NATKA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 To się chłopak udekorował - pewnie na jaką randkę się wybierał :evil_lol:;) http://images8.fotosik.pl/2669/5f6a778caea2a35c.jpg Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Dona czasem potrafi byc mloda dama kot chyba jednak zaczyna za swobodnie sie czuc doma Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 no wiec jak same widzicie zmiany zachodza prawie ze co chwila, niedawno pislalam ze nie wlazi na krzesla ni stoly to jak widac wlzl na okno i psi fotel Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://images8.fotosik.pl/2678/9d3ae66e11c261da.jpg biedny Gustaw :) Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 To jest sadyzn, żeby pies na stare lata musiał z kociskiem sypiać! hahahha Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 i w dodatku do Gustawa!!!! ten kot to niezły cwaniak :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 oj czego sie czepiasz Gustawa to naprawde calkiem dobry pies i jak juz zalapie ze to nasze koty i ze zostaja to jest oki i nie ma mordu w oczach teraz to on ma w glowie norki i myszy, ryje na calego a kot to sie naprawde rozbestwil wlansie mamy drzwi zamkniete a koty na wszytskich okanach z zewnatrz sie dra ze do domu chca Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no kiciuś bardzo rezolutny, dobrze sie z piesami czuje :loveu: a czy ten piękny koci kawaler lub kocia pannica to jakies imię posiada? Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 nie wiem co to za plec wlasnie u tego, kolorowa to napewno panienka, bialy to facet kudlate nie wiem az w koncu sie dowiem Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Tekla64 napisał(a):wlansie mamy drzwi zamkniete a koty na wszytskich okanach z zewnatrz sie dra ze do domu chca My mamy całe noce takie od kilku dni, bo zarządziłam zakaz wstępu kotom do sypialni. Dziś już tylko od 6 rano było dobijanie się. Ciekawe co się będzie działo jak oddam tymczaskę :roll: Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 a u nas dzis od samiusienkiego rana leje na dworze , psy byly na spacerze ale szybko, koty zapakowaly do chaty i se sa a ja dostaje .... no czegos bo tyla jeszcze do zrobienia a nie bardzo jest jak Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tiaaa u mnie tez lało, pare minut temu przestało... Ale najlepsze ejst to ze ten mój pies co kocha wode rano jak z nim wyjsc chciałam doszedł do wniosku ze jakos tak mokro i pada na niego i ze on wcale siku nie potrzebuje :eek2: wymusiłam na nim siku tylko menda jedna no wrazliwy sie zrobił czy co.:) Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Saththa napisał(a):Tiaaa u mnie tez lało, pare minut temu przestało... Ale najlepsze ejst to ze ten mój pies co kocha wode rano jak z nim wyjsc chciałam doszedł do wniosku ze jakos tak mokro i pada na niego i ze on wcale siku nie potrzebuje :eek2: wymusiłam na nim siku tylko menda jedna no wrazliwy sie zrobił czy co.:) hahha bo woda z góry jest zupełnie inna niż woda z dołu :D Quote
weszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nadrobiłam zaległości! Gustaw z kociątkiem wygląda super :) I porozkładane wszędzie psy to zawsze miły widok :) A Dona jest piękną młodą damą i tyle. Quote
M&S Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 :lol::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/2678/7bf3416b64902fe3.jpg http://images8.fotosik.pl/2678/4aa3e9e1a0bbf823.jpg U nas na szczęście nie pada, ale są chmury i niezbyt dużo słońca. Spokojnego dnia:p Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 malawaszka napisał(a):hahha bo woda z góry jest zupełnie inna niż woda z dołu :D wczesniej mu nie przeszkadzała.... :no-no-no: a ja się do pracy spóźniłam przez niego :x Quote
zuzolandia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 http://images8.fotosik.pl/2678/4aa3e9e1a0bbf823.jpg świetna dekoracyjna figurka hihihihih witam sie poo niekonczącej sie nieobecności moja Droga ;-) Buziamm ;-) Quote
zerduszko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Saththa napisał(a):wczesniej mu nie przeszkadzała.... :no-no-no: a ja się do pracy spóźniłam przez niego :x Nie marudź, szef ma urlop przeca ;) Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 wiecie ja juz od lat obserwuje ze sa deszcze ktore zwierzakom nie bardzo przeszkadzaja nie zlaeznie od jakosci deszczu : intensywnosci, ilosci , stopniu zimna,[tych wszyskich rzeczy jakie deszcze roznia] i wtedy bez przeszkod laza[ily] konie, daniele , kury, psy a nawet koty mokna wtedy ale nie maja zadnych problemow z woda z gory. A sa deszcze gdzie kury nie chca wyjsc z kurnika, konie na gwalt wracaly do stajni , daniele zbijaja sie ciasno ze soba i szukaja jakiejs ochrony a psy maja opory wyjsc na zewnatrz nawet za mna. i to wcale prawie nigdy nie sa to deszcze przed ktorymi ja bym posadzila ze one beda sie chronily i sie zastanawiam czemu tak jest ale za glupia jestem coby to rozwiazac, mam ino swoje przypuszczenia Quote
jambi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 super :loveu: nie wiem czemu, ale bardzo rzekło mnie to zdjęcie http://images8.fotosik.pl/2678/1dc9de0c3263ebd5.jpg zerduszko napisał(a):My mamy całe noce takie od kilku dni, bo zarządziłam zakaz wstępu kotom do sypialni. Dziś już tylko od 6 rano było dobijanie się. Ciekawe co się będzie działo jak oddam tymczaskę :roll: to Ty masz okna do sypialni???? Saththa napisał(a):Ale najlepsze ejst to ze ten mój pies co kocha wode rano jak z nim wyjsc chciałam doszedł do wniosku ze jakos tak mokro i pada na niego i ze on wcale siku nie potrzebuje :eek2: wymusiłam na nim siku tylko menda jedna no wrazliwy sie zrobił czy co.:) Sandra, bo one tak mają! wode kochają, ale deszczu się boją! :lol: z cukru są :grins: Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 u nas juz sie rozjasnilo i popaduje ino od czasu do czasu za to caly czas wiatrzysko se hula Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 no to moge ci Malawaszko pokazac ze on[ znaczy Kudlaty] w zasadzie chyba wszytskie piesy lubi Quote
Recommended Posts