Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie jak Irek to zobaczy to bedziemy sie mieli z pyszna
ale co gorsze to krety zaczynaja urzedowac a co za tym idzie zaraz beda rozkopywane kopczyki i ryte kanaly co doprowadza nie tylko Irka do furii mnie tez bo zas potem jak to kosze a przez kanaly i wykopy nie jest to latwe.

Posted

A Gucio w swoim żywiole doły kopie:roflt:

Brrrrrr, zamarzam od samego patrzenia na Donę w wodzie. Ty jesteś w czapce i ciepłym bezrękawniku na plecach, a psom pozwalasz do zimnej wody wskakiwać:crazyeye: Oby to się źle dla nich nie skończyło, bo robi się coraz zimniej:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):

Brrrrrr, zamarzam od samego patrzenia na Donę w wodzie. Ty jesteś w czapce i ciepłym bezrękawniku na plecach, a psom pozwalasz do zimnej wody wskakiwać:crazyeye: Oby to się źle dla nich nie skończyło, bo robi się coraz zimniej:cool3:

Tazzman w styczniu tego roku jak lezały wielki pokłady sniegu i przyszła dodatnia temperatura i na wybiegu powstało jeziorko... Wykapał sie 3 razy podczas 1 godziny. Całkowicie, połozył się w wodzie był calusienki mokry...:)

Wiec Dona tez da radę;)

Posted

Saththa napisał(a):
Tazzman w styczniu tego roku jak lezały wielki pokłady sniegu i przyszła dodatnia temperatura i na wybiegu powstało jeziorko... Wykapał sie 3 razy podczas 1 godziny. Całkowicie, połozył się w wodzie był calusienki mokry...:)

hahahha co za czubek :lol:

Posted

czemu czubek???
kiedys , jeszcze ta moja pierwsza jamniczka wlasnie w styczniu poszla w pogon za kaczkami w morze, plynela tak dlugo ze moi rodzicie ja z oczu stracili mimo ze cale redlowskie molo z wrzaskiem przebiegli , a ta dalej plynela , dali se w koncu spokoj wychodzac z zalozenia ze juz po psie, wracali plaza i po jakims czasie Figa cala szczesliwa dolaczyla do nich, wtedy dopiero dostali wszyscy przyspieszenia , w rekordowym czasie dotarli do domu a suce nic a nic nie bylo, wazne coby zas po takich kapielach pies byl w ruchu

Posted

Są zdjęcia:multi:
To jest dopiero prawdziwa jamnicza natura:diabloti:
http://images10.fotosik.pl/153/c17dfd5bdf72f42f.jpg
Jaka zalotna grzyweczka:cool3:
http://images10.fotosik.pl/153/1c8b9cdb8f162822.jpg

Psisko wie co robi jak się kapie tzn że mu ciepło inaczej by do wody nie wlazło;)
Dla mojego wilczura pora roku nie jest ważna jak mu się zachce to i tak wlezie do wody bo wodę wręcz uwielbia.
Potem się porządnie wybiega i nic mu nie jest.
Szczerze mówiąc nawet porządnie nie jest mokry a do skóry to mu woda chyba nie dochodzi wcale.
Więc co się przejmować. Jak Dona się skąpała to tylko na zdrowie.
Będzie bardziej zahartowana.