weszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fajne zdjęcia zabawowe i prażynkowe. Ekipa przy bramie robi wrażenie! Świetnie wyglądają. W każdym stadzie musi być jakiś chłopiec do bicia, u mnie od czasu do czasu za takiego robi bidna Vesper ;) Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 hehehe, juz niedługo niechybnie go poznasz Kinga ;-) i pamiętaj... nie taki cygan straszny jak go malują :diabloti: ... tylko nie dawaj mu do ręki swojego komputera!!! no już coraz bliżej a z tym moim komputerem, to moze byc ciężko, żebym grata całego do Magdy miała zabierac hi hi moze ciocia weźmie topika, ale bedzie go pewnie dobrze pilnować :cool3: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):no już coraz bliżej a z tym moim komputerem, to moze byc ciężko, żebym grata całego do Magdy miała zabierac hi hi moze ciocia weźmie topika, ale bedzie go pewnie dobrze pilnować :cool3: a nie, to grata możesz wziąć i dać... przy odrobinie dobrej woli Talego zrobi Ci z niego nowiutkiego, super szybkiego notebooka :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):a nie, to grata możesz wziąć i dać... przy odrobinie dobrej woli Talego zrobi Ci z niego nowiutkiego, super szybkiego notebooka :evil_lol: a to by była ciekawostka ha ha ha bo ten grat to nie żaden laptop tylko stary IBM stacjonarny :lol: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):a to by była ciekawostka ha ha ha bo ten grat to nie żaden laptop tylko stary IBM stacjonarny :lol: i myślisz że dla Talego to stanowi problem? :diabloti: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 kurcze, nie wiem, jak nie to może ja go adoptuje :cool3: chociaż czasowo :razz: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 aaa to ten temat to będziesz musiała raczej obgadac z Moni... ale ja wiem czy to sie opłaca ... :hmmmm: Ty wiesz ile on potrafi zjeść?! Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):aaa to ten temat to będziesz musiała raczej obgadac z Moni... ale ja wiem czy to sie opłaca ... :hmmmm: Ty wiesz ile on potrafi zjeść?! ale ja go nie bede adoptować w celu dokarmienia, a w celu poprawy działania mojego komputrograta :knuje::errrr: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):ale ja go nie bede adoptować w celu dokarmienia, a w celu poprawy działania mojego komputrograta :knuje::errrr: i co? na głodno będziesz go trzymać? Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):i co? na głodno będziesz go trzymać? kurna przyjedzie, naprawi i do widzenia , mówiłam, ze to czasowa adopcja :great::mdrmed: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):kurna przyjedzie, naprawi i do widzenia , mówiłam, ze to czasowa adopcja :great::mdrmed: no ja rozumiem czasowa, ale co, tak od razu od drzwi ma sie rzucic do komputera, potem sie narobi i potem za drzwi? nawet bez herbatki?! to może lepiej weź tego kompa jednak ze sobą, Tali go przerobi a żywic go będzie Tekla... ona i tak juz przyzwyczajona :megagrin: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):no ja rozumiem czasowa, ale co, tak od razu od drzwi ma sie rzucic do komputera, potem sie narobi i potem za drzwi? nawet bez herbatki?! to może lepiej weź tego kompa jednak ze sobą, Tali go przerobi a żywic go będzie Tekla... ona i tak juz przyzwyczajona :megagrin: hi hi no herbatki to by dostał :lol: a zabraniem grata byłby nie lada kłopot, jedziem pociągiem, i chyba rączek by mi brakło :roll: EDIT: jak Magda przeczyta co na wymyślałam, to mnie przy bramie powita stado wielkich, złych i czarnych :diabloti: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):EDIT: jak Magda przeczyta co na wymyślałam, to mnie przy bramie powita stado wielkich, złych i czarnych :diabloti: luz, i tak Cie powita :p więc czym tu sie przejmować :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):luz, i tak Cie powita :p więc czym tu sie przejmować :evil_lol: jak to czym? tym, że może po mnie na dworzec nie wyjechać :look3: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):jak to czym? tym, że może po mnie na dworzec nie wyjechać :look3: przesadzasz ;) Tekla ma poczucie humoru, zdecydowanie ;) Quote
Culineo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ale drużyna nie dość że sznupowa to prawie cała czarna :loveu: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 genialna drużyna przy bramie :lol: chciałabym kiedyś zobaczyć to szukanie Nikosia przez czarnuchy :lol: Quote
Tekla64 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ja sie zabralam za ciecie kapanie i robienie z Nikodema przyzwoitego sznupa a wy tu takie debaty odbywacie no w lazda razie Nikodem piekny lsniacy wlasnie czesany [choc bardzo tego nie chce iMoni sie z nim uzera] i pachnacy wzbudzil ogromen zainteresowanie reszty sfory hihihi wszedzie dokladnie go obwachuja chyba cos pysznego w tym szamponie jest Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 http://images8.fotosik.pl/2564/dad5d748af776adb.jpg no śliczniusi czyścioszek :loveu: ja chyba mojego bede tez musiała odpicować, przed wizytą :lol: Quote
eria Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Marudzą,że się tu nie odzywam tylko na gadu, to napiszę,że dziękuję za zapodanie fotek niemalże natychmiast po zażyczeniu ich sobie hihihi Widzę,że Aresa jednak nie ruszasz ;) Quote
Recommended Posts