malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Tekla64']no normalnie jestem bez komuni i innych sakramentow, zniesli mnie ino , mimo mego glosnego protestu , do chrztu hahahaha potwory :lol: Quote
Talibanone Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Komputery przyjmoje od osob w przedziale wiekowym 22-25 lat tylko od plci zenskiej po wczesniejszym przeslaniu mi na maila 4 zdjec wlascicielki komputera. Po przeanalizowaniu szczegolowo i doglebnie zdjec odpowiem :) Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Talibanone napisał(a):Komputery przyjmoje od osob w przedziale wiekowym 22-25 lat tylko od plci zenskiej po wczesniejszym przeslaniu mi na maila 4 zdjec wlascicielki komputera. Po przeanalizowaniu szczegolowo i doglebnie zdjec odpowiem :) ojjj a jak ktoś ciut starszy, ale dobrze zakonserwowany to nie da się nic zrobić? :roll: Quote
Talibanone Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Prosze przeslac ksero ostatnich padan technicznych i zdjecia ( jak i rowniez date ostatniej konserwacji :)))) Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Talibanone napisał(a):Prosze przeslac ksero ostatnich padan technicznych i zdjecia ( jak i rowniez date ostatniej konserwacji :)))) Ta konserwacja dotyczy przepraszam komputera, czy danej osoby?Tak tylko pytam , bo i tak się nie mieszczę w przedziale wiekowym. Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Talibanone napisał(a):Prosze przeslac ksero ostatnich padan technicznych i zdjecia ( jak i rowniez date ostatniej konserwacji :)))) padać to mój gracik nie padł, ale tępo ma zółwio - ślimacze :roll: zdjęcia do wglądu, po kliknięciu w zdjęcie sznupa w podpisie a konserwowac, to ja sie konserwuje co weekend, a niekiedy i jeszcze dodatkowo w tygodniu :lol: Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Kurczę, kurczę kogo by tu podesłać z tym komputerem....hmmmm siostry starsze...przyjaciółki w moim wieku....bratowa też chyba się już nie łapie, maaaaaaaaaaam ...nie albo nie bo znowu w fotoshopie nie chce mi się babrać z tymi zdjęciami...chyba nici z tego Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fides79 napisał(a): a konserwowac, to ja sie konserwuje co weekend, a niekiedy i jeszcze dodatkowo w tygodniu :lol: :roflt: dla zdrowotności Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 malawaszka napisał(a)::roflt: dla zdrowotności oczywiście, że tak, i żeby się mieścić w "przedziałach wiekowych" :errrr::mdrmed: Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Fides79']padać to mój gracik nie padł, ale tępo ma zółwio - ślimacze :roll: zdjęcia do wglądu, po kliknięciu w zdjęcie sznupa w podpisie a konserwowac, to ja sie konserwuje co weekend, a niekiedy i jeszcze dodatkowo w tygodniu :lol: Od środka, czy z zewnątrz? Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WATACHA napisał(a):Od środka, czy z zewnątrz? nie zdradzę, Wam szczegółów i tajników moich cud metod :diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fides79 napisał(a):nie zdradzę, Wam szczegółów i tajników moich cud metod :diabloti::eviltong: każdy musi sam znaleźć... złoty środek :evil_lol: Quote
weszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Buahahahha :D ubawiłam się setnie na wieczór :D Nikuś piękny po tym pluskaniu :) Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WATACHA napisał(a):Ale koleżanki phi :obrazic: phiii? też mi coś :eviltong: to co dziala na mnie na Ciebie może miec odwrotny skutek, wiec jeszcze to przemyśl :diabloti: Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Talibanone napisał(a):Komputery przyjmoje od osob w przedziale wiekowym 22-25 lat tylko od plci zenskiej po wczesniejszym przeslaniu mi na maila 4 zdjec wlascicielki komputera. Po przeanalizowaniu szczegolowo i doglebnie zdjec odpowiem :) Heheh ale zobaczcie nic o posiłkach :lol: Quote
eria Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jeeee a ja się jeszcze mieszczę w tym przedziale :D, ale mój stary gruchot ma tempo nieco mniejsze niż ślimak a napewno mniejsze niż żółw, bo żółwie bardzo szybkie być potrafią:evil_lol:. To dobrze,bo mieszcząc się w przedziale nie muszę podawać daty konserwacji, a szczerze mówiąc to nie konserwowałam się od środka tak solidnie już bardzo dawno:shake::diabloti:. Ale spoko, w niedzielę wyjeżdżam na urlop, to się tak zakonserwuję wiśniówką i truskawkówką,że na cały rok starczy :diabloti: Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fides79 napisał(a):phiii? też mi coś :eviltong: to co dziala na mnie na Ciebie może miec odwrotny skutek, wiec jeszcze to przemyśl :diabloti: Jestem w desperacji, dawaj przepis na młodość ;) Quote
Tekla64 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 no jak widze ja spac a ziecu sie rozkrecil hihihi konserwacja zawsze dobra jest i trza o to dbac a Anusiu ja juz widze jak to sie zakonserwujecie ta truskawkowka oj ja juz to widze wiem jak sie konserwujesz hihihi Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Talibanone napisał(a):Komputery przyjmoje od osob w przedziale wiekowym 22-25 lat tylko od plci zenskiej po wczesniejszym przeslaniu mi na maila 4 zdjec wlascicielki komputera. Po przeanalizowaniu szczegolowo i doglebnie zdjec odpowiem :) ja bardzo przepraszam, to albo ja dobrze zakonserwowana albo Taliban miał lepszy dzień i z litości to zrobił .... w tym przedziale to ja juz nawet nie pamiętam kiedy sie mieściłam, a komputer mój przejął, i nawet umożliwił mi kontakt ze światem Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 PS. Nie chce wiedzieć!!!!!! To nie było pytanie :diabloti: jambi napisał(a):albo ja dobrze zakonserwowana albo Taliban miał lepszy dzień i z litości to zrobił .... Quote
malawaszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jambi napisał(a):PS. Nie chce wiedzieć!!!!!! To nie było pytanie :diabloti: :roflt: hahahaha Quote
Saththa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jambi napisał(a):PS. Nie chce wiedzieć!!!!!! To nie było pytanie :diabloti: :roflt: a to dobre :lol: Quote
Tekla64 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 pewnie ze sie dobrze bawimy a co nam zostalo???? malo to codziennych walk o wsio normalne to choc tu sie deczko rozerwiemy i cale szczescie ze mamy sie z czego posmiac u nas dzis strasza wielkimi burzami , gradobiciem i wichura no mam nadzieje ze jakby co to zle nie bedzie rano juz byla burza ale bez wielkich skutkow za to zrobilo sie strasznie parno i goraco i wsio stoi wiec pewnie cos sie z tego jeszcze wykluje a po osttanich rzeczach jakie nam w kraju pogoda narobila to ja sie zaczelam bac Borys mimo ze niby spokoj na dworze to doma siedzi !!! Quote
Recommended Posts