Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj czego sie czepiasz Gustawa to naprawde calkiem dobry pies i jak juz zalapie ze to nasze koty i ze zostaja to jest oki i nie ma mordu w oczach

teraz to on ma w glowie norki i myszy, ryje na calego

a kot to sie naprawde rozbestwil
wlansie mamy drzwi zamkniete a koty na wszytskich okanach z zewnatrz sie dra ze do domu chca

Posted

Tekla64 napisał(a):
wlansie mamy drzwi zamkniete a koty na wszytskich okanach z zewnatrz sie dra ze do domu chca

My mamy całe noce takie od kilku dni, bo zarządziłam zakaz wstępu kotom do sypialni. Dziś już tylko od 6 rano było dobijanie się. Ciekawe co się będzie działo jak oddam tymczaskę :roll:

Posted

a u nas dzis od samiusienkiego rana leje na dworze , psy byly na spacerze ale szybko, koty zapakowaly do chaty i se sa a ja dostaje .... no czegos bo tyla jeszcze do zrobienia a nie bardzo jest jak

Posted

Tiaaa u mnie tez lało, pare minut temu przestało...

Ale najlepsze ejst to ze ten mój pies co kocha wode rano jak z nim wyjsc chciałam doszedł do wniosku ze jakos tak mokro i pada na niego i ze on wcale siku nie potrzebuje :eek2: wymusiłam na nim siku tylko menda jedna no wrazliwy sie zrobił czy co.:)

Posted

Saththa napisał(a):
Tiaaa u mnie tez lało, pare minut temu przestało...

Ale najlepsze ejst to ze ten mój pies co kocha wode rano jak z nim wyjsc chciałam doszedł do wniosku ze jakos tak mokro i pada na niego i ze on wcale siku nie potrzebuje :eek2: wymusiłam na nim siku tylko menda jedna no wrazliwy sie zrobił czy co.:)

hahha bo woda z góry jest zupełnie inna niż woda z dołu :D

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha bo woda z góry jest zupełnie inna niż woda z dołu :D

wczesniej mu nie przeszkadzała.... :no-no-no: a ja się do pracy spóźniłam przez niego :x

Posted

wiecie ja juz od lat obserwuje ze sa deszcze ktore zwierzakom nie bardzo przeszkadzaja nie zlaeznie od jakosci deszczu : intensywnosci, ilosci , stopniu zimna,[tych wszyskich rzeczy jakie deszcze roznia] i wtedy bez przeszkod laza[ily] konie, daniele , kury, psy a nawet koty mokna wtedy ale nie maja zadnych problemow z woda z gory.

A sa deszcze gdzie kury nie chca wyjsc z kurnika, konie na gwalt wracaly do stajni , daniele zbijaja sie ciasno ze soba i szukaja jakiejs ochrony a psy maja opory wyjsc na zewnatrz nawet za mna.

i to wcale prawie nigdy nie sa to deszcze przed ktorymi ja bym posadzila ze one beda sie chronily
i sie zastanawiam czemu tak jest
ale za glupia jestem coby to rozwiazac, mam ino swoje przypuszczenia

Posted

super :loveu: nie wiem czemu, ale bardzo rzekło mnie to zdjęcie http://images8.fotosik.pl/2678/1dc9de0c3263ebd5.jpg

zerduszko napisał(a):
My mamy całe noce takie od kilku dni, bo zarządziłam zakaz wstępu kotom do sypialni. Dziś już tylko od 6 rano było dobijanie się. Ciekawe co się będzie działo jak oddam tymczaskę :roll:

to Ty masz okna do sypialni????

Saththa napisał(a):

Sandra, bo one tak mają! wode kochają, ale deszczu się boją! :lol: z cukru są :grins: