Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm a mnie się na oczy rzutło chyba bo mnie się wydaje ze Dona ma wyjatkowo zarosniety ogon w stosunku do reszty;)[/QUOTE]
W pierwszej chwili pomyślałam, że do reszty sfory.... :lol: dopiero jak się cofnęłam do zdjęć skapowałam się, że chodzi o resztę ciała ;)

Posted

[quote name='zerduszko']W pierwszej chwili pomyślałam, że do reszty sfory.... :lol: dopiero jak się cofnęłam do zdjęć skapowałam się, że chodzi o resztę ciała ;)[/QUOTE]

:) Mogłam dopisac;) skrót myslowy zrobiłam bo już ledwo na oczy widze;/

Posted

[quote name='malawaszka']zabieg na jęczmień? jaki zabieg? [/QUOTE]

No więc tak :diabloti::
Zalegasz na leżance, dostajesz tlenik do wdychania, jakimś ustrojstwem unieruchamiają i wywijają Ci powiekę z owym jęczmieniem, dostajesz zastrzyk znieczulający w oko, następnie nacinają owego jęczmienia od środka powieki, czyszczą, zakrapiają, uwalniają oko z unieruchomienia, ciebie od tlenika, mały opatruneczek na oko, lód na chwilę, recepta na krople antybiotykowe i wypad do domu - w niecałą godzinę jesteś po operacji :D

Posted

[quote name='Erhan']No więc tak :diabloti::
Zalegasz na leżance, dostajesz tlenik do wdychania, jakimś ustrojstwem unieruchamiają i wywijają Ci powiekę z owym jęczmieniem, dostajesz zastrzyk znieczulający w oko, następnie nacinają owego jęczmienia od środka powieki, czyszczą, zakrapiają, uwalniają oko z unieruchomienia, ciebie od tlenika, mały opatruneczek na oko, lód na chwilę, recepta na krople antybiotykowe i wypad do domu - w niecałą godzinę jesteś po operacji :D[/QUOTE]

ooo matko :o :scared: zeby tak z samego rana....

Posted

w koncu sie chyba wybiore ale nie wczesnej jak jutro o ile u zaprzyjaznionej apteki nie dostane nic co pomoze
fuj na oku takie rzeczy brr chyba sie boje na zapas a malo co mnie przeraza
ale ale tyn moj sie w koncu niby wcale nie zrobil ino nadal mam opuchlizne i boli duzo mniej

dla tych co nie wiedza gosc to Ares teraz pies tesciow mojej corki i od pol roku sami go tna i tak im sie podoba wiec ja juz nic zrobic nie mogie

Dona lata nadal niedocieta po wyjezdzie Kasi i teraz to juz poczekam coby ja cala na nowo obciac hihihi bo moze smiesznie wygladac jak teraz ja bede probowac wyrownac
a musze tyz powiedziec ze mialam taka mysl czyby z jej ogona takiego pieknego sterzego ogona nie zrobic hihihi
zart oczywista bedzie obcieta jak zawsze ino musze miec wene

Posted

Z całego zabiegu, to małoprzyjemny jest jedynie zastrzyk znieczulający ;) , ale po takim zadziałaniu na jęczmienia, jest szansa, że nie będzie się powtarzał, - nie ma się czego bać :D

Posted

[quote name='Erhan']Z całego zabiegu, to małoprzyjemny jest jedynie zastrzyk znieczulający ;) , ale po takim zadziałaniu na jęczmienia, jest szansa, że nie będzie się powtarzał, - nie ma się czego bać :D

no i to chyba jedyna dobra strona, choć nie 100% pewna, całego tego mało atrakcyjnego zabiegu

a jak sie nie bać, skoro gmerają w oku ?

Posted

[quote name='Erhan']Z całego zabiegu, to małoprzyjemny jest jedynie zastrzyk znieczulający ;) , ale po takim zadziałaniu na jęczmienia, jest szansa, że nie będzie się powtarzał, - nie ma się czego bać :D[/QUOTE]
Na szczęście przed zastrzykiem mogą dać krople i wówczas to już w ogóle się nic nie czuje.

Posted

[quote name='Fides79']ludzie kupują piórka, piłeczki, myszeczki i inne pierdółki swoim kotom a tu prosze wystarczą dwa małe koszyczki i jakie kotki szczęsliwe :lol:[/QUOTE]
Tia, bo kotki są trzy ;)