Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie MCO - to norweski leśny :lol:

Masz rację ,po dłuższym namyśle stwierdzam że bliżej mu do norweskiego. Choć tak naprawdę to... Ownicki Leśny !!

Posted

Zwierzaki cudne.Ownickiego leśnego chyba trzeba wyczesywać,bo się będzie kołtunił :evil_lol:
Dona zrobiła piękną ,artystyczną żabkę. :lol:

Posted

kurcze wychodzi na to ze produkuje calkiem nowe rasy zwierzatkow
mam juz indianskiego owczarka teraz ownickiego lesnego
a musze zrobic wam zdjecia Gustawa wsrod danieli , bo wiecie co ? on se ostatnio poprostu wszedl do danieli i zwiedzil cale ich pastwisko, lazil se wsrod nich jakby nic innego cale zycie nie robil, denerwowaly go ino lezace byki, na nie deczko naskakiwal ale jak ino wstaly to juz byly nieciekawe i dalej lazil po pastwisku jakby tam urzedowal na stale i to byla normalka.
a moje plochliwe daniele mialy go co prawda na oku , mlode nawet byly mocno nim zainteresowane , niektore łańk tez ale za blisko jendak nie podchodzily ale zadnej paniki , nic tyz jakby to bylo calkiem normalne ze rudy jamnior nalezy do ichniego srodowiska.
a przeciez skubaniec goni wszystkie wolno zyjace plowe i nie tylko bo dziki tez ,malo jest morderca zawolanym ale nie perfidnym, zadziwilo mnie to strasznie mocno ale i ubawilo takie ..... olewactwo obustronne

Posted

no z tym pasterstwem to raczej jakby wilk owce pasal gdyby nie to ze ja tyz bylam w srodku razem z nimi to chyba tak by to pasanie wygladalo hihihi
a tak to chlopak udawal ze on tam ino se wacha powierzchnie plaskie[ i wyjada smakowitosci w takiej obfitosci tam wystepujace] skubaniec jeden

Posted

Tekla64 napisał(a):
no z tym pasterstwem to raczej jakby wilk owce pasal gdyby nie to ze ja tyz bylam w srodku razem z nimi to chyba tak by to pasanie wygladalo hihihi
a tak to chlopak udawal ze on tam ino se wacha powierzchnie plaskie[ i wyjada smakowitosci w takiej obfitosci tam wystepujace] skubaniec jeden

szczwany lis:evil_lol: jamniory sa bowsssskie:loveu:

Posted

Tekla64 napisał(a):

aahahahaha szwedzki stół :D