśny :lol: Nie wpadła Ci muszka do lewego oka :lol: ? Quote
eria Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 malawaszka napisał(a):to nie MCO - to norweski leśny :lol: Masz rację ,po dłuższym namyśle stwierdzam że bliżej mu do norweskiego. Choć tak naprawdę to... Ownicki Leśny !! Quote
Margi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zwierzaki cudne.Ownickiego leśnego chyba trzeba wyczesywać,bo się będzie kołtunił :evil_lol: Dona zrobiła piękną ,artystyczną żabkę. :lol: Quote
Fides79 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 eeee kudłaty na maine coona to za mały ;) ale kurna mogłam go wpakować od walizki :cool3: tylko sie skubaniec ukrywał, bo mu F chyba nie podpasował :evil_lol: za to z rudą to sobie wzajemnie dokazywali :loveu: http://global.images10.fotosik.pl/161/9e46c6389381c79f.jpg wygląda jak oszroniona :lol: Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 kurcze wychodzi na to ze produkuje calkiem nowe rasy zwierzatkow mam juz indianskiego owczarka teraz ownickiego lesnego a musze zrobic wam zdjecia Gustawa wsrod danieli , bo wiecie co ? on se ostatnio poprostu wszedl do danieli i zwiedzil cale ich pastwisko, lazil se wsrod nich jakby nic innego cale zycie nie robil, denerwowaly go ino lezace byki, na nie deczko naskakiwal ale jak ino wstaly to juz byly nieciekawe i dalej lazil po pastwisku jakby tam urzedowal na stale i to byla normalka. a moje plochliwe daniele mialy go co prawda na oku , mlode nawet byly mocno nim zainteresowane , niektore łańk tez ale za blisko jendak nie podchodzily ale zadnej paniki , nic tyz jakby to bylo calkiem normalne ze rudy jamnior nalezy do ichniego srodowiska. a przeciez skubaniec goni wszystkie wolno zyjace plowe i nie tylko bo dziki tez ,malo jest morderca zawolanym ale nie perfidnym, zadziwilo mnie to strasznie mocno ale i ubawilo takie ..... olewactwo obustronne Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 no z tym pasterstwem to raczej jakby wilk owce pasal gdyby nie to ze ja tyz bylam w srodku razem z nimi to chyba tak by to pasanie wygladalo hihihi a tak to chlopak udawal ze on tam ino se wacha powierzchnie plaskie[ i wyjada smakowitosci w takiej obfitosci tam wystepujace] skubaniec jeden Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Tekla64 napisał(a):no z tym pasterstwem to raczej jakby wilk owce pasal gdyby nie to ze ja tyz bylam w srodku razem z nimi to chyba tak by to pasanie wygladalo hihihi a tak to chlopak udawal ze on tam ino se wacha powierzchnie plaskie[ i wyjada smakowitosci w takiej obfitosci tam wystepujace] skubaniec jeden szczwany lis:evil_lol: jamniory sa bowsssskie:loveu: Quote
malawaszka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Tekla64 napisał(a):no z tym pasterstwem to raczej jakby wilk owce pasal gdyby nie to ze ja tyz bylam w srodku razem z nimi to chyba tak by to pasanie wygladalo hihihi a tak to chlopak udawal ze on tam ino se wacha powierzchnie plaskie[ i wyjada smakowitosci w takiej obfitosci tam wystepujace] skubaniec jeden aahahahaha szwedzki stół :D Quote
Recommended Posts