Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cos to wszystko sie jakosik poprzestawialo , nie wiem co zrobilam, ale mam nadzieje ze wszystko co chcecie to dojrzycie

jam tam z siebie dumna!!!!:-o

a psy tak czy siak mam najpiekniejsze :multi:

Posted

wiesz , dzis w koncu zaczal mi sie ten pies podobac, tak naprawde, jakos dziwnie wedle mnie przez ciecie dostal lepszych proporcji czy jak?!:crazyeye:
zaczela mi sie nawet podobac jego glowa , co do ktorej mialam do dzis wiele zastrzezen:-o
nie to ze ladnie wyszedl,schodow moze nie ma ino slady lini po maszynce miejscami i jeszcze musze sie nauczyc obie strony rowno tak samo ciac, ale mysle ze to z czasem przyjdzie , tu troche zabawy bylo bo on do mnie zjezdza na kompletny ubaw no i jeszcze maszynka ale mysle ze i ja i on dojdziemy do jako takiej przyzwoitosci.
probowalam jak Doginka namalowala ale chyba nic z tego mi nie wyszlo za to tak jak jest tez nie jest zle
no i tak jak mowilas pod wlos ona wlazi i narobilam troche wylysien ale zarosna , ucze sie wiec i nie wszystko dobrze jest.

PSY MAM NAJLADNIEJSZE!!!!:evil_lol:

Posted

Talibanone napisał(a):
JA ślicznie wygląda Ares teraz.
normalnie zam ustrawie sie w kolejce jak bedzie Panie zdolna u mnie zrobic to sam o.
pozdrawiam

tylko brodę musisz zapuścić - i brwi :roflt: bo bez tego ani rusz!!!! a potem ocenimy, czy będzie w co poklepać :roflt:

hahaha przepraszam, ale nie mogłam sie powstrzymac :evil_lol:

Posted

Tekla, chciałaś znać moje zdanie na temat ściachania Aresa, to już Ci mówię - jest OK;), ale jest też małe ale, tylko to moje zdanie:
DLACZEGO WYCIĘŁAŚ MU "FIRANKI" OD POŁOWY?:crazyeye::mad::diabloti: - nie gniewaj się, ale ja tak nie lubię;)
Z głową sobie poradziłaś i cały Ares bardzo ładnie Ci wyszedł;):loveu:

Posted

Witam

cioteczki a jest jakis watek o cieciu sznaucerow??? taki na ktorym moglabym zadawac glopie pytania??? i szukac podpowiedzi co i jak zrobic????

:shake:bo ja nie wiem co to sa "firanki" , nie wim czy chodzi o dol klaty czy o przod ud[bo domyslam sie ze to cos z tego :cool3:

nie myslicie ze nadaloby sie jakies takie pogladowe z konkretnymi podpowiedziami i odpowiedziami, z roznymi typami ciec[bo z tego co widze po psach to sa roznie sciete] a musze sie przyznac ze z tych madrych stron jakos nie wszystko do mnie dociera niestety, moze mnie trza jak krowie na rowie.
bardzo mi sie podobalo u Doginki takie piekne portretowe zdjecie trzech sznupkow i kazdy w zasadzie mial inna glowe.
ja wiem w zyciu na zadna wystawe nie bede ciela zadneego psa ale dla samej siebie, dla tej radochy odmiany psa, a nie zabawy w wycinanki[lwa czy mysz]
za to chcialabym miec je dobrze i ladnie obciete[lamac ani wyrywac tyz im wlosa nie bede za malo czasu na to mam] no i wlasnie moze daloby sie jakos tak wspolnymi doswiadczonymi silami stworzyc taka strone poradnicza???? ja wiem wiem moze niepotrzebenie pisze o tym bo cos takiego juz jest ale ja nie wiem gdzie szukac ani jak :oops:

a Talego moze namowie do zmiany zdjecia i wtedy bedziecie wiedzialy ze na jego glowie mozna cuda robic[doopska nie widzialam wiec sie nie wypowiadam zawsze ma cos na sobie] brode tyz mialby taka do strzyzenia a brwi tyz od bidy by sie nadaly :evil_lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):

cioteczki a jest jakis watek o cieciu sznaucerow??? taki na ktorym moglabym zadawac glopie pytania??? i szukac podpowiedzi co i jak zrobic????

Ja znalazłam dobre zdjecia tu i sie wzorowałam http://www.dogomania.pl/forum/f979/moze-tak-galeria-18985/
Szczególnie w zachwyt wprawił mnie ten post http://www.dogomania.pl/forum/12761332-post2605.html bo mnie franki brzydzą strasznie :lol:

Wrzuć w google sznaucer trymowanie czy coś podobnego.

Posted

Tekla ale nafociłaś :crazyeye::loveu::crazyeye: No i jesteś już rozdziewiczoną groomerką :multi::diabloti: Jak na pierwszy raz muszę szczerze napisać, że wyszło ci bardzo dobrze - szczegóły o których pisały cioteczki do dopracowania ale całokształt bardzo dobrze. No a Ares już niemal całkiem super :multi: Jednak czarnuch nawet zgolony wygląda fajnie - pieprzak już kiepsko.
Co do nauki to najlepiej podglądać na fotach z wystaw jak są psy robione i uczyć się na błedach. Polecam zaglądać tutaj :razz:

Posted

na razie tyle z wizyty goscia zdjeciowo, potem wstawie reszte.

Hektor dzis ma sie duzo lepiej , dostal nowy steryd i wlasnie odzyskuje chec do zycia , ale musze powiedziec ze ze strachem patrze na niego!!!
odczekajmy zobaczymy, mam nadzieje ze jeszcze bedzie na tyle dobrze jakis czas ,on napewno bardzo chce.