Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://images10.fotosik.pl/115/471813663182f084.jpg kurde skąd żeź wytrzasneła ten rowerek jak dla barbie :lol::lol:

http://images10.fotosik.pl/115/93b7ad4a69922dd7.jpg oo to jest super :p

a jak tak chłodno to one tak chetnie do tej wody śmigały? dzielne psiury :diabloti:

http://images10.fotosik.pl/117/f479cf5a1b0e1f43.jpg oo tu widać jak elegancko Donna biegnie :loveu:

Tali, WIELKIE DZIEKI za fotki :multi::Rose:, było sie tak ociągać, kilka zdjec a tyle radości na pół Polski :Cool!::sweetCyb::laugh2_2:

Posted

wow wow ekstra!!!! nie jest jej zimno potem? żeby tak Alfa chciała do wody wskoczyć to by się trochę odmoczyła, a ona nic kompletnie - nawet łapki do rzeki nie wstawiła :shake:

nooo i moja droogaaaa - na czerwonym dywanie wystąpiłyście - nasze gwiazdy :loveu:

Posted

ten pomost to caly czerowny dywan coby nie wchodzic a jak juz to na wlasna odpowiedzialnosc hihihi tam sie wszytsko wali niestety
moja meza byla taka dzielna i robila zdjecia
mnie ejdnak nie wychodzili i rzucanie i lapanie skokow hihihi
Nikus dzis nie wlazl do wody prawie wcale a napewno plywac nie chcial
za to cale 3km ciagnal jak dziki w tamta strone
on jednak jest mocno nastawiony na polowanie i az go trzesie jak do lasu wchodzi, przez wioske to drze ryja jakis nieogarniety calkiem hihihi

Donie nie jest zimno bo po takich wodnych kapielach ma conajmniej 3km do przebiegniecia coby doma sie znalez caly czas rowniousienkim klusikiem
a dzis zrobilismy jeszcze wieksze kolo bo po lesie pojedzilismy zpowrotem

Posted

Tekla64 napisał(a):

za to cale 3km ciagnal jak dziki w tamta strone
on jednak jest mocno nastawiony na polowanie i az go trzesie jak do lasu wchodzi, przez wioske to drze ryja jakis nieogarniety calkiem hihihi

hahahha czubek :lol:

Dona to pewnie sucha do domu dobiega?

Posted

jak moze ne byc zmokla jeak ledwo z jeziora wylazla????
wiecie ze ona nawet rzadko sie trzepie???
co jakis czas ino a nie po kazdym wyjsciu z wody

sucha niestety nie mimo ze ja obcielam nawet na lapskach to jednak ma tego futra strasznie duzo i dosycha doma w tej chwili pod piecem ale co najsmieszniejsze to to ze chyba sie dzis nasz chlopaczek zmeczyl bo od powrotu spi i nie jest zaiinteresowany wyjsciem na dwor w ogole a nie mowiac juz o zwyklych papierosach hihihi za to Dona towarzyszy mi niezmiennie

ale idzie mroz , zimno jak diabli sie robi na doworze

Posted

chyba wlasnie u nas zapanuje nowa moda na eryzury jesiennozimowe i wiosennoletnie
ze wzgledu na wilgoc i wsio co sie czepia takich lapskow na jesien i zime zrezygnujemy z ofutrzonych lap i za wielkich firnakow zarowno u Dony jak i u Nikusia
zobaczymy jaki bedzie efekt
a na wiosne i tak wsio odrosnie