Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja sie do swoich nalogow bez obaw przyznaje i nigdy nie probowalam zakrecic zem wolna od slabostek ; pale nalogowo i to sporo , pije nalogowo pepsi i to sporo
nie nalogowo [mam nadzieje ale moze byc to zludne] nie stronie od mocnych alkoholi
zdjecia w zasadzie zawsze mam z papierosem niestety bo nie lubie siebie na zdjeciach i robia mi przewaznie z zaskoku a wtedy se pale tyz przewaznie

Posted

E tam każdy ma jakieś nałogi i słabości.ja kiedyś paliłam od 14-15 roku życia, a rzuciłam jak spotkałam mego męża.Czyli jakieś 6 lat temu.A teraz mam słabość do słodkości :)
Mój mąż za to do napoi gazowanych typu cola, nawet nie zdążę się obejrzeć a zostaje łyczek na dnie (z 2 l)

Posted

Doginka napisał(a):
A fotograf pewnie po pifffffku był:lol:;-)

Zaraz tam po piffffku , pewno u Tekli ławka wzdłuż stoku postawiona...:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
A fotograf pewnie po pifffffku był:lol:;-)

nieeee, fotograf ma 4 lata, więc uważam, że i tak wyszło mu całkiem ładne zdjęcie :)

Posted

[quote name='Tekla64']booooo jak zwykle po lepszych aparatach nie chce mnie sie wracac do swjej kamery hihihi ale jak sie obrobie to beda zdjecia tyz[/QUOTE]

wiesz Tekla.... ja chętnie przyjadę zdjęcia Ci porobić :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi']wiesz Tekla.... ja chętnie przyjadę zdjęcia Ci porobić :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Fides79']teraz moja kolej :cool3:[/QUOTE]

w sensie
wszystko zarezerwowane :lol:

Pozdrawiam