Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']po raz któryś stwierdzam,że Felutek ma poważne problemy..... z ortografią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go Kinga naucz wreszcie pisać ! :evil_lol:

oj tam oj tam, F pisze po swojemu, znaczy po felusiowemu, każdy wie o co mu chodzi i nic nie bedziemy zmieniać, niektóre pieski w ogóle nie piszą :eviltong:

http://images8.fotosik.pl/2839/822bd126ad1be00b.jpg hmmm ciekawy osobnik:p

Posted

a ja wiem czy pasuje jak to ledwo da sie ogladnac i juz go ni ma, nim nastawisz oki to juz jest precz hihihi straszliwe plochlowy, a po raz pierwszy przyuwazylam jak sie dziabal z sojka tak zawziecie ze z deba na jezdnie oba spadly a wrzasu przy tym narobily niesamowietego a potem na tyj jarzebinie widuje go krociutko, zlapie , nawtyka na akord i zaraz leci

Posted

http://images8.fotosik.pl/2839/153030cc094cae98.jpg
Oj te kocury to mają rajskie życie:cool3:

http://images8.fotosik.pl/2839/7cbc62034afc3a3f.jpg
Przepiękne zdjęcie:loveu: i jak tak kizia mizia sobie patrzy do góry:lol:
A kocury to chyba tak mają, że jak juz psiura polubia to na dobre i na złe:roll:
U moich rodziców mieszka sobie kocur Franek i jak był mały to dosłownie spał na moim wilczurze. Słodki widok:p

Posted

[quote name='wilczy zew']może to być szpak w szacie spoczynkowej ale Tekla mówi,że to większe i szpaki nie są takie bitne i dlaczego nie jest w stadzie

Eria ale czemu fotki utajniłaś??
nie utajniłam,tylko najpierw napisałam Magdzie co myślę na gg z fotkami,a potem w skrócie tutaj ;)

Posted

a ja dzis mialam dziwaczna sytuacje
bylysmy z dziecieciem moim i z psami nad jeziorem , z jednej strony normalka, znalazlam patyka i rzut do wody
poplynely trzy Gustaw,Niko i Dona, starsze nie mialy ochoty na plywanie.
Plyna se plyna na wyscigi do tego patyka, Gustaw jak zwykle mistrzowsko,Niko bardzo pieknie i prawidlowo a Dona rzutem do wody stracila grunt nagle, ale dala se pieknie rade i calkiem spokojnie choc szybko dogonila maluchy , podtopila Gustawa i chlop odpuscil patyka , Niko w tym zamieszaniu zaczal sie krecic w kolko i odfalowal aport tak ze stracil go z oczu a Dona po kolizji z Gustawem stracila rytm i dupal poszedl na dno zaczela chlapac i zaczela miec problemy zposuwaniem sie do przodu, wlosy z grzywki zamokniete zakryly oczy i suk wpadl w lekka panike ale uspokojona slownie dlal rade dotrzec do brzegu

ale juz mialam w glowie ze bede musiala sie sama rzucic do wody i ratowac swoje sznupy , a woda brrr juz nie letnia mimo goraca w ciagu dnia

no ale dyc tak nie mozna zakonczyc bycia nad jeziorem wiec po paru probach i zachetach suka poplynela po aporcik , co prawda go nie dojrzala ale nie to bylo jej cele ino normalne poplywanie co wykonala cudnie

Posted

pojedynczo nie ma takiej radochy hihihi

a tak naprawde to mysle ze jednak powinnam z Dona czesciej bywac coby naprawde zlapala rytm i zakodowala se prawidlowe plywanie

a napewno juz musze ja obciac bo slepnie mi suczydlo hihihi i u niej to widac od razu ze ma za wiele wlosow w kolo oczu , slepak jeden

Posted

oficjalne potwierdzenie od fachowcow szpak pospolity hihihi w zyciu bym nie wpadla
ale do tej pory w takim ubarwieniu u nas ich nie widzialam
no i nie widzialam zeby sie tak zawziecie tlukly z innymi ptakami

Posted

a teraz troche zdjec pogladowo-ogrodniczych

trzecie pietro mego perukowca , zapuszczam bo chcialabym by zakwitl ale czy to zrobi to nie wiem

zarosnieta

gustawowa milosc matka mojej trojcy

Posted

w zadnym przypadku to nie jest krzewuszka!!!!!
ma piekne futerko no chyba ze wroci z pol caly w kulkach wtedy moze przypomina krzewuszke ale nie na tych zdjeciach mimo ze nie uczesany