Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne zdjęcia zabawowe i prażynkowe. Ekipa przy bramie robi wrażenie! Świetnie wyglądają.
W każdym stadzie musi być jakiś chłopiec do bicia, u mnie od czasu do czasu za takiego robi bidna Vesper ;)

Posted

hehehe, juz niedługo niechybnie go poznasz Kinga ;-) i pamiętaj... nie taki cygan straszny jak go malują :diabloti: ... tylko nie dawaj mu do ręki swojego komputera!!!

no już coraz bliżej

a z tym moim komputerem, to moze byc ciężko, żebym grata całego do Magdy miała zabierac hi hi

moze ciocia weźmie topika, ale bedzie go pewnie dobrze pilnować :cool3:

Posted

Fides79 napisał(a):
no już coraz bliżej

a z tym moim komputerem, to moze byc ciężko, żebym grata całego do Magdy miała zabierac hi hi

moze ciocia weźmie topika, ale bedzie go pewnie dobrze pilnować :cool3:

a nie, to grata możesz wziąć i dać... przy odrobinie dobrej woli Talego zrobi Ci z niego nowiutkiego, super szybkiego notebooka :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
a nie, to grata możesz wziąć i dać... przy odrobinie dobrej woli Talego zrobi Ci z niego nowiutkiego, super szybkiego notebooka :evil_lol:

a to by była ciekawostka ha ha ha bo ten grat to nie żaden laptop tylko stary IBM stacjonarny :lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
a to by była ciekawostka ha ha ha bo ten grat to nie żaden laptop tylko stary IBM stacjonarny :lol:

i myślisz że dla Talego to stanowi problem? :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):
aaa to ten temat to będziesz musiała raczej obgadac z Moni... ale ja wiem czy to sie opłaca ... :hmmmm: Ty wiesz ile on potrafi zjeść?!

ale ja go nie bede adoptować w celu dokarmienia, a w celu poprawy działania mojego komputrograta :knuje::errrr:

Posted

Fides79 napisał(a):
ale ja go nie bede adoptować w celu dokarmienia, a w celu poprawy działania mojego komputrograta :knuje::errrr:

i co? na głodno będziesz go trzymać?

Posted

Fides79 napisał(a):
kurna przyjedzie, naprawi i do widzenia , mówiłam, ze to czasowa adopcja :great::mdrmed:

no ja rozumiem czasowa, ale co, tak od razu od drzwi ma sie rzucic do komputera, potem sie narobi i potem za drzwi? nawet bez herbatki?!
to może lepiej weź tego kompa jednak ze sobą, Tali go przerobi a żywic go będzie Tekla... ona i tak juz przyzwyczajona :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):
no ja rozumiem czasowa, ale co, tak od razu od drzwi ma sie rzucic do komputera, potem sie narobi i potem za drzwi? nawet bez herbatki?!
to może lepiej weź tego kompa jednak ze sobą, Tali go przerobi a żywic go będzie Tekla... ona i tak juz przyzwyczajona :megagrin:

hi hi no herbatki to by dostał :lol:

a zabraniem grata byłby nie lada kłopot, jedziem pociągiem, i chyba rączek by mi brakło :roll:

EDIT:
jak Magda przeczyta co na wymyślałam, to mnie przy bramie powita stado wielkich, złych i czarnych :diabloti:

Posted

Fides79 napisał(a):
EDIT:
jak Magda przeczyta co na wymyślałam, to mnie przy bramie powita stado wielkich, złych i czarnych :diabloti:

luz, i tak Cie powita :p więc czym tu sie przejmować :evil_lol:

Posted

ja sie zabralam za ciecie kapanie i robienie z Nikodema przyzwoitego sznupa a wy tu takie debaty odbywacie
no w lazda razie Nikodem piekny lsniacy wlasnie czesany [choc bardzo tego nie chce iMoni sie z nim uzera] i pachnacy wzbudzil ogromen zainteresowanie reszty sfory hihihi wszedzie dokladnie go obwachuja
chyba cos pysznego w tym szamponie jest

Posted

Marudzą,że się tu nie odzywam tylko na gadu, to napiszę,że dziękuję za zapodanie fotek niemalże natychmiast po zażyczeniu ich sobie hihihi
Widzę,że Aresa jednak nie ruszasz ;)