Tekla64 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 zieciu powiedzial ze sami se go obcieli i im sie podoba wiec ma tak zostac i co pan zrobisz ???? nic pan panie nie zrobisz Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Tekla64 napisał(a):zieciu powiedzial ze sami se go obcieli i im sie podoba wiec ma tak zostac i co pan zrobisz ???? nic pan panie nie zrobisz eee możesz ciachnąc mu te grzywke i powiedzieć, że przez przypadek Ci podszedł pod nożyczki :siara::siara: Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nikuś pikny :loveu: ale ma przemyślenia po kąpieli mało przyjazne :evil_lol: naszego trzeba wreszcie wykąpać ale on nie ma jeszcze pełnego zaufania do nas; jak go do wanny zapakować :roll: Fides ja tam bym zapakowała kompa skoro taka okazja :multi: w pociągu dźwigać już nie trzeba a z dworca odbiera Cię Tekla ;) Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ja jeszcze proponuje komórke trzymac przy sobie :evil_lol::) Nikoś taki przygarbiony pod ta ścianą biedny:) Quote
Tekla64 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 juz nie robta takiego dziwka on naprawde wie co robi i umie to Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ale Magda, przeciez to żart! :) a Tali naprawde wie co robi i umie to robić, mnie przekonał :) Quote
Tekla64 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ja wiem ze to zart ale nie wszscy maja poczucie humoru hihihi i coby nie bylo watpliwosci!!!! mlodszy zieciu jest czasem calkiem oki! Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Piękniutki Nikoś.Fides jakbyś mogła po drodze mojego kompa wziąć to by i do niego zerknął ;) Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 WATACHA napisał(a):Piękniutki Nikoś.Fides jakbyś mogła po drodze mojego kompa wziąć to by i do niego zerknął ;) Watacha wrzuć tego swojego do Eurocity do Berlina a Magda go w Rzepinie odbierze :cool3: wilczy zew Fides ja tam bym zapakowała kompa skoro taka okazja :multi: w pociągu dźwigać już nie trzeba a z dworca odbiera Cię Tekla ;-) taaa ale do dworca z którego ruszamy trzeba go jakoś dowlec a jeszcze przesiadka w Poznaniu :roll: a ja mam chory kręgosłupek :sad: Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):Watacha wrzuć tego swojego do Eurocity do Berlina a Magda go w Rzepinie odbierze :cool3: taaa ale do dworca z którego ruszamy trzeba go jakoś dowlec a jeszcze przesiadka w Poznaniu :roll: a ja mam chory kręgosłupek :sad: Ja mam daleko na dworzec, a nie chce mi się jechać :) Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):taaa ale do dworca z którego ruszamy trzeba go jakoś dowlec a jeszcze przesiadka w Poznaniu :roll: a ja mam chory kręgosłupek :sad: przecież na dworzec pieszo nie będziesz szła Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 wilczy zew napisał(a):przecież na dworzec pieszo nie będziesz szła autobuskiem albo tramwajkiem a do tych odpowiednio 5 i 15 min piechotką do przystanku:roll: Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):autobuskiem albo tramwajkiem a do tych odpowiednio 5 i 15 min piechotką do przystanku:roll: no tak,to nie ciekawie wygląda :hmmmm: myślałam,że ktoś Was podwiezie Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 taaa, na kółkach to mam już walizkę hi hi Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):taaa, na kółkach to mam już walizkę hi hi No to ja nie wiem czym Ty się martwisz :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 komp-grat sie do walizki nie miesci :shake: Quote
eria Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Tekla64 napisał(a):zieciu powiedzial ze sami se go obcieli i im sie podoba wiec ma tak zostac\ i co pan zrobisz ???? nic pan panie nie zrobisz W przypadku Aresa fryzura to akurat jest najmniejszy problem. Ja bym się poważnie martwiła jego masą przy jego wieku . On pewnego dnia po prostu nie wstanie,bo mu stawy odmówią posłuszeństwa i to wcale nie jest odległa przyszłość bo podejrzewam,że już teraz mu te nogi doskwierają. To raz, dwa,że takie otłuszczone serducho będzie coraz słabiej pracować , dojdzie do zwyrodnień i niewydolności krążeniowo-oddechowej .Analogicznie z wątrobą,nerkami :roll:. Jak pies już zacznie chorować, to przez takie pokłady tłuszczu ciężko jest go badać-na usg nic nie widać-wszystko przysłania tłuszcz, omacać się nie da. Zresztą długo by tu pisać na ten temat. Właściciele powinni wziąć się solidnie za odchudzanie - mniej jedzenia i stopniowo więcej ruchu i dodatkowo bym poradziła badania hormonów tarczycy,żeby sprawdzić czy przypadkiem też na tą masę nie wpływają. :roll: Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 eria napisał(a):W przypadku Aresa fryzura to akurat jest najmniejszy problem. Ja bym się poważnie martwiła jego masą przy jego wieku . On pewnego dnia po prostu nie wstanie,bo mu stawy odmówią posłuszeństwa i to wcale nie jest odległa przyszłość bo podejrzewam,że już teraz mu te nogi doskwierają. To raz, dwa,że takie otłuszczone serducho będzie coraz słabiej pracować , dojdzie do zwyrodnień i niewydolności krążeniowo-oddechowej .Analogicznie z wątrobą,nerkami :roll:. Jak pies już zacznie chorować, to przez takie pokłady tłuszczu ciężko jest go badać-na usg nic nie widać-wszystko przysłania tłuszcz, omacać się nie da. Zresztą długo by tu pisać na ten temat. Właściciele powinni wziąć się solidnie za odchudzanie - mniej jedzenia i stopniowo więcej ruchu i dodatkowo bym poradziła badania hormonów tarczycy,żeby sprawdzić czy przypadkiem też na tą masę nie wpływają. :roll: no prosze jak to pięknie eria ujęła co mozna dodac więcej? jedynie chyba wyboldować ;) chociaż nie, nie tylko ;) zdecydowanie rozsądnie - dla zdrowia psa byłoby go odchudzić!!! i nie o urodę tylko chodzi, ale własnie o zdrowie!!! Pies jest gruby, za gruby! serce, stawy, to wszystko padnie! a chyba wszystkim zależy na jak najdłuższym życiu w zdrowiu i pełni sił prawda? Quote
Doginka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tekla jak Twoje oko, bo jakoś mi umknęło pośród tych pięknych foteczek:hmmmm: Mam znajomą, której córeczka zatarła sobie oko, które spuchło. Pojechali do szpitala i niestety córeczka nie przeżyła:-( Zmarła tuż przed pierwszą Komunią, pochowana została w sukni komunijnej:-( Nie lekceważy się takich rzeczy:shake: Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 ja nie mialam komunii a z okiem oki dzieki Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Sylwia, aleś historie przytoczyła :crazyeye: Magda, jak to nie miałaś komunii?? Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 no normalnie jestem bez komuni i innych sakramentow, zniesli mnie ino , mimo mego glosnego protestu , do chrztu a czy to cos zmienia? Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tekla64 napisał(a):no normalnie jestem bez komuni i innych sakramentow, zniesli mnie ino , mimo mego glosnego protestu , do chrztu a czy to cos zmienia? nie martw się, na jeszcze jeden sakrament pewno się załapiesz.... :diabloti: Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 no na tyn sie nie zalapie napewno bez tych innych hihihi zw;aszcza w dzisiejszym koscielnym swiecie Quote
Recommended Posts