Tekla64 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 i na dzis to bedzie wszystko jutro wstawie [jak mi sie uda ] sesje z zaba!!! Quote
zerduszko Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ja tam lubie jurczki :loveu: Tylko takie powyżej kg ;) Boski jest :p Quote
malawaszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 zobaczyłam yorka i myślałam, że kliknęłam zły link zamiast do Ciebie :lol: a za czym się chowałaś, że masz tyyyyle fot Borysa :crazyeye: wow i nawet tam jakieś zabawy widzę z Nikusiem :cool3: nieustająco trzymam :kciuki: za Hektorka!!!! Quote
weszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No proszę jaki dziarski yorek! Też takie lubię a nie pacynki noszone na rękach w obróżce z kryształkami ;) Quote
becia64 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Niunio wyszedl pieknie,podroz przezyl bez przygod,chyba teskni za wycieczkami bez smyczy pozdrawiam czterolapnych,buziaczki Quote
Tekla64 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 no to dzis wstawiam reszte zdjec Quote
Tekla64 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 no to zaczyna sie AKCJA ZABA Quote
Tekla64 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 bORYSA ZDJEC JEST AZ TYLE BO ROBILA JE PANCIA LAKIEGO A BORYS I TAK SIE CHOWAL JAK KOGL INO ZE NIE CHCIAL ZREZYGNOWAC Z KOSZENIA TRAWY I WYJSCIA ZA TEREN,czasami nawet zapominal ze ona ma kamere w rekach bo siedzila dalej od niego :lol: Hektorek duzo lepiej sie czuje , ale z lapskami coraz gorzej, podwijaja sie , upada ale bojownik wstaje jakby nic sie nie stalo i idzie dalej , znowu zaczyna patykami sie bawic,probuje gonic Nika , nie jest zle, damy jakos rade. Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tekla64 napisał(a):Hektorek duzo lepiej sie czuje , ale z lapskami coraz gorzej, podwijaja sie , upada ale bojownik wstaje jakby nic sie nie stalo i idzie dalej , znowu zaczyna patykami sie bawic,probuje gonic Nika , nie jest zle, damy jakos rade. Byle do wiosny Hektorku!!!!! :kciuki: Quote
Recommended Posts