Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj widzę, że goście to Magdy nie opuszczają:roll:
Wcale się nie dziwię bo i po właścicielach i po psiskach widać samą radość:p
Super prototyp takim to i ja chyba bym się nauczyła jeździć hehe

Posted

ale po co mam powiekszac i poglebiac???? dyc one nie wlaza tam po to by plywac a sie ino taplac, lub nie chcacy wpadaja i natychmiast wyskakuja
w te miejsca gdzie se moga poplywac nawet nie wchodza

ta roslina to trzmielina wielkowowcowa pospolita
mnie urzekly od razu jak ino je zobaczylam bo tu rosna jak chwasty i jest ich wszedzie duzo, teraz prezentuja sie przepieknie

Posted

kurcze... jednego żałuje ... że jak ja byłam to jeszcze traktora nie było :placz:

Bardzo mi się podoba to zdjęcie - bardzo :) http://images8.fotosik.pl/2820/25e4b29c43a609a4.jpg

a tu co? sam wpadł? czy za pozwoleniem? ;) http://images8.fotosik.pl/2820/a39bd93b37bf8635.jpg

zerduszko napisał(a):
Jakby nie sprzęt meski to ja nie mam pojęcia czy to Tazz czy Dona :lol: Też szukam fryzjera ;(

ejże! no co Wy! oni są skrajnie rózni! :lol:

Posted

jambi napisał(a):
ejże! no co Wy! oni są skrajnie rózni! :lol:

Jak się ich widziało na żywo.... Zresztą oni są dla mnie tak różni jak dla większości europejczyków Chińczycy, Japończycy itd. ;) Olbrzyma to ja czasem w przelocie widywałam, a nieciętego to nawet nigdy :shake:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no i se pojechali..... ale moze wroca kiedys hihihi

może i tak :p

Tekla64 napisał(a):
korzystajac z lepszego aparatu poprosilam Konge coby zrobila pare zdjec , specjalnie dla Malejwaszki coby ja jednak przekonac hihihi

że kogo??? :obrazic:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak się ich widziało na żywo.... Zresztą oni są dla mnie tak różni jak dla większości europejczyków Chińczycy, Japończycy itd. ;) Olbrzyma to ja czasem w przelocie widywałam, a nieciętego to nawet nigdy :shake:

no ale weź prosze ja Ciebie - kiedy oni naprawde sa różni! poczynając od głowy, na czubku ogona kończąc :razz:

Fides79 napisał(a):
że kogo??? :obrazic:

no Konge, a co? :grins:

Posted

no fakt taplac to on sie uwielbia i potrafi to naprawde pieknie robic hihihi

za to j jestem szczesliwa ze Dona takiego hobby nie rozwinela bo bym .... osiwiala juz calkiem hihihi