Fides79 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='eria']po raz któryś stwierdzam,że Felutek ma poważne problemy..... z ortografią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go Kinga naucz wreszcie pisać ! :evil_lol: oj tam oj tam, F pisze po swojemu, znaczy po felusiowemu, każdy wie o co mu chodzi i nic nie bedziemy zmieniać, niektóre pieski w ogóle nie piszą :eviltong: http://images8.fotosik.pl/2839/822bd126ad1be00b.jpg hmmm ciekawy osobnik:p Quote
wilczy zew Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 to ptaszysko powinno wydawać chrapliwe dźwięki i być wielkości synogarlicy czyli większe od szpaka to jest orzechówka-pasuje? Quote
Tekla64 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 a ja wiem czy pasuje jak to ledwo da sie ogladnac i juz go ni ma, nim nastawisz oki to juz jest precz hihihi straszliwe plochlowy, a po raz pierwszy przyuwazylam jak sie dziabal z sojka tak zawziecie ze z deba na jezdnie oba spadly a wrzasu przy tym narobily niesamowietego a potem na tyj jarzebinie widuje go krociutko, zlapie , nawtyka na akord i zaraz leci Quote
wilczy zew Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 nie ma nic odpowiednio wyglądającego jeno ten pitok Quote
eria Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 uważam,że to szpak - na poparcie swojej teorii przesłałam Ci fotki na gg :) Quote
wilczy zew Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 może to być szpak w szacie spoczynkowej ale Tekla mówi,że to większe i szpaki nie są takie bitne i dlaczego nie jest w stadzie Eria ale czemu fotki utajniłaś?? Quote
#Etna# Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 http://images8.fotosik.pl/2839/153030cc094cae98.jpg Oj te kocury to mają rajskie życie:cool3: http://images8.fotosik.pl/2839/7cbc62034afc3a3f.jpg Przepiękne zdjęcie:loveu: i jak tak kizia mizia sobie patrzy do góry:lol: A kocury to chyba tak mają, że jak juz psiura polubia to na dobre i na złe:roll: U moich rodziców mieszka sobie kocur Franek i jak był mały to dosłownie spał na moim wilczurze. Słodki widok:p Quote
eria Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='wilczy zew']może to być szpak w szacie spoczynkowej ale Tekla mówi,że to większe i szpaki nie są takie bitne i dlaczego nie jest w stadzie Eria ale czemu fotki utajniłaś?? nie utajniłam,tylko najpierw napisałam Magdzie co myślę na gg z fotkami,a potem w skrócie tutaj ;) Quote
weszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Śliczne te zdjęcia Nikusia z kotkiem :loveu: Tyle uczucia i takie ładne światło :p Quote
Tekla64 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 a ja dzis mialam dziwaczna sytuacje bylysmy z dziecieciem moim i z psami nad jeziorem , z jednej strony normalka, znalazlam patyka i rzut do wody poplynely trzy Gustaw,Niko i Dona, starsze nie mialy ochoty na plywanie. Plyna se plyna na wyscigi do tego patyka, Gustaw jak zwykle mistrzowsko,Niko bardzo pieknie i prawidlowo a Dona rzutem do wody stracila grunt nagle, ale dala se pieknie rade i calkiem spokojnie choc szybko dogonila maluchy , podtopila Gustawa i chlop odpuscil patyka , Niko w tym zamieszaniu zaczal sie krecic w kolko i odfalowal aport tak ze stracil go z oczu a Dona po kolizji z Gustawem stracila rytm i dupal poszedl na dno zaczela chlapac i zaczela miec problemy zposuwaniem sie do przodu, wlosy z grzywki zamokniete zakryly oczy i suk wpadl w lekka panike ale uspokojona slownie dlal rade dotrzec do brzegu ale juz mialam w glowie ze bede musiala sie sama rzucic do wody i ratowac swoje sznupy , a woda brrr juz nie letnia mimo goraca w ciagu dnia no ale dyc tak nie mozna zakonczyc bycia nad jeziorem wiec po paru probach i zachetach suka poplynela po aporcik , co prawda go nie dojrzala ale nie to bylo jej cele ino normalne poplywanie co wykonala cudnie Quote
malawaszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 noo chyba bezpieczniej pojedynczo jak oni stosują takie chwyty niedozwolone i się podtapiają :lol: Quote
Tekla64 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 pojedynczo nie ma takiej radochy hihihi a tak naprawde to mysle ze jednak powinnam z Dona czesciej bywac coby naprawde zlapala rytm i zakodowala se prawidlowe plywanie a napewno juz musze ja obciac bo slepnie mi suczydlo hihihi i u niej to widac od razu ze ma za wiele wlosow w kolo oczu , slepak jeden Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Oooo nie ładne zagrania ;) Nooo trzeba chodzic i Donie dac oakzję do pływania;) Quote
zerduszko Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dona nie ma wyczucia, żeby takiego malucha jak Gustaw podtopić! Quote
Tekla64 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 jak po aport leci czy plynie? nie ma!!!! hihihi czasem sie jej nawet zdarza kota podeptac bo go nie zauwazy ze lezy czy siedzi Quote
wilczy zew Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 to dobrze,że umiesz pływać bo ja nie a kiedyś byłam w strachu dobra myśl aby Dona więcej ćwizyła pływanie Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 oficjalne potwierdzenie od fachowcow szpak pospolity hihihi w zyciu bym nie wpadla ale do tej pory w takim ubarwieniu u nas ich nie widzialam no i nie widzialam zeby sie tak zawziecie tlukly z innymi ptakami Quote
Doginka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tekla64 napisał(a):...hihihi czasem sie jej nawet zdarza kota podeptac bo go nie zauwazy ze lezy czy siedzi Hihihihihihi, grunt to być delikatną panienką Doną:roflt: Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 a teraz troche zdjec pogladowo-ogrodniczych trzecie pietro mego perukowca , zapuszczam bo chcialabym by zakwitl ale czy to zrobi to nie wiem zarosnieta gustawowa milosc matka mojej trojcy Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 krzewuszka rozowa krzewuszka czerwona Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 laurolisc plozaco-okrywowe iglaki smzaragdowe i ciut wyzej zielone Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 berberys zimozielony drobnolistny berberys zimozielony duze liscie tu je nazywaja marcinki Quote
Doginka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ta p&s "krzewuszka" pod zielonym krzaczkiem najbardziej przypadła mi do gustu:lol: http://images8.fotosik.pl/2852/2004dd916ed14aa6.jpg Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 w zadnym przypadku to nie jest krzewuszka!!!!! ma piekne futerko no chyba ze wroci z pol caly w kulkach wtedy moze przypomina krzewuszke ale nie na tych zdjeciach mimo ze nie uczesany Quote
FredziaFredzia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Koło Berberysa zapodziała się jeszcze sznaucerowa niespodzianka. :) Quote
Recommended Posts