Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojj chyba do Talego trzeba bedzie jakąś petycje zbiorową wystosować ;)

Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono:

Posted

[quote name='Fides79']Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono:[/QUOTE]

ja bardzo przepraszam :nono: ja nie czekam na zdjęcia Talego, tylko na zdjęcia zrobione przez Talego :grins: - żeby potem nie było :megagrin:

ale jak petycja to petycja - Tali weź Ty sie ogarnij chłopie, zrób teściowej przyjemność a i zważ na to że my tu wszystkie ... jakby nie było - pół Polski - czekamy!!!

Posted

najgorsze ze moja osobista kamera strajkuje i moich zdjec tez zadnych nie bedzie ! poki sie nie odbrazi maupa wstretna nie wiemy co jej jest nie chce zaakceptowac plyty a kart do niej juz nie ma, za stara bidulka

Posted

jambi
Napisał Fides79
Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono:

ja bardzo przepraszam :nono: ja nie czekam na zdjęcia Talego, tylko na zdjęcia zrobione przez Talego :grins: - żeby potem nie było :megagrin:

Dżambi a Ty to musisz sie kontekstu czepiać, znów masz luzy w robocie :eviltong:

Posted

[quote name='jambi']
ale jak petycja to petycja - Tali weź Ty sie ogarnij chłopie, zrób teściowej przyjemność a i zważ na to że my tu wszystkie ... jakby nie było - pół Polski - czekamy!!!

jak to pół????? to oprócz nas jest ktoś jeszcze????? :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to pół????? to oprócz nas jest ktoś jeszcze????? :errrr:[/QUOTE]

jakby wziąć pod uwage miejsca zamieszkania tych co to ów czekanie na zdjęcia wykonane przez Talego zadeklarowały to pewno i cała Polska by sie uzbierała hihihihi :lol:

Posted

[quote name='Fides79']jakby wziąć pod uwage miejsca zamieszkania tych co to ów czekanie na zdjęcia wykonane przez Talego zadeklarowały to pewno i cała Polska by sie uzbierała hihihihi :lol:[/QUOTE]

Oooo to to ;)

Posted

[quote name='Tekla64']nic nie poradze nie ma czasu , weny ,ochoty
zdjecia beda jak beda
a moje to nie wiem czy jeszcze kiedys beda[/QUOTE]

Oj, a dlaczego masz taki kiepski nastrój.....