wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Saththa']A nie sobie leżały, siedziały i stały :hmmmm:[/QUOTE] tam panuje tyrania to się nie rzucają na siebie;to jest spokój,przecież napięcie aż eksploduje ze zdjęcia Quote
Saththa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']tam panuje tyrania to się nie rzucają na siebie;to jest spokój,przecież napięcie aż eksploduje ze zdjęcia[/QUOTE] O sorry ale ja tam byłam... nie wiesz co piszesz. Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Saththa']O sorry ale ja tam byłam... nie wiesz co piszesz.[/QUOTE] taaa...a co masz napisać jeśli jeszcze chcesz pojechać do Magdy... :roflt: :roflt: Quote
Saththa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']taaa...a co masz napisać jeśli jeszcze chcesz pojechać do Magdy... :roflt: :roflt:[/QUOTE] I znowu nie wiesz co piszesz :shake: Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Saththa']I znowu nie wiesz co piszesz :shake:[/QUOTE] coś Ty dzisiaj taka poważna :crazyeye: Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='eria']więcej nas tam było :loveu::loveu:[/QUOTE] przecież wszystkie chcecie tam wrócić,więc nie jesteście wiarygodne :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ciekawe jakby to było, gdybym ja z moimi trzema kundlami przyjechała do Magdy:roflt::lol:;-) Quote
Saththa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']coś Ty dzisiaj taka poważna :crazyeye:[/QUOTE] Powazny temat, to i poważna reakcja [quote name='eria']więcej nas tam było :loveu::loveu:[/QUOTE] Ahhhhh ;) [quote name='wilczy zew']przecież wszystkie chcecie tam wrócić,więc nie jesteście wiarygodne :evil_lol:[/QUOTE] Czy ja wiem... gorsza jest obłuda niż lizusostwo. [quote name='Doginka']Ciekawe jakby to było, gdybym ja z moimi trzema kundlami przyjechała do Magdy:roflt::lol:;-)[/QUOTE] Nooo najpierw trza bybyło psy przez tydzien przegłodzić. Inaczej nie ma wjazdu ;) Quote
Tekla64 Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Wilczy tak jak ty to przedstawiasz to mnie sie wlos na glowie jezy, ale moze jak jest sadyzm i masochizm to moze tez jest tryanizm [ nie wiem jak to przerobic coby pasowalo do ludkow dobrze czujacych sie pod tyranem] w zasadzie to ja nikogo do przyjazdu zwlaszcza ponownego nie jestem w stanie zmusic a jednak mam nadzieje ze kiedys wroca [ patrzac po moich innych bezpsowych gosciach] Doginko juz kiedys napisalam ze psy w miare poukaldane sa mile widziane , znaczy musza dac sie opanowac w stosunku do reszty moich zwierzat z sama moja sfora ja sobie tak czy inaczej poradze a jesli jakas lajza sie naprze na psiego goscia to mam mozliwosci izolacji hihihi Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Magda już nie jeż tego włosa na głowie Quote
Tekla64 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dona co jakis czzas rozwaza przemiane w kure ale chyba jednak zapasy sa lepsze jak bycie kura Quote
Tekla64 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 z zapasow przeszlo do berka co mi zrobisz jak mnie zlapiesz? Quote
Tekla64 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 kiedys i gonitwa sie konczy wtedy tez mozna sobie zjaecie znalezc to tez jest jakies zajecie z baraku laku Quote
WATACHA Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To to już jakaś mafia ;) http://images10.fotosik.pl/68/8cdda3b16fbf115f.jpg Quote
Saththa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 http://images10.fotosik.pl/69/69c0f2c44c14b808.jpg :loveu::) Quote
Recommended Posts