Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to na dzis koncze ze zdjeciami
najwazniejsze ze sie nauczylam wstawiac na nowo i ze wszystko gra!!!!
serdeczne dzieki Moniko, bez ciebie by nic z tego nie bylo!!!!;)

Posted

Witam cie Zerduszko, dawno sie nie odzywalas u mnie ale fajnie ze dalej tu zagladasz.
Wczoraj stwierdzilam ze Nikos przerodzil mnie sie w straszliwego tchorza, spadlo to na mnie jak grom z nieba w warsztacie samochodowym, bom se go wziela dla towarzystwa a bidak chyba sie za mocno do naszych wiejskich klimatow wzwyczail i gdzie indziej klapa na calego z nim:shake: ale u siebi jest cudny i ma tysiace pomyslow zwlaszcza jak utrudnic zycie kotom, kurom i danielom, no i oczywiscie reszcie sfory :razz:

Posted

veni, vidi i bez vici ;)

Zdjęcia boskie, wstaw te z Jaśkiem na jakieś mamusiowe forum, to napuszczą na ciebie opiekę społeczną :evil_lol:
A podłogi aby wyorzechowane? :diabloti:

Posted

Magus , chyba nie od tej strony zaczelam bo na razie orzechuje trawniki i nie wiem kiedy skoncze.:shake:
zapraszam czesciej;)

Agbar , na troche wczesniejszych zdjeciach byl zachod slonca jesli ci bardziej odpowiada, postaram sie zrobic jakis nowy wschod slonca ino ostatnio kiepska pogoda oswicie zawitala do nas i malutko z rana sloneczka, doloze staran choc ostatnio probuje wmowic psom ze juz nie ma po co lazic o swicie na spacery:evil_lol:

Posted

no to mam o czym napisac ale zaluje ze nie wzielam ze soba kamery, znowu uciekla mi fajna scenka.
no jak co dzien po karmieniu danilei idziemy na spacer ale dzis Gustawek chyba se chcial przygotowac malego kumpla do mordow, znalazl jeza!!! wygrzebal go w spruchnialym pniu wiazu i wcale nie jak zwykle zaglosic i zabic, ino ta raza zawolal se Nikodema do spolki a ze Tekla to zawsze ciekawskie zwierze bylo wiec dolaczyla do tego duetu a ze to juz calkowicie moje zainteresowanie wzbudzilo to polazlam w te krzaki, zobaczyc co znalazly ale ja slepy czlek bez dodatkowych zmyslow niczego tam nie odkrylam wiec odwolalam wszystkie i poszlismy na swoja normalna ture.
Ale Nikus na koncowce sie zerwal i zaczal glosic wiec ide tam pod tego wiaza znowu a Nikodem wychodzi z krzakow dumny caly z malym jezem w pysku i prezentuje mi go z wielka radoscia.
Facet ostatnio mnie zmartwil bo w miasteczku calutenki zestarchany wszystkim byl a tu prosze pierwszy jez i w zasadzie od razu do pyska i to tym razem bez wsparcia innych, no to se pogadalim i odstawilismy jeza na miejsce[Hektor wcale nie byl zachwycony znalezionym jezem powachal ino i zajal sie swoimi sprawami] i grzecznie poszlismy do domu.
Co mnie bardzo zdziwilo to zachowanie Gustawa!!! do tej pory mordowal w zastraszajacym tempie a teraz zostawil jeza calkowicie nie naruszonego i zupelnie calutkiego do zabawy Nikodemowi!!!!

NIKO JUTRO KONCZY ROK !!!!
no w kazda raza wedle ksiazeczki jaka otrzymalam od tej co to go wyprodukowala bo inaczej jej nie nazwe.

Posted

Witanko :lol:

Jejku jak tu u Ciebie fajnie :loveu: psiakczków cała sfora, stadko kurek i danieli, SUPER!!! i I dziękuje, że mi napisałś o galerii bo ja cały czas żyłam z nieświadomości :oops:

A to zdjęcie jest moim
ulubionym
:loveu::loveu::loveu:
http://images8.fotosik.pl/103/b803aafb613ec221med.jpg

Fajnie popatrzeć na tą Twoją psią ekipe
http://images49.fotosik.pl/206/629c378ac27341e5med.jpg

Tylko widze, że to są prawdziwi dekoratorzy z posmakiem artystycznym bo posłanko to sobie nieźle przerobli ;)
http://images49.fotosik.pl/206/bf827ac71693e3f6med.jpg

Posted

Witam i ciesze sie ze zajrzalas, mam nadzieje ze bedziesz zagladac czesciej.
ano pomyslow na nowy wyglad roznych rzeczy to maja sporo ale nie tylko na wyglad na zastosowanie tyz no i probuja tez zmienic po swojemu inne zwirzaki, nudzic sie nie nudza a przy nich ja tez na nude nie narzekam:razz:
dzis deszczowo u mnie mam nadzieje na grzyby
Daniele zaczynaja pachniec wiec bedzie bal na pastwisku, jak beda walczyc w dzien to postaram sie porobic pare zdjec ale one przewaznie to noca robia.

Posted

jesien obfituje pieknymi i ciekawymi zachodami, tu znowu cosik z takich widoczkow

a tu troche moich dostojnych panow, bardzo dzis dostojnychm wrecz skamienialych

Posted

skamienialy w dostojenstwie krol Maciej , juz go zarelko za bardzo nie interesuje

no nie ma jak swiezusienka deszczuweczka , mniam

a tu rozbrykany roczniak juz juztro