Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie będę oryginalna ale fot dalej nie widzę:angryy: ale ktoś kazał mi się pobawić prawym przyciskiem myszy w Twojej galerii:roll: pobawię się może coś to da:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Nie widzisz nawet tych z aparatu jambi czy moich? ( moje już dość daleko do tyłu są)[/QUOTE]

ani jednej:angryy:

ja se to musiałam na wątku jakoś zablokować:mad:

Posted

[quote name='ariss']ani jednej:angryy:

ja se to musiałam na wątku jakoś zablokować:mad:[/QUOTE]

hej ariss a u mnie w galerii fotki widzisz? sprawdź proszę, jeśli tak, to faktycznie coś sobie zablokowałaś na wątku Tekli, bo i u niej i u siebie wstawiałam tym samym sposobem :)

Posted

[quote name='jambi']hej ariss a u mnie w galerii fotki widzisz? sprawdź proszę, jeśli tak, to faktycznie coś sobie zablokowałaś na wątku Tekli, bo i u niej i u siebie wstawiałam tym samym sposobem :)[/QUOTE]

U Ciebie widzę:)

Posted

no to bardzo mi przykro ale .... jak chcesz je widziec to chyba musisz sama se poradzic w jakis sposob skoro zes se u mnie ino zablokowala to chyba idzie i odblokowac
no ale to sama musisz wiedziec czy ci sie chce szukac wyjscia hihihi

a mnie malo ze oko spuchlo to teraz juz i prawie pol twarzy i nie mam pojecia co to jest, jeczmienia ngdy w zyciu nie mialam ale chyba kiedys musi byc tyn pierwszy raz

Posted

[quote name='malawaszka']ja owszem tarłam zawsze obrączką mamy, ale czy to pomagało to nie wiem - może miała jakieś fałszywe złoto :D[/QUOTE]
albo ja miałam więcej szczęścia niż rozumu:evil_lol: i schodziło przypadkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja owszem tarłam zawsze obrączką mamy, ale czy to pomagało to nie wiem - może miała jakieś fałszywe złoto :D[/QUOTE]

Tombak :-D

Edit;

Albo, żeś tarła , a potem grzebała w oku brudnymi łapkami :)
Mi też pomagało :)

Tekla może to nie jęczmień, bo nie słyszałam o przypadkach puchnięcia i twarzy :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Tekluniu,bardzo współczuję,też pomyślałam o jakimś ugryzieniu albo uczuleniu;ja nigdy nie miałam jęczmienia

obrączkę mamy wrzuć do kwasu i będzie wiadomo czy to złoto[/QUOTE]

no wiesz... do kwasu? obrączkę mamy?:) A gdzie poszanowanie dla wartości emocjonalnej?

Moze Cię coś użarło....

Posted

[quote name='Saththa']no wiesz... do kwasu? obrączkę mamy?:) A gdzie poszanowanie dla wartości emocjonalnej?[/QUOTE]

przecież jak złoto to nic się nie stanie a jak podróba to przestanie żyć w nieświadomości

Posted

[quote name='wilczy zew']przecież jak złoto to nic się nie stanie a jak podróba to przestanie żyć w nieświadomości[/QUOTE]

a poszonawanie dla wartosci emocjonalnej?:)

Posted

Zasuwaj na oddział ratunkowy do szpitala, tam nie mają limitów, jeśli stan zapalny to dostaniesz antybiotyk i po dwóch dniach nie będziesz straszyć dzieci ;)

Posted

Od jęczmienia nie puchnie raczej pół twarzy. Ja miewałam jak byłam mała często, też pocierałam złotem albo śliniłam :D i zwykle schodziło - pewnie samo sobie schodziło,ale dla zasady wyżej wymienione metody stosowałam:evil_lol:

Posted

jo na ratunkowy juz popedzilam
bedzie dobrze jak zwykle ,a co sie deczko nauzalam to moje, nie przejmujcie sie [te pol twarzy to worek pod okiem i troche dalej ] przezyje a dzieci swoje mam duze a mlae na razie nie zjezdzaja hihihi
nawet odgrzebalam swoja slubna i tre tre bo ona napewno zlota

Sandra nie top mamusinej obraczki !!!!
nie wazne z czego wazne ze ja nadal ma

Posted

gdyby to mego slubnego spotkalo lub dzieciaki czy wnuka to bym od razu sama ich zawiozla do lekarza i na glowie bym stanela coby znalezc jakiegos
ale sama raczej poteznie stronie od nich a w szpitalu bywam ino jak juz nie mam wyjscia i to minimum jakie mozna tam spedzic
byc moze ze jednak jutro bede zmuszona sie do jakiegos sama zglosic niestety bo.... efekty mierne mego leczenia

nie napewno mnie nic nie ugryzlo i mysle ze na to sie nie schodzi wiec spokojnie se z tym poradzimy