Doginka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tekla64 napisał(a):Doginko bardzo chetnie ale nestety brak funduszy, pewnie jak u wielu. ale mam nadziej ze kiedys to nastapi Brdętrzymać kciuki, żeby to nastąpiło szybko;-) Quote
Tekla64 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 wiecie co??? mam pytanie musze zakupic Nikodemowie szelki w ktorych bedzie mogl spokonie ciagnac na rowerze, mam uz namiar na edna firme od Weszki ale moze gdzies znajde tez fane a nie w takiej cenie bo nie ukrywam ze za wiele bym nie chciala dac hihihi a miec dobry produkt polecicie mi cos ? Quote
jambi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ja o szelkach nic nie wiem - nic a nic, zreszta pisałam Ci juz na gg ;) Margi, no bez przesady, tak wiela to ja znowu nie naskrobałam tych postów :grins: malawaszka - no własnie jak rzekła Fides, nie liczy się liczebność, a jedynie rozłożenie geograficzne oczekujących ;) Quote
#Etna# Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uff! Nadrobiłam zaległości a trochę czytania i oglądania zdjęć było:) Strasznie mi sie podobają zdjęciowe leniuszki... Psy to sobie znajdą przezabawne pozycje do spania i w jaki sposób im wygodnie to ja nie wiem:) A Nikodem z tą zwisającą głową i Dona z mordką na stoliku to już w ogóle:cool3: Serdecznie gratuluje wypraw na rowerku z pieskiem u boku:cool3: Oj cieszą takie zwycięstwa i posłuszeństwo suczydełka. Jak ja się namęczyłam z moim (obecnie mieszkającym z rodzicami) onkiem i chodzeniem na smyczy przy nodze. A jak tylko wreszcie się udało to radość radość i jeszcze raz radość. Z Etną zdecydowanie mi łatwiej chociaż ciągle to czpiocik;) Quote
Tekla64 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 wyciagnelam tez troche , juz historycznych jak zobaczylam ze ma Quote
WATACHA Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ale ekstra , tylko gdzie Gustaw ma głowę ;)? http://images10.fotosik.pl/115/d555fbe0b2979896.jpg Hektorek był taki ładniutki Quote
Doginka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Archiwalne foty trochę rozmazane, ale fajnie powspominać:lol: Quote
eria Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 http://images10.fotosik.pl/115/471813663182f084.jpg nie umiem rozszyfrować tej fotki :) Irka poznaję,ale na różowym rowerze kto ? Ty ? No i sznup bardziej jak Tekla nie jak Dona ? Chyba że tak majtnęła ogonem i brodą,że się zawiały i wyszło jak wyszło ???? Quote
Tekla64 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 a nikt nie zauwazyl ze moja suka skacze z pomostu za aportem !!!! okazalo sie ze nie tylko taplanie , plywanie ale i skoki do wody sa jej ulubiona zabawa hihihi ino jendak jeszcze musimy popracowac nad spokojnym plywaniem i trzymaniem aportu na oku bo jakos czesto ginie jej w wodzie z oczu slepocie jednej hihihi Quote
M&S Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tekla64 napisał(a):a nikt nie zauwazyl ze moja suka skacze z pomostu za aportem !!!! okazalo sie ze nie tylko taplanie , plywanie ale i skoki do wody sa jej ulubiona zabawa hihihi ino jendak jeszcze musimy popracowac nad spokojnym plywaniem i trzymaniem aportu na oku bo jakos czesto ginie jej w wodzie z oczu slepocie jednej hihihi Jakto nie, napisałam, że fajne wodne fotki...... Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Phi... Dona wogóle jest cudna :obrazic: :nono: Quote
wilczy zew Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jak miło było zobaczyć Hektora :loveu: o szelki to może napisz do Taks to wystawi na najbliższym bazarku Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nie musi wystawiac. miedzy bazarkami pojedyńcze rzeczy doszywa, a kasa na skarbonkę czy na cos idzie. Tylko teraz jest kubraczkowy dopiero co otworzony a to wszytsko na wymiar to nie wiem czy tak szybko by było ale to już z Taks trzeba osobiście;) Quote
Doginka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ja zauważyłam skok do wody z pomostu, ale jakoś tak nie napisałam o tym:oops::lol: Quote
Kajusza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tekla64 napisał(a):wiecie co??? mam pytanie musze zakupic Nikodemowie szelki w ktorych bedzie mogl spokonie ciagnac na rowerze, mam uz namiar na edna firme od Weszki ale moze gdzies znajde tez fane a nie w takiej cenie bo nie ukrywam ze za wiele bym nie chciala dac hihihi a miec dobry produkt polecicie mi cos ? napisz może do Marta&Ares, znajdziesz ją na wątku obróżkowym, ona robi akcesoria dla psów, ja mam obroże od niej i sobie chwalę:-) Quote
Tekla64 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 w sprawie szelkow juz dogadana jestem z Taks ino musze wymierzyc Nikodema i obym to zrobila dobrze!!! bo mogie sie rypna ktroe i jakie wymiary to maja byc hihihi ale tak czy inaczej Niko juz nie bedzie ciagnal na szyji ino caloscia hihihi co do Dony to malo ze suka nagle dojrzala do roweru to jeszcze sie okazuje ze wodne zabawy tez sa juz calkiem oki i wcle ja nie musze byc w tej wodzie coby ona krzywdy nie robila skoki do wody z pomostu uskutecznia naprawde piekne a i w samej wodzie wyprawia rozniste rzeczy plywajac jak foka i mam nadzieje ze jak moja kamera zacznie dzialac znowu to beda zdjecia na ktorych bedzie to widac. chyba tez kolezanka Dona zaczyna doceniac samotne spacery, bo niestety na rower nie jestem w stanie wziac ich obojga , jesli nikt inny ze mna nie jedzie. Niko mimo ze to wspanialy pies to jednak wariat straszny i tego ciagniecia nie da sie opanowac, to jest tak samo silne jak zylka mysliwska a ze jezdzimy po lasach to chlopak nic innego w glowie nie ma jak ino polowanie i ciagniecie byle szybciej. Mielismy w Berlinie takiego znajomego co mial dwa huski ,a w zasadzie jego corka ale ona miala wypadek na koniu, i chlop sie musial nimi zajac, spacery im nie starczaly wiec po jakims czasie zakupil se wozek do ciagniecia i jezdzil z nimi na spore rajdy po podberlinskich okolicach , ktoregos razu juz na swojej ulicy niedaleko domu, na koncowce, przebiegly im droge dwa koty , psy poszly za nimi a facet wyladowal w szpitalu z rozlicznymi urazami i to wcale nie pobieznymi ino powazne krzywdy se zrobil miedzy innymi z kregoslupem. I takich sytuacji chcialbym uniknac Nikodem normalnie zostawal w domu bez wielkich cyrkow ale teraz zaczal wyc , skomlec robic taki teatr ze az wstyd hihihi ale dwoch nie biore i tyle Quote
Recommended Posts