Erhan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Saththa napisał(a):Eeee ale, że w sensie pajaki?:lol: O, tu też marudzi, nic jej dziś nie pasuje...:diabloti: Quote
Tekla64 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 ja mysle ze tej pani juz nie polewamy?! nie Sandrus nie pajaki , takie na dwoch nogach z plaszczami bialymi z krzyzami, mieczami i wiadrami na glowach na pajaki nie musze wyjezdac jak powinnas pamietac Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Erhan napisał(a):O, tu też marudzi, nic jej dziś nie pasuje...:diabloti: nie marudze tylko sie dopytuję :) Quote
jambi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Tekla64 napisał(a):nie Sandrus nie pajaki , takie na dwoch nogach z plaszczami bialymi z krzyzami, mieczami i wiadrami na glowach na pajaki nie musze wyjezdac jak powinnas pamietac Tekla, wybacz jej! ona młódka! tamtych czasów nie pamięta :megagrin: Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jambi napisał(a):Tekla, wybacz jej! ona młódka! tamtych czasów nie pamięta :megagrin: uuuuuuuuuu tos pojechała :lol: A Magda to pamieta czasy krzyzowe?:) Quote
jambi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Saththa']uuuuuuuuuu tos pojechała :lol: A Magda to pamieta czasy krzyzowe?:) :siara: myślisz, że przegięłam? Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='jambi']:siara: myślisz, że przegięłam? Hmmm no Magda na szczęście ma poczucie humoru :lol: Aleeee pojechałas troszku heheh Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jambi napisał(a):Tekla, wybacz jej! ona młódka! tamtych czasów nie pamięta :megagrin: :turn-l: :roflt: Quote
Tekla64 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 no nie, musze was rzczarowac , niestety nie pamietam tamtych czasow ale ze w tamtych okolicach mieszkalam wiec ... ze tak powiem sila rzeczy cos nie cos przesiaklo a chcielimy dzieciom troche pokazac, musze powiedziec ze Malbork jednak zawsze bedzie robil wrazenie Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Tekla64 napisał(a):no nie, musze was rzczarowac , niestety nie pamietam tamtych czasow ale ze w tamtych okolicach mieszkalam wiec ... ze tak powiem sila rzeczy cos nie cos przesiaklo a chcielimy dzieciom troche pokazac, musze powiedziec ze Malbork jednak zawsze bedzie robil wrazenie Byłam w malborku 2 lata temu;) I usilnie chciałam sie zgubic właziłam w każdy kąt w poszukiwaniu tajemnych przejśc ale... przewodnik mi nie powolił :( Quote
jambi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm no Magda na szczęście ma poczucie humoru :lol: Aleeee pojechałas troszku heheh serio? :hmmmm: no to powiem inaczej.... jakby kto czytał szkolne lektury to by wiedział o kim mowa :diabloti: Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jambi napisał(a):serio? :hmmmm: no to powiem inaczej.... jakby kto czytał szkolne lektury to by wiedział o kim mowa :diabloti: No tak Krzyzaków nie przezyłam... dałam rade przeczytac tylko Henryk Sienkiewicz Krzyżacy Tom 1 \ i na tym sie skonczylo :lol: Quote
jambi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 hehehe... kiedy mi akurat Krzyżacy sie podobali :) ja wymiękłam na innej epoce.... takie "Dziady" na przykład, to przerasta moje możliwości... Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jambi napisał(a):hehehe... kiedy mi akurat Krzyżacy sie podobali :) ja wymiękłam na innej epoce.... takie "Dziady" na przykład, to przerasta moje możliwości... A ja "Dziada" mam w domu i tyż przerasta on moje możliwości. Saththa jak nie czytałaś to może chociaż film oglądałaś? Quote
Erhan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 WATACHA napisał(a):Saththa jak nie czytałaś to może chociaż film oglądałaś? We krzyżackich czasach nie robili filmóff:evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Erhan napisał(a):We krzyżackich czasach nie robili filmóff:evil_lol: No to mnie oszukano ;) Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 WATACHA napisał(a): Saththa jak nie czytałaś to może chociaż film oglądałaś? niet ................... Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Saththa napisał(a):niet ................... Dobrze , że chociaż w Malborku byłaś:evil_lol: Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 WATACHA napisał(a):Dobrze , że chociaż w Malborku byłaś:evil_lol: Aaaaa tak byłam :) I bardzo mnie sie podobało ale brakowało mi bardzo sekretnych przejśc a na dziedzińcu tetetu końskich kopyt o bruk :loveu: Quote
Tekla64 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 a mnie nie barkowalo tego stukowtu podkutych kopyt , bo byloby to malo patriotyczne , musialyby byc to krzyzackie kunie hihihi ale w innych zamczyskach czy palacach faktycznie coby byla pelnia szczescia brakuje tetentu kopyt i turkotu drewnianych kol powozow Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Malbork bardzo mi się podoba i chętnie znowu tam pojadę. Sandra na pewno są tam sekretne przejścia. Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nooo wiem, że sa ale z każdego zakamarka w który wlazłam siłą mnie wyciagali z "idziemy dalej" albo "co Ty wyprawiasz" ewentualnie" dałabyś już spokój" Hmmm mało ptriotyczne... a coz ja poradze koni mi brakło i tyle :lol: Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Saththa napisał(a):No tak Krzyzaków nie przezyłam... dałam rade przeczytac tylko Henryk Sienkiewicz Krzyżacy Tom 1 \ i na tym sie skonczylo :lol: Mnie Sienkiewicz ogólnie przerasta. Ani czytać, ani oglądać tego nie jestem w stanie ;) Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja już wolę Sienkiewicza niż poezję.Nic z niej nie kumam ;) Quote
Recommended Posts