Tekla64 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 ja tyz bo sama ich nie widzialam!!!! a Tali ma czas brrrrrrr Quote
eria Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jaaaaaaa !!! ja też czekam na fotki !!! :) Quote
Fides79 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ojj chyba do Talego trzeba bedzie jakąś petycje zbiorową wystosować ;) Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono: Quote
jambi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Fides79']Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono:[/QUOTE] ja bardzo przepraszam :nono: ja nie czekam na zdjęcia Talego, tylko na zdjęcia zrobione przez Talego :grins: - żeby potem nie było :megagrin: ale jak petycja to petycja - Tali weź Ty sie ogarnij chłopie, zrób teściowej przyjemność a i zważ na to że my tu wszystkie ... jakby nie było - pół Polski - czekamy!!! Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 najgorsze ze moja osobista kamera strajkuje i moich zdjec tez zadnych nie bedzie ! poki sie nie odbrazi maupa wstretna nie wiemy co jej jest nie chce zaakceptowac plyty a kart do niej juz nie ma, za stara bidulka Quote
WATACHA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 I ja się "podłączę " do próśb o wstawienie fotek :) Quote
Fides79 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 jambi Napisał Fides79 Tali ulituj się chłopie, tyle :modla:kobiet tu czeka na Twoje zdjęcia a Ty taki nie wzruszony:nono: ja bardzo przepraszam :nono: ja nie czekam na zdjęcia Talego, tylko na zdjęcia zrobione przez Talego :grins: - żeby potem nie było :megagrin: Dżambi a Ty to musisz sie kontekstu czepiać, znów masz luzy w robocie :eviltong: Quote
jambi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Fides79']Dżambi a Ty to musisz sie kontekstu czepiać, znów masz luzy w robocie :eviltong: kurde, a to tak widać? :grins: Quote
Margi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='jambi']kurde, a to tak widać? :grins:[/QUOTE] Widać widać,bo ja za Twoimi postami od wczoraj nie nadążam :cool3: :grins: Quote
Fides79 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='jambi']kurde, a to tak widać? :grins:[/QUOTE] ależ skąd :fadein: nic a nic :errrr::errrr: Quote
malawaszka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='jambi'] ale jak petycja to petycja - Tali weź Ty sie ogarnij chłopie, zrób teściowej przyjemność a i zważ na to że my tu wszystkie ... jakby nie było - pół Polski - czekamy!!! jak to pół????? to oprócz nas jest ktoś jeszcze????? :errrr: Quote
Fides79 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='malawaszka']jak to pół????? to oprócz nas jest ktoś jeszcze????? :errrr:[/QUOTE] jakby wziąć pod uwage miejsca zamieszkania tych co to ów czekanie na zdjęcia wykonane przez Talego zadeklarowały to pewno i cała Polska by sie uzbierała hihihihi :lol: Quote
Saththa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Fides79']jakby wziąć pod uwage miejsca zamieszkania tych co to ów czekanie na zdjęcia wykonane przez Talego zadeklarowały to pewno i cała Polska by sie uzbierała hihihihi :lol:[/QUOTE] Oooo to to ;) Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 nic nie poradze nie ma czasu , weny ,ochoty zdjecia beda jak beda a moje to nie wiem czy jeszcze kiedys beda Quote
M&S Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Tekla64']nic nie poradze nie ma czasu , weny ,ochoty zdjecia beda jak beda a moje to nie wiem czy jeszcze kiedys beda[/QUOTE] Oj, a dlaczego masz taki kiepski nastrój..... Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 bo kamera nie chce ze mna wspolpracowac chyba strajkuje maupa jedna a ja sie na tym nie znam Quote
malawaszka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 oj oj :nono: kamero przywołuję cię do porządku!!!!! Quote
M&S Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 malawaszka napisał(a):oj oj :nono: kamero przywołuję cię do porządku!!!!! no własnie, bardzo nieeleganckie zachowanie..... Quote
Doginka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tekla, zamień kamerę na nowiutki aparacik:lol: Quote
Tekla64 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Doginko bardzo chetnie ale nestety brak funduszy, pewnie jak u wielu. ale mam nadziej ze kiedys to nastapi Quote
Recommended Posts