Tekla64 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 najwieksze zdziwenie u mnie wywolala moja bokserka KASKA zrywajaca ta kwadratowa cofnieta szczeka delikatnie agresty z krzakow wysokopiennych!!!! wisnie tyz se rwala sama, sprytna baba byla, truskaweczki tyz lubila i nic nie naniszczyla:diabloti: Quote
eria Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [url]http://images38.fotosik.pl/200/76fdb06062c5ef4emed.jpg[/url] zastanowiło mnie co się dzieje na tej fotce :evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 juz wyjasniam:lol: moja migawka czy jak jejtam dziala z opoznieniem i tu Tekla robi podchody do sliweczek ino mi troszke uciekla z kadru:oops: ale i tak widac jej zaangazowanie :diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Ludki !!!! ale mam nowa atrakcje na wsi!!!! dzwony z kurantem!!!! nowka pewx wlasnie wybily 12h, rany ale piknie sie robi .... i tak ma juz byc codziennie nie ino do swieta mamy kuranty na tej wsi :multi: asfalt konczy sie zaraz za mna a bruk konczy sie za kosciolem Quote
agbar Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A to dopiero nowina:diabloti: bim-bam-bom Quote
Tekla64 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 musze przeprosic KURANTY to co my mamy gralo o 6 na trabce "kiedy ranne wstaja zorze" a tego Kuranty nie potrafia co to sie dzieje:crazyeye: Quote
agbar Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Tekla64']musze przeprosic KURANTY to co my mamy gralo o 6 na trabce "kiedy ranne wstaja zorze" a tego Kuranty nie potrafia co to sie dzieje:crazyeye:[/quote] To byl zaprawde powiadam ci szatanski dowcip:diabloti: Quote
Doginka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A kto tak niemiłosiernie wygolił minikowi firanki pod brzuszkiem i do połowy uda?:crazyeye::mad: Quote
weszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 No proszę jakie atrakcje na wiosce się porobiły ;) Owocowe psie stadko strasznie fajne :) Moje też lubią wcinać owocki. Na naszej trasie spacerowej jest mały sad i tam pałaszują czereśnie, śliwki i gruszki :) Quote
Tekla64 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Witam zadnych zdjec nie mam dzis ale troche wiadomosci. Hektor po tych sterydach dostal szaleju zre jak glupi, zebrze , nawet moja meza mowila ze wczoraj po stole nochalem jezdzil, bede miala co robic jak mu to nie przejdzie. ale dzieki tym sterydom zaczal nawet z Nikusiem ciagac sie i juz wcale latwo nie odpuszcza, dzis nawet przywuazylam jak to trzymajac line stal ino na jednej lapie przedniej , druga ''okaldal'' Nikodema ,w ogole zaczyna byc bardziej chetny do zabaw roznorakich , nie wiem czy to nie po tych suplementach owocowych:lol: gruszke pozera w dwoch chapsach Firank to obcielam 1] bo mi za duzo swinastwa znosily w tych kalkach a po 2] i to bardziej wlasciwe to niewiedza, dopiero sie ucze jak to powinnam robic . o 21tej tyz mi gra trabka ino dalej nie wiem co ale sie dowiem Quote
weszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sympa na sterydach też świruje jak młódka i nie zważa na swoje skończone 11 wiosen ;) Widzę że Hektor ma dokładnie tak samo. A ta trąbka to moze wygrywa takie coś tam maryjne... u moich znajomych też o 21 grają jakieś maryjne melodie (a my przeważnie wtedy siedzimy drinkując) - jestem marna ze spraw kościelnych to nie wiem co to dokładnie ;) Quote
eria Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dzis nawet przywuazylam jak to trzymajac line stal ino na jednej lapie przedniej , druga ''okaldal'' Nikodema chciałabym to widzieć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='weszka'] A ta trąbka to moze wygrywa takie coś tam maryjne... u moich znajomych też o 21 grają jakieś maryjne melodie (a my przeważnie wtedy siedzimy drinkując) - jestem marna ze spraw kościelnych to nie wiem co to dokładnie ;)[/quote] hahaha i rozumiem, że wtórujecie :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 mowisz masz co prawda dzis bez okladania , wczoraj nie zdazylam po kamere poleciec ale dzis troche sie pociagali Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 a tak w ogole to zdaje sie ze ten steryd dziala w kolo bo reszcie tyz zaczelo odwalac , gryza wsi co tylko sie da Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 przyjzyjcie sie co zrobily z poslaniem Hektora, wszystkie sie do tego przyczynily Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no chyba sie juz naciagal wiec te zabawe zostawia juz teraz czas na Tekle , a co ona tyz moze .... Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 a jednak zmiana zabaweczki , teraz popracuja szczeki Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 a co jeden klinik moze starczyc spokojnie na dwa psy Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no i to by bylo na tyle z sesji sznurowo-tarasowo-drzewnianej Borys jak tylko zoaczym co ma w reku smigan do kojca do budy i tyle go widac a wieczorem garja mi cos tam "marija krolowa polski" albo cos w tym stylu nie dziwie sie ze popijacie drineczka , chyba tyz zaczne. Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no dobra radzcie mi jak zapchac Hektora???? a nie utuczyc go???? jak mu wypchac zolodek bo zaczynam miec problem z diachlem, zaraz zacznie wcinac mojego kompa, drugie poslanie juz zaczal z Nikodemem do spolki a Tekla tak delikatnie pomagala ino Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tekla64 napisał(a):no dobra radzcie mi jak zapchac Hektora???? a nie utuczyc go???? jak mu wypchac zolodek bo zaczynam miec problem z diachlem, zaraz zacznie wcinac mojego kompa, drugie poslanie juz zaczal z Nikodemem do spolki a Tekla tak delikatnie pomagala ino może warzyw dużo? :hmmmm: ciężka sprawa bo to po sterydach tak jest a psy są świetne - pracusie że hoho!!!! i jakie zgodne w działaniu :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Witam w przepiekny sloneczno-jesienny malowniczy ale m r o z n y poranek!!!! tak tak mam szron na tych pajeczynach rozpietych na uslchlych badylach chwastow wszelkiego rodzaju i skrza sie w mlodziusienkim sloneczku wylaniajacym sie z mgiel dzis wszystko do kupy , ale pieknie bylo na spacerze Quote
Recommended Posts