Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze rosnie na naslonecznionym ale i w polcieniu daje rade, ale dobrze zaopatrz korzenie i dobrze by bylo moze go okutac agrowloknina na zime zwlaszcza ta pierwsza samodzielna bo potem to juz da se rade , najwyzej deczko wiosna poobcinasz a i tak odrosnie

Zerduszko
masz 100% raci byla takie brzydkie kaczatko ale robi sie z niej drobniutkki ale bardzo ladny labadek hihihi
za to w glowie bog wi co ma bo Niko juz na nia patrzec nie moze , asystuje mu prawie non stop , nawet probuje go myc, nie mowiac a wiecznych karesach hihihi zwlaszcza do Nikodema tego malo tyklaskiego psa

Posted

Tej zmrożonej mgły to Ci zazdraszczam :razz:
Wygląda na to że jeden kot spsiał :lol:
Ciekawie jest z tą psią cierpliwością: jak nam nie zależy to potrafią być bardzo cierpliwe ale gdy nam zależy to nic z tego i trzeba ciężko pracować.

Posted

oj mgły są cudne u Magdy to prawda, byłam nimi oczarowana:p
Donna piekna jak zawsze, a w tym swoim ćwiczeniu cierpliwosci to aż dostala szronu na łapach i brodzie:lol:

koty cudaki i cwaniaki :cool3: a kolorowe kocie nie wiem czy sie czuje bardziej psem niz kotem, ale skoro Nikus niuchał to ona tez musiała, bo ona Nika kocha niesamowice ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Ciekawie jest z tą psią cierpliwością: jak nam nie zależy to potrafią być bardzo cierpliwe ale gdy nam zależy to nic z tego i trzeba ciężko pracować.[/QUOTE]
To raczej z naszą cierpliwością jest nie halo :D

Posted

[quote name='eria']ja sobie wypraszam !!!! jak to jest brzydkie kaczątko to jestem ślepa chyba !!!
[/QUOTE]
Miała taki okres, nie chce mi się szukać starych zdjęć :D Takie małe to WSZYSTKO ładne ;)

Posted

no i znowu mroz
a wczoraj to ptaszydla walily na zachod malo ze wielkimi grupami po pre kluczy to jeszcze z wielkim wrzaskiem
obserwowalam se pare takich grup po pare kluczy wysoko lecacych zurawi , piekne widowisko, a pod sam wieczor wialy gesi
chyba juz wiedza ze bedzie juz zima u nas
moje begonie sa juz na gwalt do wykopania dzisiaj zmarzly

Posted

dzis byl taki mroz ze begonie, pelargonie i dalie poszly spac snem zimowym
znaczy w piwnicy czekaja na wiosne hihihi
i taki wlasnie jest efekt mojej dzisiejszej pracy zamiast myc okna ja wykopalam wsie moje kwiaty
czlek musi bc elastyczny hihihi