Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smiejta sie smiejta ale to brzmi gupio!

tak se wlasnie wrocilam z koszenia i se deczko obserwowalam ptaszydla, chyba cos nienormalnego sie porobilo, nigdy nie widzialam tutaj tych kolorowych szpakow a po tym jednym mam teraz cala ogromna zgraje . zachowuja sie jak banda napstnikow , nalatuja na moje jarzebiny goloca co moga i wieja jakby sie naparly na to coby w ciagu tyg ogolocic tak obficie owocujace jarzebiny w tym roku, po drugiej stronie mam obsadzone ta trzmielina i dotad nie widzialam coby jakie zwierze zarlo jej owoce ale wlasnie dzis zauwazylam ogromniasta czerede tych naszych zwyklych szpakow wlasnie pucujacych tamte krzaki tyz na akord. nadal nie odlecialy nasze zurawie i dra sie z rana a nawet lataja jakby im sie deczko pomieszaly kierunki, jedne w te drugie we wte, gesie leca juz na dobre wielkimi kluczami , kaczki nocami slychac jak leca, liscie zaczynaja opadac JESIEN NA CALEGO

ale az tak zarlocznych szpakow jeszcze nie widzialam u nas o tej porze roku

Posted

nie z niej sie nie wykrusza hihihi

a tak wygladaja moje jarzebiny , ktore byly przecudne jeszcze neidawno

moje marcinki z innej perspektywy

druga jarzebina

a taki alagan zostawiaja ptaszydla po konsumcji

Posted

a wiecie ze co rano jest rozgrzewka : zlapia tyn nochal czy nie??? a tamte uda sie tym razem czy nie????
najwieksze sznase ma tekla hihihi ze swoja krzywa szczena hihihi a najbardziej zawzieta w te zabawe.

one od tego co ranek zaczynaja zyc!!!! chyba wszystkie po obu stronach plota

Posted

[quote name='Tekla64']Watacha
jak to Tekla sie w koncu doczekala ???? ona zawsze jak juz zarosnie jest robiona ino ona zarasta inaczej niz Dona naie na dlugosc a na ilosc wiec ja sie rzadziej tnie ale jak ino trza to jest robiona!!!!

no ta gumiastosc Dony mnie czasem wku..... i to na maksa bo ona se te ceche wykorzystuje wnajmnied odpowiednich momentach[/QUOTE]

Mnie chodziło o to , że ostatnim razem nie była robiona, a bardzo chciała.Więc teraz się doczekała.

Ekstra te sąsiedzkie zwady :)

Posted

http://images8.fotosik.pl/2839/7cbc62034afc3a3f.jpg

śliczna foteczka:loveu:

[quote name='Doginka']O matko, oglądam sobie spokojnie foteczki i nagle widzę to::roflt::crazyeye:
http://images8.fotosik.pl/2877/2b092af554afb09a.jpg

Tekla ta fota to mistrzostwo:klacz:

błahahah, cudne ujęcie:evil_lol:

[quote name='eria']http://images8.fotosik.pl/2877/2e80dc4fbb94301a.jpg
ależ ona jest cudna :loveu::loveu::loveu::loveu:uwielbiam!

zgadzam się w 100%:loveu: