Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):eee nie, nie chcę :lol: jeszcze :evil_lol::) Quote
Fides79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Saththa napisał(a):jeszcze :evil_lol::) hihi, jeszcze dluuugooo nie :eviltong: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):hihi, jeszcze dluuugooo nie :eviltong: no wiesz niezbadane sa wyroki :lol: Quote
Fides79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no niby, tak, ale nie przewiduje zadnych potrzeb względem Kasi w najbliższym czasie :p Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 a zdjęcia, informacje, doniesienia? Hmmm wypowiedzi sie nie liczą?:) Quote
Fides79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 a to zalezy jak się rozumie stwierdzenie "a Ty coś od mnie chcesz?" :lol: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):a to zalezy jak się rozumie stwierdzenie "a Ty coś od mnie chcesz?" :lol: noooo ja zazwyczaj odpowiadam buzi :lol: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):no niby, tak, ale nie przewiduje zadnych potrzeb względem Kasi w najbliższym czasie :p no w tym miejscu poczułam się nieco urażona :obrazic: ... Fides79 napisał(a):a to zalezy jak się rozumie stwierdzenie "a Ty coś od mnie chcesz?" :lol: ... ale w tym miejscu przestałam być pewna że rozumiem i stwierdziłam, że chyba nie rozumiem, bo zaczełam sie zastanawiac czy dobrze zrozumiałam to co rozumiem... :hmmmm: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jambi napisał(a): ... ale w tym miejscu przestałam być pewna że rozumiem i stwierdziłam, że chyba nie rozumiem, bo zaczełam sie zastanawiac czy dobrze zrozumiałam to co rozumiem... :hmmmm: :eek2: A Ty jak zwykle :lol: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Saththa napisał(a)::eek2: A Ty jak zwykle :lol: nie jak zwykle, tylko co? wprost mam pisać, że te jej "potrzeby" mi sie dziwnie skojarzyły? ... wole pisac że nie rozumiem... Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jambi napisał(a):nie jak zwykle, tylko co? wprost mam pisać, że te jej "potrzeby" mi sie dziwnie skojarzyły? ... wole pisac że nie rozumiem... Oooo teraz to mnie zaintrygowałas :lol: EDIT: no napisałas, tak ze nie rozumiesz ze i ja nie zrozumiałam tego czy rozumiesz czy nie w koncu :lol: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Saththa napisał(a):Oooo teraz to mnie zaintrygowałas :lol: EDIT: no napisałas, tak ze nie rozumiesz ze i ja nie zrozumiałam tego czy rozumiesz czy nie w koncu :lol: dobra, trzymajmy sie wersji że jednak nie rozumiem :grins: Quote
Fides79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 łooo juz wam nie wiadomo co po głowach chodzi :roll: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):łooo juz wam nie wiadomo co po głowach chodzi :roll: o nie! ja sobie stanowczo wypraszam! mi po głowie NIC nie chodzi! :razz: ani nikt... :eviltong: Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):łooo juz wam nie wiadomo co po głowach chodzi :roll: mi tylko dzis po niej wieje ;) ale własnie otworzyłam Tigera to może mi sie polepszy :) Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 o jaaa o sexe beze mnie?????!!!! wlasnie siadlam po kszeniu i.... no malo komfortowo sie czuje ale zadowolona bo znowu kawalek przez chwile bedzie ladny hihihi Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jambi napisał(a):Tekla... jak Ty doszłaś że to o sexie? własnie... bo sie okazuje, ze ja jak zwykle nieswiadomam imprezy :lol: Quote
Fides79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jambi napisał(a):Tekla... jak Ty doszłaś że to o sexie? jak sie dochodzi to powinnaś wiedzieć :evil_lol: Quote
NATKA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mój ulubiony duszek wilkowaty :loveu: http://images8.fotosik.pl/2650/4b999d07c3f607d6.jpg He he co za synhronizacja - cóż to tak psiska zaciekawiło? :p http://images8.fotosik.pl/2650/8f9a6a5c9173086f.jpg Ja mam nadzieje ,że ty masz tabilczkę ostrzegawczą pt:. "narażasz się na mordercze kocie spojrzenie na własne ryzyko" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/2653/1d0a6299918cc95e.jpg Ale sobie kotecek miejscówkę znalazł - tochę tych kwiatuszko szkoda tylko :crazyeye:;) http://images8.fotosik.pl/2660/af5985b703b285c0.jpg Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fides79 napisał(a):jak sie dochodzi to powinnaś wiedzieć :evil_lol: oplułam ekran... czipsami... Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 jest taki sprytny plyn do czyszczena ekranow kup se wieksza ilosc!!!!! a czemu tys se tyn monitor oplula czyzbys nie wiedziala jak sie dochodzi . na tyn przyklad do logicznych wnioskow???? Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Tekla64 napisał(a):jest taki sprytny plyn do czyszczena ekranow kup se wieksza ilosc!!!!! a czemu tys se tyn monitor oplula czyzbys nie wiedziala jak sie dochodzi . na tyn przyklad do logicznych wnioskow???? Bom mnie się skojarzyło :oops: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 a tak coby wrocic do watkow fryzjerskich to Nikodem telepatycznie sie wlaczyl w dyskusje i se taka aplikacje zafundowal jakbym chciala mu taka zafundowac w zyciu by mnie nie wyszlo tak pieknie se te brew zaplutl tymi malutkimi rzepiacymi czyms a ze zielone jeszcze to malowniczo wygladalo w brodzie mu sie tyz narobilo az sterczala w rozne strony ale inm zrobilam zdjecia se juz poprostowal troche Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 bo on wie, że nie tylko czarnemu piknie w zieleni :loveu::) Quote
Recommended Posts