Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niestety u nas tyz wczoraj bylo zimnowato a dzis od wczoraj wieczora leje, pada siapi wsio co mozliwe z nieba leci w postatci wody

Sandra wlasnie se pojechala ...... no se pojechali z Tazzikiem i tyla

Posted

Witaj Kajusza i spamuj se ile wlezie zwlaszcza w sprawie sznupkow a i odzywaj sie czasem

Mala Sandra chyba dla siebie zamienila sie w kure a gdakala tak ze wygonilysmy ja duzo nizej od nas
z psami troche poganiali troche ze soa poszaleli i bylo calkiem fajnie, zwlaszcza ze pogoda jako tako dopisala ino teraz brrrr

Posted

[quote name='Tekla64']Witaj Kajusza i spamuj se ile wlezie zwlaszcza w sprawie sznupkow a i odzywaj sie czasem

Mala Sandra chyba dla siebie zamienila sie w kure a gdakala tak ze wygonilysmy ja duzo nizej od nas
z psami troche poganiali troche ze soa poszaleli i bylo calkiem fajnie, zwlaszcza ze pogoda jako tako dopisala ino teraz brrrr[/QUOTE]

zaglądam często ... ale może teraz będę się i odzywała :-) ... a - i skrzynkę opróżniłam ;-)

Posted

Przyszłam tu po bezowocnej wizycie w galerii Sandry :shake::evil_lol: i całe szczęście zostałam usatysfakcjonowana ilością i jakością brodatych fotek. Na coponiektórych nie odróżniam dużych czarnych od siebie:lol: . Tam gdzie widać,że Tazz to Tazz -po narządzie płciowym zewnętrznym :evil_lol: stwierdzam,że wygląda coraz korzystniej :loveu::loveu::loveu:...w sensie że Tazz,a nie jego narząd hihiih

Posted

no nie pada ale jesien niezaprzeczalnie jest!!!
a mnie sie znowu gg spitolilo wiec jakby co to klikajcie kto jest kto, nie wiem czemu nie aktualizowalam listy i teraz polowa mnie zwiala

Tazzika i Done ciezko tak d razu odroznic chyba ze stoja bo roznica wzrostu jest wielka hihihi no i po ogonach Tazzik ma na grzbiecie a Dona pejcza wiecznie w ruchu wahadlowym

[ a z jakoscia zwlaszcza ostatnich zdjec to przeginacie i ja to wiem hihihi]