Tekla64 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 tam zwial jeden kudlaty skubaniec chyba sie wypial na nauki polowania i kategorycznie po pierwszej wedrowce zmamusia odmawia opuszczenia podworka reszta chodzi z mamuska i jest bardziej sprytna a tyn se siedzi z nami i chyba mu sie nie nudzi Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 jeszcze jak Kaska byla ale jakos nie bardzo ja dokonczylam bo zabraklo weny hihihi i do dzis tak lata niedokonczona ale glowe jej deczko inaczej zrobilam i mnie sie bardzo podoba wiecej oczy odslonilam i z polikow wiecej zebralam a reszta.... szkoda gadac hihihi musze poczekac az mnie znowu napadnie chec wyzycia sie fryzjerskiego ale chyba najpierw bedzie Niko na stole Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 oj i mnie by się przydała wena do obcinania żeby trochę odświezyć kundle ale tak mi się nie chce :lol: Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']oj i mnie by się przydała wena do obcinania żeby trochę odświezyć kundle ale tak mi się nie chce :lol:[/QUOTE] zapakuj któregoś to Ci pomogę :cool3: Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Fides79']zapakuj któregoś to Ci pomogę :cool3:[/QUOTE] ZBYNIA :megagrin::megagrin::megagrin: zapakowany i już wysłany :diabloti: słowo się rzekło i nie ma odwrotu :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']ZBYNIA :megagrin::megagrin::megagrin: zapakowany i już wysłany :diabloti: słowo się rzekło i nie ma odwrotu :evil_lol:[/QUOTE] kiedy mogę sie spodziewać paczki? po obcięciu odsyłam na koszt odbiorcy hi hi :cool3::lol: Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Tekla64']gdzie i z czym bo nie mam pojecia???? zaintrygowalas mnie mocno![/QUOTE] A nic takiego, bo mnie przerzuciło gdzieś na zeszły miesiąc i nawet coś odpowiedziałam myśląc, że to aktualna dyskusja. A potem nie wiedziałam na co zmienić ;) Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Fides79']kiedy mogę sie spodziewać paczki? po obcięciu odsyłam na koszt odbiorcy hi hi :cool3::lol:[/QUOTE] wysłana priorytetem, ale... przez antanrkydę więc powinna dotrzeć gdzieś za miesiąc :D Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']wysłana priorytetem, ale... przez antanrkydę więc powinna dotrzeć gdzieś za miesiąc :D ooo na bogato, jak przez antanrkydę, hi hi hi przy okazji Zbynio będzie miał krioterapię:evil_lol: to czekam cierpliwie Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zerduszko toz samo mnie sie zrobilo w innej galeriii ino ze ja sie zorientowalam na drugi czy trzeci dzien i zdziwlam sie okropnie ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie bogato wypowiedzialam i znowu myslam ze to ja cos popitolilam a tu sie okazuje ze to jednak dogo tak dziwacznie robi se kawaly nie tylko mnie ufff to odetchnelam Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Fides79']ooo na bogato, jak przez antanrkydę, hi hi hi łomatko na bogato i w dodatku na "uczono" napisałam hahaha [quote name='Tekla64']Zerduszko toz samo mnie sie zrobilo w innej galeriii ino ze ja sie zorientowalam na drugi czy trzeci dzien i zdziwlam sie okropnie ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie bogato wypowiedzialam i znowu myslam ze to ja cos popitolilam a tu sie okazuje ze to jednak dogo tak dziwacznie robi se kawaly nie tylko mnie ufff to odetchnelam hihihi mnie też się czasem tak zdarza :D zwłaszcza jak czasu mało albo jak nie zauważę że jest jeszcze jedna strona do doczytania :D Quote
eria Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Tekla64']tam zwial jeden kudlaty skubaniec chyba sie wypial na nauki polowania i kategorycznie po pierwszej wedrowce zmamusia odmawia opuszczenia podworka reszta chodzi z mamuska i jest bardziej sprytna a tyn se siedzi z nami i chyba mu sie nie nudzi[/QUOTE] arystokracji nie wypada się w polowanie bawić,skoro miska pełna regularnie, pospólstwo krótkowłose niech poluje :diabloti: Quote
Culineo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ale kochana Dona ! :loveu: a kocieta takie śmieszne ! :lol: Quote
Tekla64 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 to sie chyba do behawiorysty nadaje co jak myslicie???? Quote
Fides79 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 toż to jawne dręczenie starszej pani :shake::nono: ach ta dzisiejsza młodzież :nonono2: Quote
eria Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://images8.fotosik.pl/2493/e55f24ee1f2d575e.jpg hahaha mina Tekli mówi wszystko co sądzi na ten temat :D Quote
Culineo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 biedna starsza Pani ! Tekla nie wyraża zadowolenia patrząc na jej mine :) ach te młodziki :):) włażą wszystkim na głowe :) Quote
Tekla64 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 a ja dzis zaszalalam i se kupilam 8 nowych kurkow 6 zielononozek i 2 silki a co niech se wyglada satdko kolorowo i smiesznie no nie Quote
wilczy zew Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Fides79']toż to jawne dręczenie starszej pani :shake::nono: ach ta dzisiejsza młodzież :nonono2:[/QUOTE] popieram;Dona przejmuje władzę :mad: Quote
Tekla64 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 a wcale ze nie !!! pierdulka jedna ma sexualne zaciecie ostatnio nawet kocaki probuje gwalcic A Tekla cierpliwie znosi wylizyuwanie uszu do momentu gdy juz jej sie nie chce a do zadnych konkretow tyz nie dopuszcza wystarczy ze mruknie i emeocje z podtekstem gina w oczach hihihi ale tak w koncu kiedys mam nadzieje ze przejmie ta wladze Quote
Recommended Posts