eria Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no poranki słoneczne są piękne :loveu: ale ja to jednak wolałabym pospać......:evil_lol: u nas też ziiiiiimno,ale szronu nie ma ;) Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wow szron już???? ja nie wiem czy u mnie nie było bo spałam :lol: teraz jest mokro Quote
weszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Cała banda bardzo zarobiona ;) Fajnie się przechają ze sobą :) Co do żarłoczności to albo możesz dopychac dziadka warzywami albo jest taki psi błonnik to też byś ew. mogła spróbować. Ale pewnie niewiele to pomoże bo taki sterydowy apetyt jest nie do opanowania. Może jakieś gryzaki (wędzone ogony, uszy, przełyki itd. itp.) mu dawaj to się zajmie, po pierwsze zapomni o głodzie, a po drugie oszczędzi sprzęty ;) U mnie też dziś rześki poranek coś ok. 6 st. ale pięknie było - gdyby nie to że pora bynajmniej nie do spacerów jednak jeśli o mnie chodzi. Quote
Tekla64 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 z tymi zastepczymi rzeczami do gryzienia tobylby niezly sposob [mowie o uszach, ogonach itp] ale nie przy 5 umiejacych na wyscigi pozerac wszystko psach, zbankrutuje!!!!!:cool3: kazdy pozera swoje w akordowym tempie i czyha na tego co sie chce delektowac:lol: a to malo bezpieczne bo Hektor wlasnie przez ten straszliwy glod zrobil sie ciutke drazliwy na punkcie wlasnosci , doszlo do spiecia z Borysem:angryy: tyn tyz zaczyna byc glodny jakby na polowie sterydu byl:lol: no nie dziwie sie , chlop sie przestawia na wiejskie zycie [ nieograniczony ruch] i zime nadciagajaca Quote
weszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fakt, znam ten problem jak jedno sępi nad drugim żeby wyrwać żarcie. Musiałabyś Hektora gdzieś na osobności zamykać ale pewnie nie byłby szczęśliwy z tego powodu, a cała reszta by sterczała pod zamkniętymi drzwami ;) Tak się zastanawiam czyżby nadciągała zima stulecia???? Quote
Tekla64 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 czesc szukam kogos kto mnie troche oswieci w tych technicznych sprawach, mam troche nowych zdjec ale na fotosiku cos mi napisalo ze mam juz wyczerpany limit, nie wiecie co i jak powinnam zrobic by moc dalej zamieszczc zdjecia, wiem ze powinnam wykupic abonament ale za diachla nie wiem jaki i jak to zrobic , jakos dla mnie malo jasno to napisali, pewnie nie brali pod uwage takich jak ja:oops: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 niestety z fotosikiem nie pomogę bo nie używam :shake: Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Witam i juz moge wiec wstawiam na poczatek morze papieru i szczesliwy Niko Quote
eria Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o matko,tak mi przez moment mignęła jedna fotka z tym papierem i.... ciarki mnie przeszły , pomyślałam "ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :eek2::eek2::eek2: Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 a tu troche Jaska, odwiedzil babcie i jej psiska Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 najpierw trzeba podjesc by miec sily, wiec gruszeczka dobra jest no i teraz moge sie bawic ale Tekla nie byla zainteresowana samochodzikiem Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 za to Niko wykazal zainteresowanie Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 samochodzik sie znudzil oj ta mama , najlepsza zabawe przerywa Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 ale zawsze mozna cos nowego wymyslic jejku , juz sie boje co to bedzie jak zacznie lazic, gdzie ja sie wtedy podzieje? eee , nie ma sie czego bac, troche podepcze, torche pociaga, bedzie nas dokladnie ogladal, ale tylko zachowac SOPKOJ i da sie przezyc, a wiesz ile zarelka po nim o od niego bedzie?!!! Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Mowicie ze dopiero bedzie fajnie?! mnie sie juz teraz podoba [ noo dobra odczekamy , zobaczymy jak mowisz Hektor. sesja napowietrzna, wialo jakby sie ktos powiesil Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 co mowisz ? w ucho mi nawialo i nie slyszalem powtorz jeszcze raz ano macie racje , wieje jak na uralu Quote
malawaszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 kobieetooooo :mdleje: coś to za giganty powklejała?> :lol: pół godziny mi się otwierała strona :mad: http://images8.fotosik.pl/103/b803aafb613ec221.jpg a to jest mistrzostwo świata!!!!!! :klacz: :loveu: a jak tu Vectra przyjdzie to Ci dupsko spierze za te wielkie zdjęcia :lol: Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 sesja napowietrzna dalej i proba zdjeciowa Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Nikus zawziecie poluje na te pierzaste stwory a taki zachod mielismy tego wietrznego popoludnia Quote
Tekla64 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 a teraz bedzie studio zachodu slonca Quote
Recommended Posts