Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla jesteś wielka:multi::multi::multi: piękne foty na schodach:loveu:

jambi napisał(a):

skąd wiesz że jesteś 25 km ode mnie? :)

na mokotów mam 25, a nawet jeśli jesteś gdzie indziej, to o wiele dalej nie mam:diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
heheh Kasia nie zauwazyłam :) Tyyyy detektywie Ty :lol: atak naprawde to własnie sama się w niego bawię :D

hehehe... teraz to ja nie zauwazyłam :megagrin: w sensie że jak sie bawisz? może połączymy siły? :diabloti:

ariss napisał(a):
na mokotów mam 25, a nawet jeśli jesteś gdzie indziej, to o wiele dalej nie mam:diabloti:

aktualnie jestem w Centrum , rzut beretem od Pajaca Kultury :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
nasza mala sasiadka Sandra jest zachwycona Nikodemem

nie dziwię się, Szymek też był :lol:

Posted

[quote name='jambi']a co do zachowań burzowych "nie głaszcz ich" niby owszem, jednak powiem Wam, że nie zawsze ;) zalezy od psa - Mia nie reaguje na burze wogóle, Aron reagował na grzmot, ale wystarczyło zająć go czymś, wesoło zagadać i przechodziło, Balbina... Balbina wpada w mega-panike, trzęsie sie jak g...o, ją TRZEBA głaskać i przytulać - próby nie głaskania, a jedynie słownego uspokajania nie zdawały rezultatów, Balbina na tak silny stres reagowała atakiem... gdy jest tulona, głskana, uspokaja sie i atak nie nadchodzi

tego to jeszcze nie widziałam :lol:
Balbina jest wyjątkowym przypadkiem :roll:

[quote name='malawaszka']:roflt: nosiłaś je na głowie????

:turn-l: :roflt: :roflt:

[quote name='Tekla64']

http://images8.fotosik.pl/2587/b6dd35135699c689.jpg

jaka jest dostojna :cool1:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Balbina jest wyjątkowym przypadkiem :roll:

chyba nie ;) wydaje mi się że jest niestety bardzo wiele psów "padaczkowych", a tym psom stres naprawde szkodzi, i jeśli można im go oszczędzić lub dopomóc - nalezy to zrobić

zresztą, nie ma jednej reguły na każdego psa, to nie jest pralka! to co jednemu pomaga, drugiemu może szkodzić - kwestia indywidualna

Posted

Tekla64 napisał(a):
Ariss

nie wiem czy wielka , wzrostu bylam 164 a kilogramow to mam nieadekwatnie duzo wiecej
wyszlo cos z tego fotosika?

wyszło:multi: widzę foteczki:razz:

Posted

Aris to sie ciesze choc tak troche poogladasz

wlasnie jestesmy po nastepnym polowaniu , tym razem ,jak to fachowec okreslil , byla to perlowa norka , dokladnie w tym samym miejscu i w ten sam sposob ino ze Gustaw tym razem nie chcial sie wogole dzielic splendorem najlepszego mysliwca i sam wszytsko w try miga zalatwil . A Nikus asystowal, coraz mocniej sie wdraza dwa moze trzy razy ja zlapal jak Gustaw ja trzymal , po czym znalazl sobie odwiecznego zaplotowego adwersaza i bardzo skutecznie pogonil go gryzac po pietach i sciegnach az prawie pod kosciol , co daje mi do myslenia , znaczy Niko jak jest na fazie to jest nieodwolywalny w ogole!!!!
ale moze tyn pogoniony bedzie chodzil od dzis druga ulica???? co moze poskutkowac mniejszym darciem ryja przez moje psy
zdjec z tego dzisiejszego polowania nie ma
ale Gustaw zupelnie tak samo dumnie zniosl ja do domu i wcale a wcale nie chcial sie rozstac ze swoja zdoycza.
Tekla nagle ozyla jakby jej te 10 ubylo i wsciekla ze nie moze sie skutecznie dolaczyc walczyla za plotem coby nie dac uciec ofierze.

Posted

A jeszcze miałam napisać -
U nas dziś była olbrzymka w klinice, tak samo obcięta jak Dona w kwestii tylnych nóg i braku firanki, ale za to miała...chorągiewkę na ogonie i daszek na głowie. Katastrofa ;) Próbowałam sprowadzić ludzi na dobrą drogę, ale dziwni byli i mało rozmowni . I zdaje się,że im się w ogóle tak podoba... Cóż,świata nie zmienię. Będę se mieć swojego sznupa i będzie piękny, a obce niech se łażą z kitami na ogonach hihih

Posted

jakbyscie nie zauwzyly to fakt ze Dona przez jakis czas miala dziwaczny ogon ale juz ma wsio na w miera przywoitego sznupa zrobione!!!!!

zdjec z polowania nie ma w ogole wiec nic nie wstawie
Tekla zawsze byla sznupem ino ciutke bokserzym co jej zreszta na dobre wyszlo a norki.... to zawsze byla przyejemnosc i dodatek do wszystkich jej sznupowych zadan ale glowna atrakcja dla niej jest rekaw i natychmiastowe zdjecie go coby moc kasac po wszystkich innych czesciach najechetniej niezabezpieczonych