Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najwieksze zdziwenie u mnie wywolala moja bokserka KASKA zrywajaca ta kwadratowa cofnieta szczeka delikatnie agresty z krzakow wysokopiennych!!!!
wisnie tyz se rwala sama, sprytna baba byla, truskaweczki tyz lubila i nic nie naniszczyla:diabloti:

Posted

juz wyjasniam:lol:
moja migawka czy jak jejtam dziala z opoznieniem i tu Tekla robi podchody do sliweczek ino mi troszke uciekla z kadru:oops: ale i tak widac jej zaangazowanie :diabloti:

Posted

Ludki !!!!
ale mam nowa atrakcje na wsi!!!!
dzwony z kurantem!!!!
nowka pewx wlasnie wybily 12h, rany ale piknie sie robi .... i tak ma juz byc codziennie nie ino do swieta

mamy kuranty na tej wsi :multi:

asfalt konczy sie zaraz za mna a bruk konczy sie za kosciolem

Posted

[quote name='Tekla64']musze przeprosic KURANTY
to co my mamy gralo o 6 na trabce "kiedy ranne wstaja zorze" a tego Kuranty nie potrafia
co to sie dzieje:crazyeye:[/quote]

To byl zaprawde powiadam ci szatanski dowcip:diabloti:

Posted

No proszę jakie atrakcje na wiosce się porobiły ;)
Owocowe psie stadko strasznie fajne :) Moje też lubią wcinać owocki. Na naszej trasie spacerowej jest mały sad i tam pałaszują czereśnie, śliwki i gruszki :)

Posted

Witam
zadnych zdjec nie mam dzis ale troche wiadomosci.
Hektor po tych sterydach dostal szaleju zre jak glupi, zebrze , nawet moja meza mowila ze wczoraj po stole nochalem jezdzil, bede miala co robic jak mu to nie przejdzie.
ale dzieki tym sterydom zaczal nawet z Nikusiem ciagac sie i juz wcale latwo nie odpuszcza, dzis nawet przywuazylam jak to trzymajac line stal ino na jednej lapie przedniej , druga ''okaldal'' Nikodema ,w ogole zaczyna byc bardziej chetny do zabaw roznorakich , nie wiem czy to nie po tych suplementach owocowych:lol: gruszke pozera w dwoch chapsach

Firank to obcielam 1] bo mi za duzo swinastwa znosily w tych kalkach a po 2] i to bardziej wlasciwe to niewiedza, dopiero sie ucze jak to powinnam robic .

o 21tej tyz mi gra trabka ino dalej nie wiem co ale sie dowiem

Posted

Sympa na sterydach też świruje jak młódka i nie zważa na swoje skończone 11 wiosen ;) Widzę że Hektor ma dokładnie tak samo.

A ta trąbka to moze wygrywa takie coś tam maryjne... u moich znajomych też o 21 grają jakieś maryjne melodie (a my przeważnie wtedy siedzimy drinkując) - jestem marna ze spraw kościelnych to nie wiem co to dokładnie ;)

Posted

[quote name='weszka']
A ta trąbka to moze wygrywa takie coś tam maryjne... u moich znajomych też o 21 grają jakieś maryjne melodie (a my przeważnie wtedy siedzimy drinkując) - jestem marna ze spraw kościelnych to nie wiem co to dokładnie ;)[/quote]

hahaha i rozumiem, że wtórujecie :evil_lol:

Posted

no i to by bylo na tyle z sesji sznurowo-tarasowo-drzewnianej
Borys jak tylko zoaczym co ma w reku smigan do kojca do budy i tyle go widac

a wieczorem garja mi cos tam "marija krolowa polski" albo cos w tym stylu
nie dziwie sie ze popijacie drineczka , chyba tyz zaczne.

Posted

no dobra radzcie mi jak zapchac Hektora???? a nie utuczyc go???? jak mu wypchac zolodek bo zaczynam miec problem z diachlem, zaraz zacznie wcinac mojego kompa, drugie poslanie juz zaczal z Nikodemem do spolki a Tekla tak delikatnie pomagala ino

Posted

Tekla64 napisał(a):
no dobra radzcie mi jak zapchac Hektora???? a nie utuczyc go???? jak mu wypchac zolodek bo zaczynam miec problem z diachlem, zaraz zacznie wcinac mojego kompa, drugie poslanie juz zaczal z Nikodemem do spolki a Tekla tak delikatnie pomagala ino

może warzyw dużo? :hmmmm: ciężka sprawa bo to po sterydach tak jest

a psy są świetne - pracusie że hoho!!!! i jakie zgodne w działaniu :loveu:

Posted

Witam w przepiekny sloneczno-jesienny malowniczy ale m r o z n y poranek!!!!
tak tak mam szron na tych pajeczynach rozpietych na uslchlych badylach chwastow wszelkiego rodzaju i skrza sie w mlodziusienkim sloneczku wylaniajacym sie z mgiel
dzis wszystko do kupy , ale pieknie bylo na spacerze